Imam 29 i jos uvek sam nevin

Fuj! Jesili samo ribicu ili i prdu? Nemogu da verujem koji satanizam! Da neko nekome lize polne organe i anus! Cist satanizam kako rece Miroljub Petrovic!

Ja nisam lud da guram jezik tamo gdese neko prazni!

- - - - - - - - - -

Niko nikoga nesalje u pakao! To obicno svsko sam sebi radi!

- - - - - - - - - -

Ti ce castis nekoga! Ma pali!

Nije pravo iz wc-a dosla kod mene bajo....Rizikujem da mi kazes da si nas sve trolovao,ali ponudio bih se da ti objasnim kako vidim tvoju trenutnu poziciju.Ako dozvolis naravno,bez teranja u pakao,spominjanja Gestapoa,Krigera i slicno...Ti sam reci da li bi hteo da napisem,bez da te zajebavam ili bilo sta slicno,iako sam 99.9% siguran da je sve ovo ogromna sprdacina s tvoje strane

Ako mislis da hebes, izbaci te fraze. Andrija kad bi izbacio : B rutalno b rate, ***** bi duplo vise.

Ja hocu da se ozenim postenom devojkom a ne da opremam polupane kamenjarke kako kaze Miroljub Prtrovic!

- - - - - - - - - -

Nije pravo iz wc-a dosla kod mene bajo....Rizikujem da mi kazes da si nas sve trolovao,ali ponudio bih se da ti objasnim kako vidim tvoju trenutnu poziciju.Ako dozvolis naravno,bez teranja u pakao,spominjanja Gestapoa,Krigera i slicno...Ti sam reci da li bi hteo da napisem,bez da te zajebavam ili bilo sta slicno,iako sam 99.9% siguran da je sve ovo ogromna sprdacina s tvoje strane

Blago tebi kakosi pametan! Dupeluzac! Pravi kamiondzija!

Ako ovako pristupas svima koji hoce da ti pomognu ne bi me cudilo da ti niko ne bi ni casu vode sutra dohvatio....ti si sam jer si do bola nekulturan i nevaspitan a ne sto si stidljiv ili sta ti ja znam...

Jao ka ko sime na sekirao! Evo nemogu da spavam zbog tvog posta!

- - - - - - - - - -

ma covek troluje i zajebava se evo vec devet strana :lol:

Nezafrkavam se bre mrtav sam ozbiljan!

Ovako ljudi. Inam 29 i jos se ni sam ozenio. Nemam skim. Realno i zene i muskarci vise ni su ono sto su bili nekad. Sve se iskvarilo. Gleda se samo materijalna korist i ni sta vise. Vernik sam i to me dodatno sputava. Hteo bi da mi prvi put bude iz ljubavi. Inace nisam ni glup ni ruzan. Pametan sam i bas zgodan ali eto nikako da nadjem sebi zenu. I tako do gurah do 29. Nebi hteo da me pogresno razumete ali problem mi nije mali. Stvarno nebi hteo sa bilo kojom a opet bi se i ozenio nekom moralnom zenom vernicom pa da se lepo slazemo. Ne mojte se smejati i rugati sto sam iskren i sto sam vam otvorio dusu nego mi po mozite ako mi ima pomoci. Shalom. Amin!

Ja ne vidim ovde baš nikakav problem.
Naći ćeš ono što tražiš, imaj vere u Boga, ako si vernik.

@Dragan od Knicha
Krajnje je vreme da se uzbiljiš i da postaneš pravi muškarac. Ti imaš raznežen duh a to je ono što nevalja. Moraš da ojačaš duhom i da prihvatiš kao činjenicu da nema tako poštenih devojaka kao što ti tražiš tako da nađeš bilo koju.

Nikako ne smeš da budeš kukavica te da se plašiš da priđeš devojci.
Ako imaš strahove, moraš da ih se rešiš te onda da kreneš dalje.

Kao model za udvaranje pogledaj seriju Nip Tuck u kojoj je glavni lik pravi šmeker i bilo bi dobro da ga imitiraš.

Takođe je potrebno da odeš na konsultaciju kod negog čoveka koji zna kako se muvaju devojke te da poslušaš njegove savete.

To je za početak...

Iako me tip najstrasnije proziva(na sta se preterano ne obazirem) moram da kazem rec-dve. Nema potrebe da ides kod instruktora za zavodjenje ako tako nesto uopste i postoji. Trazis neke moralne odlike koje su se izgubile u skorijoj proslosti a nekada su bile obavezne. Pokusaj da gledas na svet i zivot onako kako se trenutno zivi. Po nekim pitanjima se cak i slazemo,smatram da imas ispravan stav ali u nekom momentu to prelazi u verski fanatizam. Nije bilo ni mobilnih telefona u vreme Isusa pa ga danas mnogi koriste. Nekad se roba vukla na magarcu a danas imamo kamione. Da li znaci da ako Isus nije imao mobilni ne treba ni mi da ga imamo? To su prosti primeri na kojima sam pokusaao da objasnim da ne mora da bude nuzno lose sve sto je tekovina modernog drustva. Nastala je velika erozija morala kod mladog sveta i isplivale su te nus pojave modernog zivota. Ovo sam ti rekao mrtav ozbiljan kao sto bih bratu svome,a ti me opet ceraj u pakao ako ti je volja takva.

Back