Imam 37 godina i nikad nisam imao devojku

on da je sposoban za to odavno bi imao i posao i ženu
kada dajete ovakve savete ispada da su žene loše što ne daju šansu takvima, a on bukvalno nikada nije ni prišao nekoj ženi
druga bi priča bila da je rekao da je komunikativan, izlazi, startuje, ali ga odbijaju
ali on je neko ko sedi u stanu i čeka da mu neka prepička zakuca na vrata i kaže uzmi me, tvoja sam, ti si savršen čovek za mene
Zene ne daju sansu takvima.
Posao nista ne menja po pitanju zena. Na protiv ta energija moze i da mu se userre i u poslovni zivot. Manjak samopouzdanja, prihvatanje od strane kolektiva itd.

Pozdrav svima ja sam novi ovde i hteo bih da izložim svoj problem koji me muči već dugi niz godina. Naime došao sam već u ozbiljne godine (37) a da nikada nisam imao ni devojku ni seks, mada jesam pokušavao ranije kao mlađi da nekima priđem ali naravno od toga nije bilo ništa. Po prirodi inače nisam mnogo društven a ni pričljiv tj komunikativan, imam samo jednog druga s kojim se družim već više od 8 godina. Ranije sam se družio sa jednim od srednje škole koji mi nikad nije ni bio pravi prijatelj, a to sam tek kasnije shvatio ili bolje reći naučio važnu životnu lekciju. Dok sam izlazio s njim ranije izlazili smo na rock mesta zajedno počeli da puštamo kosu ( ja i dalje imam dugu kosu i dalje slušam rock i metal, dok se on ošišao i ne sluša više to) tamo je uvek bilo malo ženskog sveta a ono što je bilo i iole pristojnog izgleda je bilo zauzeto. Posle nekog vremena on je prestao da mi se javlja i da izlazi sa mnom jer je našao drugo društvo, ja sam onda neko vreme izlazio sam po kafićima. To je trajalo neko vreme i ja sam se smorio i prestao da izlazim sam, bio sam se potpuno izolovao. Posle toga sam upoznao ovog svog jedinog druga, ali on nikad nije bio sklon večernjim izlascima (više je bio da leži kući ispred TV-a i da gleda filmove što i sada radi). On je dosta komunikatvniji od mene i ima mnogo više prijatelja, imao je ranije devojke za razliku od mene. Na sve to treba da dodam da sam godinama nezaposlen i da ne mogu nigde da se zaposlim, živim sa ćalom penzionerom. Živo me zanima da li bi neka devojka ili žena bila sa nekim kao ja (makar i samo za seks, pošto bi meni odgovarala i kres šema) ko nema apsolutno nikakvog iskustva, ni životnog a ni ljubavnog?

Da li si ti završio neke škole, kurseve, i od čega uopšte živiš ako ne radiš??

Ne moras da budes bogat, da imas posao, da izgledas ko dizelas, nista od toga. Treba da imas nesto u vezi sa sobom, imidz igra neku ulogu kao pojava ali ne toliku. Ureda, sredjen, ne smrdljaj, ne izgledaj kao da dismr. Ako imas dugu kosu, ok, imaj je, mnogim likovima duga kosa bude i neki adut.Ali budi na neki nacin izdvojen od pogresnog imidza - nezreli metalac koji je zaglavio u 90-im. Nabaci neki zanimljiv stil odece, nesto.

Jeste i od nekud treba da pocne a najbolje je da pocne upravo sa zenama. Jer zenama su bitne soc vestine. Dakle na njima nek uci a i fun:D
a kako da počne ako ni ne izlazi iz stana?
pa čak i da izađe kako da počne ako nije komunikativan?
i možda grešim, ali mislim da osoba koja toliko nema volje ni za čim, je vrlo upitnog izgleda i lične higijene

1763371319998.jpeg

A i nije istina da treba da imas posao da bi imao seks. Ima toliko tooliko primera da se nema posao a imas devojku. Prvi sam sam takav bi koliko puta.

Postoji neke stvari koje prethode angažmanu na polju veza sa ženama, a to su one stvari za koje se školujemo. Naravno da postoje ljudi sa osnovnom školom posebno romi koji imaju seksualne odnose, ali ukoliko je neko jako zatvoren i asocijalan, da bi postao socijalan potrebno je da se socijalizuje. To se radi tako što imaš odnose sa ljudima.

On ima sad 37 godina i na nejga ni jedna žena ne može da gleda kao na nekog balavca koji ima 17. Prema tome, zaista ne znam da postoji orijentisana, normalna žena koja bi bila čak i u seksualnom odnosu sa nekim ko ima 37 nema posao, ima JEDNOG druga, ne zna se od čega živi ili još goe ako ga izdržavaju roditelji... Ne kažem da ne postoje i takve žene ali su u normalnim okolnostima veoma retke.

Prvo valjda je osnova života da radiš, pa tek onda idu zadovoljstva, veze sa drugima itd.. Prvo radiš da živiš od nečega, inače kako jedeš i od čega se hraniš?? treba da plaćaš struju itd. Ukoliko ga roditelji izdfržavaju sa 37, on ima status invalida kod većine žena.

pa samo malo stila. Ne morada izgleda tako. I sebe radi a i time daje vise vajb slojevitosti.
jbt napokone
zar stvarno misliš da neko ko je 24/7 zatvoren u stanu i vreme provodi sa ćaletom i ortakom koji po ceo dan leži i gleda tv ima ikakvog stila, osećaja za lepo, sposobnosti da proceni šta je privlačno ženama?
vi mu dajete savete ko da je normalan, a on to nije

Postoji neke stvari koje prethode angažmanu na polju veza sa ženama, a to su one stvari za koje se školujemo. Naravno da postoje ljudi sa osnovnom školom posebno romi koji imaju seksualne odnose, ali ukoliko je neko jako zatvoren i asocijalan, da bi postao socijalan potrebno je da se socijalizuje. To se radi tako što imaš odnose sa ljudima.

On ima sad 37 godina i na nejga ni jedna žena ne može da gleda kao na nekog balavca koji ima 17. Prema tome, zaista ne znam da postoji orijentisana, normalna žena koja bi bila čak i u seksualnom odnosu sa nekim ko ima 37 nema posao, ima JEDNOG druga, ne zna se od čega živi ili još goe ako ga izdržavaju roditelji... Ne kažem da ne postoje i takve žene ali su u normalnim okolnostima veoma retke.

Prvo valjda je osnova života da radiš, pa tek onda idu zadovoljstva, veze sa drugima itd.. Prvo radiš da živiš od nečega, inače kako jedeš i od čega se hraniš?? treba da plaćaš struju itd. Ukoliko ga roditelji izdfržavaju sa 37, on ima status invalida kod većine žena.
Da i to treba da krije o sebi. Za pocetak. I da se socijalizuje. Poslovno okruzenje kao sto rekoh mu nece doneti nista posebno po pitanju zena, hoce po pitanju love i eventualno nekog samopouzdanja sto je ok. Ali moze i da bdue mucno. Em sto namam devojku, sad jos i dobar deo dana trpim ove budale na poslu. A kada bi imao devojku, to moze da mu da boost samopouzdanju pa i poslovnoj komunikaciji. Zaton isam za te varijante, nadji posao, promeni zivot za 180 stepeni pa onda mosh da yebeshh. Nema tu pravila. Nadji u sebi motiv. Gruvaj na sve strane i to bez ocekivanja osim da bude fun.

jbt napokone
zar stvarno misliš da neko ko je 24/7 zatvoren u stanu i vreme provodi sa ćaletom i ortakom koji po ceo dan leži i gleda tv ima ikakvog stila, osećaja za lepo, sposobnosti da proceni šta je privlačno ženama?
vi mu dajete savete ko da je normalan, a on to nije
Mislim da ima puno ljudi koji tako zive. I muskaraca i zena. I ne, nisu oni sakati, ili ludaci koji se igraju s lutkama u podrumu. Zivot je takav i krece se sa 3, 23, ili 53. I vidjao sam takve likove koji procvetaju. Licno.

ako izgleda ovako i još dobro miriše onda može samo da sedne na neku klupicu u parku i da čeka, neka će ga sigurno zaskočiti

Ali treba da imaš u vidu da osoba koja ništa nije radila a spucala 37 godina u duppe nema nikakvo samopouzdanje, i ako bi izgledao takav i seo na klupi, da ako bi mu neko prišao da on ne bi ni znao šta da kaže i kako da se ponaša. Njegov pogled sigurno ne bi bio ovako skoncentrisan. Mislim, da privlačnost nekog čoveka zavisi od njegovih opštih ljudskih osobina, posebno kod muškarca je samopouzdanje najbitnija stvar. A do toga se dolazi sitnim stvarima, decu učiš da kupe nešto u prodavnici, pa da postižu uspehe, da budu ambiciozni, da idu na sport, da idu na rođendane, da se druže, da izlaze, da se zaposle, sve je to proces socijalizacije koji posle omogućava da se ide u veze, seksualne odnose itd... Sumnjam da roditelji stoje iza ovog slučaja.

I pazi da ti se ne nalepi neki promašaj ;) ako misliš da je dovoljno da sedne na klupicu. ;)

Ali treba da imaš u vidu da osoba koja ništa nije radila a spucala 37 godina u duppe nema nikakvo samopouzdanje, i ako bi izgledao takav i seo na klupi, da ako bi mu neko prišao da on ne bi ni znao šta da kaže i kako da se ponaša. Njegov pogled sigurno ne bi bio ovako skoncentrisan. Mislim, da privlačnost nekog čoveka zavisi od njegovih opštih ljudskih osobina, posebno kod muškarca je samopouzdanje najbitnija stvar. A do toga se dolazi sitnim stvarima, decu učiš da kupe nešto u prodavnici, pa da postižu uspehe, da budu ambiciozni, da idu na sport, da idu na rođendane, da se druže, da izlaze, da se zaposle, sve je to proces socijalizacije koji posle omogućava da se ide u veze, seksualne odnose itd... Sumnjam da roditelji stoje iza ovog slučaja.

I pazi da ti se ne nalepi neki promašaj ;) ako misliš da je dovoljno da sedne na klupicu. ;)
kada sam rekla izgled, mislila sam na celokupni utisak njegove pojave, što uključuje i samopouzdanje
inače, upravo o tome pričam na ovoj temi, da on za tako nešto trenutno nije sposoban i da ima mnogo većih problema od toga da li će ga negde umočiti

nigde nisam ni rekla da je posao uslov

A ja mislim da jeste uslov posao, jer te on olikuje da budeš odgovorna i samopozdana osoba. Ako neko nikad nije radio, kako može da odnosi odgovorne i važne odluke u životu? Kako može da bude odgovoran kao dečko? Da ne pričćamo o vernosti i drugim karakternim crtama nekog ko se nije ostvario ni na jedno polju.

Mislim da ima puno ljudi koji tako zive. I muskaraca i zena. I ne, nisu oni sakati, ili ludaci koji se igraju s lutkama u podrumu. Zivot je takav i krece se sa 3, 23, ili 53. I vidjao sam takve likove koji procvetaju. Licno.
baš takvih kao on ne verujem da ima mnogo
i ako ih ima, sumnjam da procvetaju eto tako sami od sebe
on je neko ko je toliko učauren da je tu potreban ozbiljan i lični trud i pomoć sa strane da bi se pomakao sa mrtve tačke

A ja mislim da jeste uslov posao, jer te on olikuje da budeš odgovorna i samopozdana osoba. Ako neko nikad nije radio, kako može da odnosi odgovorne i važne odluke u životu? Kako može da bude odgovoran kao dečko? Da ne pričćamo o vernosti i drugim karakternim crtama nekog ko se nije ostvario ni na jedno polju.
za posao sam rekla u kontekstu seksa
naravno da kao takav nije materijal za vezu

Back