Imam 29 i jos uvek sam nevin

Bolje biti nevin nego ne uk ne pismen i ne prosvecen kao vi! To sam svatio citajuci vse poruke!

1. Smiri se.
2. Nevin sam u 28 i ne vidim toliki problem kao ti.
3. Sramota je da ja kao neko kome je Torlacki maternji zvucim pismenije od tebe koji si blizi Loznici.
4. Neki su pokusali da ti pomognu a ti si ih napao kao najgori fanatik zbog cega su i poceli da te zezaju.

Aman više sa tim šta je bilo. :fdlan:
Otvori ljubavnu temu, eto. :ceka:

Pretvorice se u zaebanciju posle prve strane.
Ako bude ozbiljna imace 2-3 posta i kraj.

Razumem ja, stvarno, ali ako se ne otvore teme kakve želite i ne učestvujete na njima, neće se ni promeniti. Nisam htela da budem gruba, povotovo ne prema Snowu, ali tako je...

Nema vise tih sagovornika sa kojima bih pisao o ljubavi, otisli su.
Ostalo je par njih.

Kako da nemam problem kad vidim da me zene cak i ovde na forumu oslovljavaju sa brate? Uglavnom hoce da mi budu drugarice i kraj price. Nemogu da se nosim sa tim. Na prosto pritisak je prevelik. Inace me bas briga sta muskarci ovde komentarisu jerme u opste nezanimaju! Ako vam smeta sto sam vernik onda vi imate problem! Shalom! Amin!

Kako da nemam problem kad vidim da me zene cak i ovde na forumu oslovljavaju sa brate? Uglavnom hoce da mi budu drugarice i kraj price. Nemogu da se nosim sa tim. Na prosto pritisak je prevelik. Inace me bas briga sta muskarci ovde komentarisu jerme u opste nezanimaju! Ako vam smeta sto sam vernik onda vi imate problem! Shalom! Amin!

Slušaj, bilo bi lepo da, ako već želiš savet, prestaneš da napadaš one koji bi da pomognu. Ako ti smeta sve, šta će ti tema?

Vidi,pokusao sam da ti dam konstruktivan odgovor a ti i dalje mlatis jedno te isto da te muskarci ne zanimaju. Niko nece da te smuva ovde lice....hvatas se za ono sto tebi odgovara a ono sto neko ozbiljno napise ti ignorises...

- - - - - - - - - -

Slušaj, bilo bi lepo da, ako već želiš savet, prestaneš da napadaš one koji bi da pomognu. Ako ti smeta sve, šta će ti tema?

Uzaludno je truditi se vise :)

Pa sta ako te tako oslovljavaju.
Od mene su bezale kada me vide na ulici, uz to sam i stidljiv pa do sada nisam razvio normalnu komunikaciju sa zenskim svetom.

Gledas pogresno na to sto zele da ti budu drugarice. Istina ne mozes da ih muvas ali mozes da naucis puno od njih, da lakse razumes sta generalno zele.
Nije iskljuceno ni da mozda neka od njih ima drugaricu koja bi ti mozda odgovarala kao zena pa vas upozna.
Zar bi to bilo toliko strasno?

To sto stalno ponavljas da te muskarci ne zanimaju moze da zvuci kao da si homoseksualac koji to ne zeli da prizna sebi zbog straha od Boga i/ili okoline tako da je bolje da se ne ponavljas.

Pravopis ti ne ide tako da ti savetujem da pocnes da citas neku knjugu, neki klasik poput "Ane Karenjine" ili Bibliju.

To sto si vernik je tvoja stvar ali ne moras to da potenciras toliko.
Postuj Boga kako mislis da treba ali nemoj to drugima da natrljavas na nos i da im govoris kako da zive ili da ce zavrsiti u paklu.

Inace sam gradjevinac za koga vecina zna da nije imao seks pa mozes da zamislis kako se provodim na svakom novom gradilistu gde je seks glavna tema koja nema veze sa poslom.
Direktor i kolege su hteli par puta da mi plate prostitutku, jedva sam ih odgovorio od toga.

Kakvi postovi! Ja sam do voljno pismen! Ustvar ja se negadim ni jedne nje nego se uzasno gadim svih muskaraca koji su bili sa nekom njom! Uzasno se gadim! Muskarci me u opste neinteresuju! A nekazem da se negadim ni nekih zena! Ima ih mnogo zapustenih! Nerviraju me tetovaze i pirsinzi! I tako to! Ne prirodno je! Totalno!

Torlački je dijalekt srpskog jezika samo da dodam:p

Znam, moja vukoebina je najsevernija opstina gde se koristi, juznije je vise zastupljen i vise brkaju padeze.
Prednost je sto je izmedju knjizevnog srpskog i bugarskog pa mogu da se razumeju obe strane sa manje ili vise uspeha, zavisi odakle je Bugarin.

Kakvi postovi! Ja sam do voljno pismen! Ustvar ja se negadim ni jedne nje nego se uzasno gadim svih muskaraca koji su bili sa nekom njom! Uzasno se gadim! Muskarci me u opste neinteresuju! A nekazem da se negadim ni nekih zena! Ima ih mnogo zapustenih! Nerviraju me tetovaze i pirsinzi! I tako to! Ne prirodno je! Totalno!

Nisi. "Dovoljno" je jedna rec i "ne" pogresno koristis tj. spajas i odvajas gde ne treba.

Ti bi da joj budes prvi bez obzira na cenu i sta dobijas?
Razumem te zasto zelis da jedno drugom budete jedini partneri ali moras da budes realan.
Devojke koje razmisljaju slicno kao ti su retke i uopste ne moraju da budu sa tobom, imaju i one svoje kriterijume koje ti moras da zadovoljis kako bi stupio u romanticnu vezu sa njima.

Forumašice da intervenišu :rtfm:

Malo verovatno.

Back