- Poruka
- 366
Bolje biti nevin nego ne uk ne pismen i ne prosvecen kao vi! To sam svatio citajuci vse poruke!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje biti nevin nego ne uk ne pismen i ne prosvecen kao vi! To sam svatio citajuci vse poruke!
Daj nemoj ga i ti paliti![]()
Pa to ne treba nikom da pada tesko,kao pritisak neki,obaveza ili slicno...jednostavno mislim da ovo nije istina sto on pise...deluje previse nerealno sve skupa napisano...
Oseca se pritisak sredine. Uz to je seks skoro svuda gde se okrenes.
Ovde je bilo i ljubavnih tema ranije, sada vidis i sam kako izgleda forum.
Aman više sa tim šta je bilo.
Otvori ljubavnu temu, eto.![]()
Aman više sa tim šta je bilo.
Otvori ljubavnu temu, eto.![]()
Razumem ja, stvarno, ali ako se ne otvore teme kakve želite i ne učestvujete na njima, neće se ni promeniti. Nisam htela da budem gruba, povotovo ne prema Snowu, ali tako je...
Kako da nemam problem kad vidim da me zene cak i ovde na forumu oslovljavaju sa brate? Uglavnom hoce da mi budu drugarice i kraj price. Nemogu da se nosim sa tim. Na prosto pritisak je prevelik. Inace me bas briga sta muskarci ovde komentarisu jerme u opste nezanimaju! Ako vam smeta sto sam vernik onda vi imate problem! Shalom! Amin!
Slušaj, bilo bi lepo da, ako već želiš savet, prestaneš da napadaš one koji bi da pomognu. Ako ti smeta sve, šta će ti tema?
Kako da nemam problem kad vidim da me zene cak i ovde na forumu oslovljavaju sa brate? Uglavnom hoce da mi budu drugarice i kraj price. Nemogu da se nosim sa tim. Na prosto pritisak je prevelik. Inace me bas briga sta muskarci ovde komentarisu jerme u opste nezanimaju! Ako vam smeta sto sam vernik onda vi imate problem! Shalom! Amin!
1. Smiri se.
2. Nevin sam u 28 i ne vidim toliki problem kao ti.
3. Sramota je da ja kao neko kome je Torlacki maternji zvucim pismenije od tebe koji si blizi Loznici.
4. Neki su pokusali da ti pomognu a ti si ih napao kao najgori fanatik zbog cega su i poceli da te zezaju.
1. Smiri se.
2. Nevin sam u 28 i ne vidim toliki problem kao ti.
3. Sramota je da ja kao neko kome je Torlacki maternji zvucim pismenije od tebe koji si blizi Loznici.
4. Neki su pokusali da ti pomognu a ti si ih napao kao najgori fanatik zbog cega su i poceli da te zezaju.
Torlački je dijalekt srpskog jezika samo da dodam![]()
Kakvi postovi! Ja sam do voljno pismen! Ustvar ja se negadim ni jedne nje nego se uzasno gadim svih muskaraca koji su bili sa nekom njom! Uzasno se gadim! Muskarci me u opste neinteresuju! A nekazem da se negadim ni nekih zena! Ima ih mnogo zapustenih! Nerviraju me tetovaze i pirsinzi! I tako to! Ne prirodno je! Totalno!
Forumašice da intervenišu![]()
Sto ste to liko ljubo morni i zavidni?!