Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije Rokfeler nego Rotsildi.O ovom se već diskutovalo . Kineski udeo je cc14% ostalo su manji akcionari sa zapada i Rokfelerovi koji po svemu sudeći imaju najmanje nadpolovičnu većinu .
Time se ne negira niti umanjuje trovački karakter kineskog udela već se razotkrivaju istinska vlasnička strktura kompanije.
vucic je onomad napisao "Kraj Srbije" na onoj tabeli.Srđan Milivojević: Vlast neće da živi ovde, na kraju će reći – „naš posao je gotov, Srbije više nema“
https://n1info.rs/vesti/srdjan-mili...-ce-reci-nas-posao-je-gotov-srbije-vise-nema/
Mogu da nam popushe svima i to ako im dozvolimo.Kako mi je drago što se SNS krdo koprca oko ovog rudnika..
nemaju jbno rešenje i mogu da ga duvaju
jedino da nas sve pobiju na ulicama i da onda kopaju što me ne bi iznenadilo
Garancije od nacista, nije tebi lako.2) Traže se garancije od Nemaca a znamo kakva je naša medjusobna ljubav tradicionalno
Ima, onomad su jednog ubili a drugog ranili.ima i dobrih policajaca koji nisu za kopanje litijuma
E pa vidite... MMF... KREDIT...Garancije od nacista, nije tebi lako.
Jednom sam ti vec odgovorio kao tehnicko lice.
Zasto pises o onome sto ne poznajes?
Radi svoj posao knjigovode botovanjem samo nanosis zlo kako nama tako i buducim generacijama.
Ujedno apelujem i na ostale botove da razmisle o svom delovanju, buducnost nema cenu, a platice je nove cak i nerodene generacije.
Sinekurno radno mesto u nekoj smrdljivoj kancelariji nije vredno buducnosti koja se uzima celoj naciji i siroj okolini koju ce zagaditi vodotokovi.
..pa jeste MMF ...krediti, to sve mi otplacujemo.E pa vidite... MMF... KREDIT...
Društveni smer.... Sucka arhiva... Levo desno...
Koji nemiri , 3 coveka, to se ne racuna.....
Evo pogledaj pazljivo , 1, 2, .......3
Svaki republicki medij ce ti prebrajti tacno do u glavu da ih je bilo 3