Foggo
Aktivan član
- Poruka
- 1.638
Ja se vozio juče i nemam primedbe.
Kome se ne svidja, ima taksistu da zove i svi zadovoljni
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To za vreme definitivno nije tačno. I sam si priznao da imaju problema s brzinom.Kako god bilo, za grad, ja ne bi imao ništa protiv autonomne vožnje. U minut mozes da isplaniras svoje vreme.
Nisu svi zadovoljni jer dok postoje ti autonomni ugrožava se i koči saobraćaj svih. Dokazano.Ja se vozio juče i nemam primedbe.
Ako vozi preko Google mape onda ima live datu o svim zakrcenjima .. Ne treba se protiviti napretku..Šofer je posao prošlosti kao i onaj sto je po ceo dan stajao u liftu )Naročito je cool kad zakoče saobraćaj što je česta pojava. Zbog njihove zarade trpe ostali učesnici u saobraćaju.
Nisi razumeo, oni prave zakrčenja i zato su ljudi besni svuda gde se pojave.Ako vozi preko Google mape onda ima live datu o svim zakrcenjima .. Ne treba se protiviti napretku..Šofer je posao prošlosti kao i onaj sto je po ceo dan stajao u liftu )
Kod mene ih jos nema u Kini piće uveliko ..Tako da nemam pojma a to sto neko piše ne mora biti istina ..Nisi razumeo, oni prave zakrčenja i zato su ljudi besni svuda gde se pojave.
Šofer nije posao prošlosti kao što nije ni pilot iako automatski piloti postoje u avionima više od 50 godina.
Da, samo što zbog idealizovanja tvoje žene i keve niko van tvoje kuće ne trpi.Idealizuje, svidelo mu se jbg. Njegovo pravo. Moja keva idealizuje dormeo a žena feri
Imaš gomile snimaka. Taj Uber koji bi hteli da s tim potope je prvi krenuo s tom pričom pa kad su zgazili nekoliko biciklista i pešaka prikočili su. Lično sam gledao snimak kako Uberov auto gazi ženu na biciklu i ona je preminula.Kod mene ih jos nema u Kini piće uveliko ..Tako da nemam pojma a to sto neko piše ne mora biti istina ..
E pa tu i jeste problem što ćemo ti i ja za tako nešto ići u zatvor, a oni će samo platiti odštetu i normalno nastaviti posao.Tačno tako da ljudi ginu kako bi se jedan deo vozio jeftinije taxijem. Neće da može. Ako zgaze nekoga ode glava gazdi i svim direktorima. Oko za oko zub za zub!