- Poruka
- 86.511
Blokaderi znaju svoja prava
i ni jednu obavezu
što mi to nešto poznato....
i ni jednu obavezu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
RTS je nacionalna televizija.Ako obe ostrašćene strane napadaju RTS jer hoće da bude N1 ili Pink jel to znači da je RTS na sredini?![]()
Ovo je slika iz medija koje prenose vest iz linka u uvodu.Jel ovo AI generisana slika?
Nije oformljen zbog blokiranja sistema izbora...isto kao što nema ni pravosudja, jer je blokirano uticajem CEPRISa na sve pravosudne organe, dok se kroz administraciju ( prepunjenu kadrovima ds i dss ucenjenim mestom i kriminalom) vrši napad na narod da bi se okrenuo protiv vlasti...Da li REM ne postoji?
Zvanicno?
Ko je sada na celu i u sastavu REM-a?
KarleušaDa li REM ne postoji?
Zvanicno?
Ovo je jedina obaveza svakog u glavi zdravog srbina!Blokaderi znaju svoja prava
i ni jednu obavezu
sns bandeNije oformljen zbog blokiranja sistema izbora...isto kao što nema ni pravosudja, jer je blokirano uticajem CEPRISa na sve pravosudne organe, dok se kroz administraciju ( prepunjenu kadrovima ds i dss ucenjenim mestom i kriminalom) vrši napad na narod da bi se okrenuo protiv vlasti...
Jesu li to ovi magarci završili sve što imaju da završavaju, pa imaju vremena da izigravaju Vučićeve budale, na režiranim mitinzima?!Ili, u slobodnom prevodu, sta se desava u RTS-u?
Ko ih podrzava, ko ne?
![]()
Traditionalno tako, nazalost.Jesu li to ovi magarci završili sve što imaju da završavaju, pa imaju vremena da izigravaju Vučićeve budale, na režiranim mitinzima?!
da, "morao sam da se učlanim u sns da bih ostao na funkciji" tipična dos, ds, dss i g17 gamad....sns bande
Da li REM ne postoji?
Zvanicno?