Ima li vernih zena?

Znam samo da bi 99% zena kad bi u nekom drugom videle bolju priliku, bez razmishljanja ostavile svog dragog...mushkarci i kad varaju, opet se vrate onoj s kojom su, makar i pro forme

Poslednja izmena:
Ne mislim da je tome ko vise vara pol osobe znacajna odrednica, vec na to utice sijaset drugih faktora ciji je niz beskonacan i nema svrhe ni zapocinjati navoditi ga.

Jedino mislim da je zenska prevara vise motivisana i da treba vise da zabrine prevarenog muskarca.

Daleko od toga da muska prevara manje boli, ali dok je njima cesto vise nego dovoljan fizicki izgled da padnu u iskusenje, zenama treba vise od toga. Karakter. I onda je covek koji je zaveo svojom licnoscu opasnija konkurencija.

Hej narode, sa kombinacijama u slobodnim vezama radite sta vam je volja, okej.

Ali ako vas neko voli ucinite mu uslugu i katapulturajte se iz njegovog zivota.

Imajte bar toliko ljudskosti u sebi da kazete - konec.

Najbolje sto mozete da ucinite za one koji vas vole ako biste da se sa nekim drugim usemite je da ih ostavite.

Ne mislim da je tome ko vise vara pol osobe znacajna odrednica, vec na to utice sijaset drugih faktora ciji je niz beskonacan i nema svrhe ni zapocinjati navoditi ga.

Jedino mislim da je zenska prevara vise motivisana i da treba vise da zabrine prevarenog muskarca.

Daleko od toga da muska prevara manje boli, ali dok je njima cesto vise nego dovoljan fizicki izgled da padnu u iskusenje, zenama treba vise od toga. Karakter. I onda je covek koji je zaveo svojom licnoscu opasnija konkurencija.

Леп пост...

Иначе, ја мислим да два мушкарца никад не могу бити конкуренција код једне жене.
Могу бити супарници али не и конкуренција...

Конкуренција подразумева објективно надметање што овде не мора да буде случај...
И готово никад није...

Back