Imam 29 i jos uvek sam nevin

Jel ti se nikada nije desilo da nekog pustis da se izlaze kao kera da bi video dokle je u stanju da ide...msm ako njega cini srecnim da mu neko veruje ima ozbiljan problem...
Imas pogresno razumevanje pojma pomoci....ako ja padnem i slomim nogu i ti naidjes i povezes me u bolnicu,pomogao si MENI a ne sebi...cinjenje takvih dela te pretvara u bolju osobu...ne mogu ja biti sporedan ako sam se ja obogaljio...

U stilu Mire Markovic prati tudje aktivnosti i nervira se! Sto nije sa tom zenom kojoj lize polni organ i anus vec se nasladjuje mojom mukom?! Ja dasam o zenjen ne bi se bavio bilo kojim likom sa foruma u novogodisnjoj nici niti bi bio na forumu! Ispade ve ci pa cenik od mene! Shalom!

Rugate se mojoj muci sve u sesnaest!

Oticicu kod psihologa po pomoc kad ti odes kod veterinara! Pod uslovom da ti pla tis i mog psihologa i tvog veterinara jer ja nedam pare za take stvari!

Zasto vredjas?

Pokusao sam da ti pomognem a ti si poceo sa vredjanjem.
Dao sam ti savete kao i vecina koja je dosla na temu a ti teras po starom.

Tebi ne treba pomoc psihologa.
Tebi nema pomoci, niko ne moze da ti pomogne i neces zavrsiti u raju, Bogu takvi ne trebaju.

Ne zasluzujes ljubav zene ni postovanje nikoga.

Koje traumeeeeeeeeeee! Koje frustracijeeeeeeeeeee! Sto bi ja zavisio od toga sto si na skrabo?! Kakvu obavezu imam prema tvojim frustracijama?! Ja nikakvu! Shalom!

To treba sam sa sobom da razresis a ne da se praznis na drugima.

Crkni sam pod kameno ako oces, samo ne kvari forum svojim logovanjem ovde.
Sivise si primitivan za ovakvo mesto.

- - - - - - - - - -

Nemas nikakvu obavezu a uredno ga saljes kod marvenjaka.....z:mrgreen:

Sta ti je to?

Da li je nama najvise dosadno kada visimo ovde?

Back