Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 19.780
ja sam se umalo roknuo 15 godina kasnijeSvaka ti cast dokle si izdrzao - herojski!
Ja bih se roknuo 15 godina ranije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam se umalo roknuo 15 godina kasnijeSvaka ti cast dokle si izdrzao - herojski!
Ja bih se roknuo 15 godina ranije.
Kako se samopouzdanje stiče yebanjem nekog ko ti nije privlačan?
Pravom muskarcu ne treba zenaNaime došao sam već u ozbiljne godine (37) a da nikada nisam imao ni devojku ni seks,
Ma i stručna pomoć ima male vajde kod takvih. Čoveče u 37 godina da ne radi ništa i da ga izdržava tata penzioner? Pa to nije dno, nego je i dublje otišlo u tri lepe. Kakva devojka, žena i kakvi bakrači? Nije bre sposoban da brine o sebi i obezbedi sebi minimum a hoće devojku, ženu? Pa na to ne bi pristala ni jedna žena na svetu.ja ne znam zašto vi njemu dajete savete kako i gde da pronađe neku koja bi poželela da bude sa njim, kad je to zapravo najmanji problem
možda će se on baš takav i svideti nekoj, ali kako vi zamišljate da će to njihovo muvanje teći?
ja verujem da lik ne bi mogao 2 reči da izgovori pred devojkom koja mu se sviđa, možda bi se i upiškio od nervoze
čovek provodi vreme sa ćaletom i jednim ortakom ceo život, zar mislite da bi znao da se ponaša iole normalno u nekoj situaciji koja zahteva kolike tolike socijalne veštine?
prvo neka stručna pomoć, pa onda sve ostalo
Nema šta, plan je u najmanju ruku izvodljiv kao i stanovanje na Marsu.
ne radi se uopšte o tome da li bi neka žena pristala na toMa i stručna pomoć ima male vajde kod takvih. Čoveče u 37 godina da ne radi ništa i da ga izdržava tata penzioner? Pa to nije dno, nego je i dublje otišlo u tri lepe. Kakva devojka, žena i kakvi bakrači? Nije bre sposoban da brine o sebi i obezbedi sebi minimum a hoće devojku, ženu? Pa na to ne bi pristala ni jedna žena na svetu.
ja ne mogu stvarno ovo,odbijam da verujem da ovo postoji..Nema šta, plan je u najmanju ruku izvodljiv kao i stanovanje na Marsu.![]()
moracu da se odjavim sa foruma na jedno 5 godina kao prosli putZa pocetak nadji sebi posaoPozdrav svima ja sam novi ovde i hteo bih da izložim svoj problem koji me muči već dugi niz godina. Naime došao sam već u ozbiljne godine (37) a da nikada nisam imao ni devojku ni seks, mada jesam pokušavao ranije kao mlađi da nekima priđem ali naravno od toga nije bilo ništa. Po prirodi inače nisam mnogo društven a ni pričljiv tj komunikativan, imam samo jednog druga s kojim se družim već više od 8 godina. Ranije sam se družio sa jednim od srednje škole koji mi nikad nije ni bio pravi prijatelj, a to sam tek kasnije shvatio ili bolje reći naučio važnu životnu lekciju. Dok sam izlazio s njim ranije izlazili smo na rock mesta zajedno počeli da puštamo kosu ( ja i dalje imam dugu kosu i dalje slušam rock i metal, dok se on ošišao i ne sluša više to) tamo je uvek bilo malo ženskog sveta a ono što je bilo i iole pristojnog izgleda je bilo zauzeto. Posle nekog vremena on je prestao da mi se javlja i da izlazi sa mnom jer je našao drugo društvo, ja sam onda neko vreme izlazio sam po kafićima. To je trajalo neko vreme i ja sam se smorio i prestao da izlazim sam, bio sam se potpuno izolovao. Posle toga sam upoznao ovog svog jedinog druga, ali on nikad nije bio sklon večernjim izlascima (više je bio da leži kući ispred TV-a i da gleda filmove što i sada radi). On je dosta komunikatvniji od mene i ima mnogo više prijatelja, imao je ranije devojke za razliku od mene. Na sve to treba da dodam da sam godinama nezaposlen i da ne mogu nigde da se zaposlim, živim sa ćalom penzionerom. Živo me zanima da li bi neka devojka ili žena bila sa nekim kao ja (makar i samo za seks, pošto bi meni odgovarala i kres šema) ko nema apsolutno nikakvog iskustva, ni životnog a ni ljubavnog?
Postoji. Ne tako mnogo ali ima primera. Imam jednog daljeg rodjaka takvog.ja ne mogu stvarno ovo,odbijam da verujem da ovo postoji..moracu da se odjavim sa foruma na jedno 5 godina kao prosli put
Ma ko da se promeni? Osoba koja ima 37 godina i živi od tatine penzije? Nema tu promena nikad. Čovek ne vidi da je on sam po sebi problem ali bi on hteo nešto? To je posledica lošeg vaspitanja i faličnog karaktera. Nema adekvatne neuvredljive reči za takve ljude. Nesposoban u 37 da brine o sebi a u godinama je odavno kada bi on trebao da brine o drugima. Mrtav teret. Zlo.ne radi se uopšte o tome da li bi neka žena pristala na to
on je ubeđen da mu je pronalaženje devojke/žene najveći problem u životu
pa sve i da nađe neku, on se suštinski ne bi promenio i to je najveći problem
seks jeste zadovoljstvo, ali u tim godinama ne možeš imati srećan i ispunjen život samo zato što imaš redovan seks
Pa čuo si i za mladje, dosta mladje kosi su imali... Imas 37god I ne mozes da nadjes posao, to mi prosto zvuči neverovatno, mozes da radiš u pekari u hamburgeriji, da radiš u trafici...Veruj mi da sam čuo i za starije likove od mene koji nikad nisu imali devojku.
***** Ferari, ja bih Lexus LFAMeni se sviđa Ferari ali vozim Toyotu. Moraš da spustiš kriterijume ili da se "poboljšaš". Ne vrediš koliko misliš da vrediš i to je to. Nema tu mnogo filozofije.
Ошишај се, обуци се к'о сви остали и престани да смараш себе роцк местима. Иди у кафану да се социјализујеш. Посла има, не бирај јер ниједна неће да те носи на леђима. У твојим годинама жене су или удате или превише искусне, а теби би више одговарале ове друге, ако су расположене да буду учитељице. Најважније је да овако не кукумавчиш кад упознаш неког, осим ако не налетиш неку, коју ће да дирне срцепарајућа прича о твом животу. До тад читај савете у женским новинама, ако постоје и вежбај да говориш патетичне будалаштине јер већина жена пада на то.onda neko vreme izlazio sam po kafićima. To je trajalo neko vreme i ja sam se smorio i prestao da izlazim sam, bio sam se potpuno izolovao. Posle toga sam upoznao ovog svog jedinog druga, ali on nikad nije bio sklon večernjim izlascima (više je bio da leži kući ispred TV-a i da gleda filmove što i sada radi). On je dosta komunikatvniji od mene i ima mnogo više prijatelja, imao je ranije devojke za razliku od mene. Na sve to treba da dodam da sam godinama nezaposlen i da ne mogu nigde da se zaposlim, živim sa ćalom penzionerom. Živo me zanima da li bi neka devojka ili žena bila sa nekim kao ja (makar i samo za seks, pošto bi meni odgovarala i kres šema) ko nema apsolutno nikakvog iskustva, ni životnog a ni ljubavnog?
Da ali mozes da imas zadovoljstvone radi se uopšte o tome da li bi neka žena pristala na to
on je ubeđen da mu je pronalaženje devojke/žene najveći problem u životu
pa sve i da nađe neku, on se suštinski ne bi promenio i to je najveći problem
seks jeste zadovoljstvo, ali u tim godinama ne možeš imati srećan i ispunjen život samo zato što imaš redovan seks
Ти си душеван џентлмен.hmm ovo je samo delimicno tacno ja sam setao takve ribetine kad sam bio mladji da kad udjemo negde svi se okrenu da vide nju, zene ovoreno ljubomorno zure trazeci joj manu, a kad mene gledaju iz ociju im viri 'kako je ovakav kreten maznuo ovakvo meso'?
Znas sta mi je jedna takva rekla?
Meni muskarci ne prilaze zato sto misle da nemaju sanse. Niko me ne ljubi...
- i ja se - sta cu - dzentlmenski ponudim da pomognem.
Stvar je stava, prijatelju.
za njega bi to pre bila frustracija nego zadovoljstvoDa ali mozes da imas zadovoljstvo![]()
Sto jbte?za njega bi to pre bila frustracija nego zadovoljstvo
ja ne znam zašto vi njemu dajete savete kako i gde da pronađe neku koja bi poželela da bude sa njim, kad je to zapravo najmanji problem
možda će se on baš takav i svideti nekoj, ali kako vi zamišljate da će to njihovo muvanje teći?
ja verujem da lik ne bi mogao 2 reči da izgovori pred devojkom koja mu se sviđa, možda bi se i upiškio od nervoze
čovek provodi vreme sa ćaletom i jednim ortakom ceo život, zar mislite da bi znao da se ponaša iole normalno u nekoj situaciji koja zahteva kolike tolike socijalne veštine?
prvo neka stručna pomoć, pa onda sve ostalo
Благо ти у памет. У манастирима све чекају разочаране да их теше.Ja bih ti ozbiljno preporučio da se zamonašiš, neće biti teško jer nema čega da se odričeš.
pa da li misliš da bi taj seks bio zadovoljavajući za bilo koga?Sto jbte?
Nema to veze ni sa cim. Moj prva devojka je odlepljivala od orgazama sa mnom. Pa sam onda shvatio da i meni treba zadovoljstvo tu otisao svojom sudbinom.pa da li misliš da bi taj seks bio zadovoljavajući za bilo koga?
za nju iz razumljivih razloga, za njega zato što bi skapirao da je nemač pojma
on da je sposoban za to odavno bi imao i posao i ženuEo moj savet njemu. (doduse razmotri i druge opcije)
Lazi! Lazi ko ker! Znaci nema to ono bla bla nema posla, zivim kod cala imam 37 god.
Evo tvoja prica:
Zivim u Njemacku ali dolazim kod cala da se brinem o njemu a on zbog nostalgije i ne zeli da ide sa mnom u Njemacku i smisli neku ludu romanticnu pricu - ne moze da preboli zenu a ti ne mozes tek tako da ga ostavis pa cesto putujes al bice sve ok fazon.
Nema nemas posla, nego u Njemackoj imas toliko dobar posao da mozes i da hvatas cesta odsustva i td jer jbga Njemacka.
Ako pita koliko godina imas, nikad im ne kazi koliko. I nije to zbog godina, vec ne zelis da se posluzis na tacni njihovim intervju pitanjima. Kazi da imas 23, sledecoj kazi da ima 51, kad su u pitanju ove :" volim istinu pa nek je i gorka", toj kazi da imas 37 i po.