"Imaju rok od 40 dana da usvoje zakon ili će 41. imati blokade ključnih tačaka i železnica": Na "svelitijumskom saboru" u Loznici iznet jedan zahtev

Sto u Srbiji ima tako malo roditelja koji svojoj deci pricaju , ti si dete moja buducnost, nego snadji se, idi , probaj...cak ne kazu probaj, nego prihvati ovo sto vidis da je tu ...

Mahom pricaju ono moje ludo dete, nije uspela nije uspeo...nesto brljavi , dangubi...ili probala ovo , na kraju zavrsila na ovom, bolje nista nego nista...sve neke luzerske kombinacije misljenja..

O ovom se već diskutovalo . Kineski udeo je cc14% ostalo su manji akcionari sa zapada i Rokfelerovi koji po svemu sudeći imaju najmanje nadpolovičnu većinu .
Time se ne negira niti umanjuje trovački karakter kineskog udela već se razotkrivaju istinska vlasnička strktura kompanije.
Nije Rokfeler nego Rotsildi.

Kako mi je drago što se SNS krdo koprca oko ovog rudnika..
nemaju jbno rešenje i mogu da ga duvaju
jedino da nas sve pobiju na ulicama i da onda kopaju što me ne bi iznenadilo
Mogu da nam popushe svima i to ako im dozvolimo.

1721747175334.png

1721682441384_prvi_prvi_na_skali_protest_protiv_rudnika_litijuma_odrzan_u_valjevu.jpg

Jednom sam ti vec odgovorio kao tehnicko lice.
Zasto pises o onome sto ne poznajes?
Radi svoj posao knjigovode botovanjem samo nanosis zlo kako nama tako i buducim generacijama.
Ujedno apelujem i na ostale botove da razmisle o svom delovanju, buducnost nema cenu, a platice je nove cak i nerodene generacije.
Sinekurno radno mesto u nekoj smrdljivoj kancelariji nije vredno buducnosti koja se uzima celoj naciji i siroj okolini koju ce zagaditi vodotokovi.

A tvoji a argumentu su:

Koji nemiri , 3 coveka, to se ne racuna.....
1719597222-1719596944155-1024x682-jpg.1571950

Evo pogledaj pazljivo , 1, 2, .......3
Svaki republicki medij ce ti prebrajti tacno do u glavu da ih je bilo 3

Verovatno su sad na 40 stepeni opet bili u perjanim zimskim jaknama pa samo izgleda da ih je bilo više. :d

Bralović (SEOS) u Ljigu: „Rok je 10. avgust, nakon toga slede radikalne mere“

Ljiljana Bralović iz Saveza ekoloških organizacija Srbije (SEOS) poručila je na skupu u Ljigu da rudnici „nisu ulaznica za ulazak u Evropsku uniju“.

„Ako se ta vrata otvore (za rudnike) onda će ta vrata zauvek da nam se zatvore jer niko u svom savezu ne želi države gde su prljave tehnologije, gde je velika korupcija i zagađenje“, rekla je Bralović okupljenima.

„SEOS je dao rok do 10. avgusta da se zakonski zabrani iskopavanje litijuma, a posle toga slede radikalne mere, krećemo u proteste i blokade i sve ono što mislimo da može da nam pomogne da se rešimo stranih korporacija i domaćih izdajnika“, rekla je ona na skupu.

https://nova.rs/vesti/drustvo/prote...bpush&utm_campaign=2024-07-29-UIVO-Protestne-

Ljudi oprostite nasim politicarima,
oni kao ni ja nisu znali....

ukucam slucajno rec demagogy i webster recnik mi da

the action or fact of winning support by exciting the emotions of ordinary people rather than by having good or morally right ideas:
Dakle potpaljivanje naroda da navija i ucestvuje u nekoj ideji , kao lobiranje uz vise strasti je demagogy

Ali onda ukucam demagogue
: a leader who makes use of popular prejudices and false claims and promises in order to gain power

dakle, oprostite nasim politicarima,
Oni su demagogiju samo pomesali varijantom demagog...koja na zalost znaci onaj koji lazno spinuje i uvrce realnost u nesto sto ce postati stvarnost za njegove sledbenike...zavodnik...

Back