Imam 37 godina i nikad nisam imao devojku

ja ne znam zašto vi njemu dajete savete kako i gde da pronađe neku koja bi poželela da bude sa njim, kad je to zapravo najmanji problem
možda će se on baš takav i svideti nekoj, ali kako vi zamišljate da će to njihovo muvanje teći?
ja verujem da lik ne bi mogao 2 reči da izgovori pred devojkom koja mu se sviđa, možda bi se i upiškio od nervoze
čovek provodi vreme sa ćaletom i jednim ortakom ceo život, zar mislite da bi znao da se ponaša iole normalno u nekoj situaciji koja zahteva kolike tolike socijalne veštine?
prvo neka stručna pomoć, pa onda sve ostalo

ja ne znam zašto vi njemu dajete savete kako i gde da pronađe neku koja bi poželela da bude sa njim, kad je to zapravo najmanji problem
možda će se on baš takav i svideti nekoj, ali kako vi zamišljate da će to njihovo muvanje teći?
ja verujem da lik ne bi mogao 2 reči da izgovori pred devojkom koja mu se sviđa, možda bi se i upiškio od nervoze
čovek provodi vreme sa ćaletom i jednim ortakom ceo život, zar mislite da bi znao da se ponaša iole normalno u nekoj situaciji koja zahteva kolike tolike socijalne veštine?
Ma i stručna pomoć ima male vajde kod takvih. Čoveče u 37 godina da ne radi ništa i da ga izdržava tata penzioner? Pa to nije dno, nego je i dublje otišlo u tri lepe. Kakva devojka, žena i kakvi bakrači? Nije bre sposoban da brine o sebi i obezbedi sebi minimum a hoće devojku, ženu? Pa na to ne bi pristala ni jedna žena na svetu.

Ma i stručna pomoć ima male vajde kod takvih. Čoveče u 37 godina da ne radi ništa i da ga izdržava tata penzioner? Pa to nije dno, nego je i dublje otišlo u tri lepe. Kakva devojka, žena i kakvi bakrači? Nije bre sposoban da brine o sebi i obezbedi sebi minimum a hoće devojku, ženu? Pa na to ne bi pristala ni jedna žena na svetu.
ne radi se uopšte o tome da li bi neka žena pristala na to
on je ubeđen da mu je pronalaženje devojke/žene najveći problem u životu
pa sve i da nađe neku, on se suštinski ne bi promenio i to je najveći problem
seks jeste zadovoljstvo, ali u tim godinama ne možeš imati srećan i ispunjen život samo zato što imaš redovan seks

Pozdrav svima ja sam novi ovde i hteo bih da izložim svoj problem koji me muči već dugi niz godina. Naime došao sam već u ozbiljne godine (37) a da nikada nisam imao ni devojku ni seks, mada jesam pokušavao ranije kao mlađi da nekima priđem ali naravno od toga nije bilo ništa. Po prirodi inače nisam mnogo društven a ni pričljiv tj komunikativan, imam samo jednog druga s kojim se družim već više od 8 godina. Ranije sam se družio sa jednim od srednje škole koji mi nikad nije ni bio pravi prijatelj, a to sam tek kasnije shvatio ili bolje reći naučio važnu životnu lekciju. Dok sam izlazio s njim ranije izlazili smo na rock mesta zajedno počeli da puštamo kosu ( ja i dalje imam dugu kosu i dalje slušam rock i metal, dok se on ošišao i ne sluša više to) tamo je uvek bilo malo ženskog sveta a ono što je bilo i iole pristojnog izgleda je bilo zauzeto. Posle nekog vremena on je prestao da mi se javlja i da izlazi sa mnom jer je našao drugo društvo, ja sam onda neko vreme izlazio sam po kafićima. To je trajalo neko vreme i ja sam se smorio i prestao da izlazim sam, bio sam se potpuno izolovao. Posle toga sam upoznao ovog svog jedinog druga, ali on nikad nije bio sklon večernjim izlascima (više je bio da leži kući ispred TV-a i da gleda filmove što i sada radi). On je dosta komunikatvniji od mene i ima mnogo više prijatelja, imao je ranije devojke za razliku od mene. Na sve to treba da dodam da sam godinama nezaposlen i da ne mogu nigde da se zaposlim, živim sa ćalom penzionerom. Živo me zanima da li bi neka devojka ili žena bila sa nekim kao ja (makar i samo za seks, pošto bi meni odgovarala i kres šema) ko nema apsolutno nikakvog iskustva, ni životnog a ni ljubavnog?
Za pocetak nadji sebi posao

seks jeste zadovoljstvo, ali u tim godinama ne možeš imati srećan i ispunjen život samo zato što imaš redovan seks
Ma ko da se promeni? Osoba koja ima 37 godina i živi od tatine penzije? Nema tu promena nikad. Čovek ne vidi da je on sam po sebi problem ali bi on hteo nešto? To je posledica lošeg vaspitanja i faličnog karaktera. Nema adekvatne neuvredljive reči za takve ljude. Nesposoban u 37 da brine o sebi a u godinama je odavno kada bi on trebao da brine o drugima. Mrtav teret. Zlo.

onda neko vreme izlazio sam po kafićima. To je trajalo neko vreme i ja sam se smorio i prestao da izlazim sam, bio sam se potpuno izolovao. Posle toga sam upoznao ovog svog jedinog druga, ali on nikad nije bio sklon večernjim izlascima (više je bio da leži kući ispred TV-a i da gleda filmove što i sada radi). On je dosta komunikatvniji od mene i ima mnogo više prijatelja, imao je ranije devojke za razliku od mene. Na sve to treba da dodam da sam godinama nezaposlen i da ne mogu nigde da se zaposlim, živim sa ćalom penzionerom. Živo me zanima da li bi neka devojka ili žena bila sa nekim kao ja (makar i samo za seks, pošto bi meni odgovarala i kres šema) ko nema apsolutno nikakvog iskustva, ni životnog a ni ljubavnog?
Ошишај се, обуци се к'о сви остали и престани да смараш себе роцк местима. Иди у кафану да се социјализујеш. Посла има, не бирај јер ниједна неће да те носи на леђима. У твојим годинама жене су или удате или превише искусне, а теби би више одговарале ове друге, ако су расположене да буду учитељице. Најважније је да овако не кукумавчиш кад упознаш неког, осим ако не налетиш неку, коју ће да дирне срцепарајућа прича о твом животу. До тад читај савете у женским новинама, ако постоје и вежбај да говориш патетичне будалаштине јер већина жена пада на то.
Треба за савет да питаш жене пре него мушкарце. Имаш комшике и рођаке па се мало посаветуј.
Вероватно ни у војсци ниси био, а то беше фина институција за васпитање. Иди у стрељану и у теретану (бокс би био још бољи) да напуцаш тестостерон.

Da ali mozes da imas zadovoljstvo :D

hmm ovo je samo delimicno tacno ja sam setao takve ribetine kad sam bio mladji da kad udjemo negde svi se okrenu da vide nju, zene ovoreno ljubomorno zure trazeci joj manu, a kad mene gledaju iz ociju im viri 'kako je ovakav kreten maznuo ovakvo meso'?

Znas sta mi je jedna takva rekla?

Meni muskarci ne prilaze zato sto misle da nemaju sanse. Niko me ne ljubi...
- i ja se - sta cu - dzentlmenski ponudim da pomognem. ;)

Stvar je stava, prijatelju.
Ти си душеван џентлмен. ;)

Problem je što većina ljudi hoće da "preskoči nivoe". Ode u klub, svidi mu se najlepša devojka u prostoriji, ništa ne uradi i onda zaključi da "nema sreće". A zapravo je pokušao da pređe boss-fight bez ikakvog treninga.

Samopouzdanje ne pada s neba. Prvo se gradi kroz osnovne, male stvari: da budeš društven, da pričaš sa ljudima koji ti možda nisu zanimljivi, da imaš prijatelje, da se navikneš na interakciju, da ti razgovor postane prirodna stvar. Kad imaš krug ljudi, muških i ženskih, kad si opušten i kad si prisutan u društvu, automatski postaješ privlačniji i onima "sa strane".

Ali mnogi neće da "investiraju" u to. Nije im zanimljivo. Neće da pričaju ni sa kim osim sa najlepšom u lokalu. Neće da obrati pažnju na "obične" devojke, neće da bude deo ekipe, neće da gradi socijalne veštine. I onda stoje u ćošku, čekaju da im top riba priđe sama, što se, naravno, nikad ne desi.

Ne ide tako. Privlačnost dolazi kao posledica društvenosti, ne obrnuto. Samopouzdanje se gradi "zaobilazno", kroz ljude i interakcije, a tek onda se ulazi u priče sa onima koje stvarno želiš. To je proces, ne prečica.

Eo moj savet njemu. (doduse razmotri i druge opcije)
Lazi! Lazi ko ker! Znaci nema to ono bla bla nema posla, zivim kod cala imam 37 god.
Evo tvoja prica:

Zivim u Njemacku ali dolazim kod cala da se brinem o njemu a on zbog nostalgije i ne zeli da ide sa mnom u Njemacku i smisli neku ludu romanticnu pricu - ne moze da preboli zenu a ti ne mozes tek tako da ga ostavis pa cesto putujes al bice sve ok fazon.

Nema nemas posla, nego u Njemackoj imas toliko dobar posao da mozes i da hvatas cesta odsustva i td jer jbga Njemacka.

Ako pita koliko godina imas, nikad im ne kazi koliko. I nije to zbog godina, vec ne zelis da se posluzis na tacni njihovim intervju pitanjima. Kazi da imas 23, sledecoj kazi da ima 51, kad su u pitanju ove :" volim istinu pa nek je i gorka", toj kazi da imas 37 i po.

Eo moj savet njemu. (doduse razmotri i druge opcije)
Lazi! Lazi ko ker! Znaci nema to ono bla bla nema posla, zivim kod cala imam 37 god.
Evo tvoja prica:

Zivim u Njemacku ali dolazim kod cala da se brinem o njemu a on zbog nostalgije i ne zeli da ide sa mnom u Njemacku i smisli neku ludu romanticnu pricu - ne moze da preboli zenu a ti ne mozes tek tako da ga ostavis pa cesto putujes al bice sve ok fazon.

Nema nemas posla, nego u Njemackoj imas toliko dobar posao da mozes i da hvatas cesta odsustva i td jer jbga Njemacka.

Ako pita koliko godina imas, nikad im ne kazi koliko. I nije to zbog godina, vec ne zelis da se posluzis na tacni njihovim intervju pitanjima. Kazi da imas 23, sledecoj kazi da ima 51, kad su u pitanju ove :" volim istinu pa nek je i gorka", toj kazi da imas 37 i po.
on da je sposoban za to odavno bi imao i posao i ženu
kada dajete ovakve savete ispada da su žene loše što ne daju šansu takvima, a on bukvalno nikada nije ni prišao nekoj ženi
druga bi priča bila da je rekao da je komunikativan, izlazi, startuje, ali ga odbijaju
ali on je neko ko sedi u stanu i čeka da mu neka prepička zakuca na vrata i kaže uzmi me, tvoja sam, ti si savršen čovek za mene

Back