"Imaju rok od 40 dana da usvoje zakon ili će 41. imati blokade ključnih tačaka i železnica": Na "svelitijumskom saboru" u Loznici iznet jedan zahtev

Bitno je iz koga razloga se prekida....zbog ćefa ili zato što si plaćen da se to ne radi?
A najvažnije, ma bre ko ste vi seljaci da odredjujete šta treba država da radi?
Je l tebe izabrao narod da dovedeš stručnjake da utvrde činjenice?
Da nećeš silom da nateraš državu da uradi ono što je tebi ćef?
Totalno je nebitno ko je izabran, jer mora da se zna za sta je izabran da radi...u protivnom izabranost ne znaci nista...pazi da ces ti mirno da gledas kako ti neko radi sta hoce sa rodbinom , tobom i imovinom....
Svako ko mi kaze on je izabran i moze da radi sta hoce, mi je direktan neprijatelj , to je jasno kao dan....

samo ti to sve lepo sroci, kao ja tebi, jasno da bude, jer ovo je potpuno nerazumljivo sta pokusavas da ispametujes, i sta je bilo tih godina

ja sam tebi sve lepo objasnio, ovo tvoje je neko muljanje
Neko je doveo rio tinto da istražuje na pretpostavljenoj lokaciji postojanje rude, promenio zakon i ako nadju litijum njima pripada pravo da ga eksploatišu, to je dovoljno da kupe zemljište koje im inače ne bi trebalo da su bili nesigurni u mogućnost eksploatacije, sad se ti predomislio i platiš 100 ljudi od para rio tinta da na silu ne dozvole da se buši na tvojoj bivšoj zemlji, a zadržiš 700 hiljada evra....
i zadržiš pare za izdavanje dozvola i zadržiš mito po kome su "zuti" poznati....
a zašto? stručan si u rudarstvu i rudarenju litijuma?
Pročitao da rio tinto u svojoj koloniju ne poštuje zakone :)

Totalno je nebitno ko je izabran, jer mora da se zna za sta je izabran da radi...u protivnom izabranost ne znaci nista...pazi da ces ti mirno da gledas kako ti neko radi sta hoce sa rodbinom , tobom i imovinom....
Svako ko mi kaze on je izabran i moze da radi sta hoce, mi je direktan neprijatelj , to je jasno kao dan....
a onaj ko nije izabran može da radi sve to što ne voliš? čime misliš?

Ne razumem ti argument, naravno da ne moze da radi niko ono sto ne moze da radi..
Totalno mi je nebitno sto je neko izabran....tebi izgleda nije, ali to je tvoj problem..
ajd malo mozak uključi....onaj ko nije izabran može da me zajebava a onaj ko je izabran ne može?

Zar nije pitanje sasvim stručno? A ko se buni? kome smeta eksploatacija litijuma? Stručnjacima? Šumarstva? ekonomije? ili grupi plaćenih manijaka?
Meni ne smeta, jer u situaciji kad ih jedan blentavi navijac pravi majmunima, situacija jedna od sigurno njih 10 koje ce tek biti je nebitna....
Ali to sam ja...
Ostalima smeta samo ekologija a posle ce opet da ga ljube u dupe...

ajd malo mozak uključi....onaj ko nije izabran može da me zajebava a onaj ko je izabran ne može?
Pa ukljuci mozak sta pricas, ti kazes ko je izabran moze od mene da radi sta hoce...
Ja samo kazem kod mene ne moze da radi sta hoce ni onaj ko jeste izabran, a jos manje onaj ko nije izabran....
Tebi nije jasno da postoje ovakvi kao ja...

Meni ne smeta, jer u situaciji kad ih jedan blentavi navijac pravi majmunima, situacija jedna od sigurno njih 10 koje ce tek biti je nebitna....
Ali to sam ja...
Ostalima smeta samo ekologija a posle ce opet da ga ljube u dupe...
Da l si lud? kakva bre ekologija? radi se o interesima koji su sa strane naroda neopravdani...

Vidiš, ja više verujem ljudima koji su glasali za vučića, nego ljudima koje plaća engleska i nemačka tajna služba, a naročito ne verujem ljudima koji su prodali svoju zemlju i dali dozvole, pa se predomislili....
Ako mislis u smislu korupcije, e ja ne verujem nijednima, jer znam da je ovaj narod spreman da zadigne suknju ili spusti gace za litar ulja , i dzabe ako treba samo da bi osetio da ga neko zeli dok ga kara....
Prodali bi se za dinar...
Tako da uopste mi je svejedno ko izdaje i ko se prodaje, jer taj uzima ili korist ili pare da bi mene ostetio...

Pa ukljuci mozak sta pricas, ti kazes ko je izabran moze od mene da radi sta hoce...
Ja samo kazem kod mene ne moze da radi sta hoce ni onaj ko jeste izabran, a jos manje onaj ko nije izabran....
Tebi nije jasno da postoje ovakvi kao ja...
oni koje mogu da zajebavaju neki manijaci skupljeni s koca i konopca, jer su oni nasilni...
ali ti smeta što država radi nešto što neki stručnjaci misle da je ispravno?
Ne ne verujem da si iskren, i da misliš to što pišeš, nego da lažeš...

Da l si lud? kakva bre ekologija? radi se o interesima koji su sa strane naroda neopravdani...
Ne znam, mislim da se bune zbog ekologije otvaranja novog rudnika, a ti sta mislis, zbog kupoprodajnih ugovora se bune?
Ne znam, mene mnogo ne zanima taj deo ...nego ovo sto se zaleteo vucic pa hoce da se izivljava po svima i da mu se omoguci da razroka kao Sloba sto je....

oni koje mogu da zajebavaju neki manijaci skupljeni s koca i konopca, jer su oni nasilni...
ali ti smeta što država radi nešto što neki stručnjaci misle da je ispravno?
Ne ne verujem da si iskren, i da misliš to što pišeš, nego da lažeš...
Sta lazem, nista ne lazem, ako nema dogovora , nema tu ovih je manje, ovi su strucnjaci , od kad mi to imamo meritokratiju , nemamo je nigde, ja bih prvi znao za meritokratiju da igde u Srbiji vazi...

Zbog čega se uopšte diskutuje na ovoj temi?
Jer neka grupica ljudi, nasiljem preti državi....jer se kao "stručno" ne slaže sa nekim dešavanjima, a stručnjaci su mulj pokupljen za po dvehiljade dinara...
I ti sad objašnjavaš da je to opravdano, a eksploatacija litijuma nije....takoreći sasvim svestan to napišeš....

Neko je doveo rio tinto da istražuje na pretpostavljenoj lokaciji postojanje rude, promenio zakon i ako nadju litijum njima pripada pravo da ga eksploatišu,
nece biti:
neko je doveo rt, tj rio savu i tada zadrzao da srbija ima diskreciono pravo da da kome hoce prava na eksploataciju, pa je neko drugi tek 2015 promenio zakon da da pravo samo rt-u da ga eksploatise

ovo sam cak citirao tacno clan tog promenjenog zakona 2015, ti prosto muljas i siris dezinformacije

Ne znam, mislim da se bune zbog ekologije otvaranja novog rudnika, a ti sta mislis, zbog kupoprodajnih ugovora se bune?
Ne znam, mene mnogo ne zanima taj deo ...nego ovo sto se zaleteo vucic pa hoce da se izivljava po svima i da mu se omoguci da razroka kao Sloba sto je....
eto ja mislim da neki ljudi rade za tajne službe, a da ima grupa seljačina koji su uzeli pare da prave gužvu...

nece biti:
neko je doveo rt i tada zadrzao da srbija ima diskreciono pravo da da kome hoce prava na eksploataciju, pa je neko drugi tek 2015 promenio zakon da da pravo samo rt-u da ga eksploatise

ovo sam cak citirao tacno clan tog promenjenog zakona 2015, ti prosto muljas i siris dezinformacije
a 2008 nije donet zakon?
to ista priča kao sa izvršiteljima, o kome sam pisao 2012. a posle se neko setio da je zakon izmenjen 2016. iliti skraćeni mozak...

Zbog čega se uopšte diskutuje na ovoj temi?
Jer neka grupica ljudi, nasiljem preti državi....jer se kao "stručno" ne slaže sa nekim dešavanjima, a stručnjaci su mulj pokupljen za po dvehiljade dinara...
I ti sad objašnjavaš da je to opravdano, a eksploatacija litijuma nije....takoreći sasvim svestan to napišeš....
Ne znam zasto se diskutuje, ja znam da me ne interesuje litijum jer ako Vucic kaze ok nece biti rudarenja, sta ga sprecava da za nedelju dana ponovo kaze ipak ce biti , samo sam pre nedelju dana bio zauzet gledanjem finala eu prvenstva u fudbalu..
Drugo , ko je taj Vucic?
Sef kriminalnog udruzenja?
Ja uopste ne razumem zasto treba da se svadjamo neki forumas i ja, a da mali zgrce pare....?????
I to angazmanom iskljucivo kriminalaca posle odsluzenja zatvorske kazne....

a 2008 nije donet zakon?
pa jel ti kazem da je sns tek 2015 oduzeo diskreciono pravo srbiji da bira onoga koji ce da kopa - jel citas ti sta ti se pise?
do tada srbija nije morala da da rt-u da kopa, nego nekom drugom ako je htela, a od tada mora samo rt-u

to su uradili tvoji sns izdajnici, isti ti koji su izdali kosovo,. i to im je glavni posao, kao judi izdajniku, da izdaju i takmice se ko ce da slaze vise, AV patoloski lazov, EL komandantE je neprevazidjen, sve sto kaze slaze u dlaku, a inace najcesce dramoserenda i prenemaze se, da se vlasi ne dosete da je diktator, siftar aljek musliu

Poslednja izmena:
Pa ja sam mislio da je to jasno , kakva debata moze biti oko Vucicevih propagandi i odluka...nikakva, niti ce izaci nesto smisleno niti ce on uraditi nesto smisleno...
Danas kaze jedno , sutra radi drugo , prekosutra kaze trece, to moze samo neko zaljubljen da opravdava i podrzava...

Poslednja izmena:

Back