Ima li vernih zena?

Mislim, zene vise varaju, pa shodno tome su verne zene ugrozenijia vrsta od vernih muskaraca.

Ima li ih ili nema?

nema:)
sve vas varamo non-stop i kad mislite da smo najzaljubljenije mi se jebbemo okolo sa jos nekoliko. i smejemo vam se u potaji i sve to radimo lukavo ko macke, kad mislite da ste nas pripitomili tad smo najopasnije, znaci, zene od vas prave magarce na savrsen nacin.
eto, sad pocrkajte:mrgreen::manikir:

naravno da ima....npr ja :D.....dok mislim da tako treba a kad ne budem mislila necu vise biti sa njim nego sa onim sa kojim budem zelela....ili sama.....grozim se pomisli da sam u krevetu sa jednim a u glavi mi je drugi.....

Znam samo da bi 99% zena kad bi u nekom drugom videle bolju priliku, bez razmishljanja ostavile svog dragog...mushkarci i kad varaju, opet se vrate onoj s kojom su, makar i pro forme

Ha,pogresno tumaceno musko ponasanje.Ne vracaju se oni zeni svojoj zbog nje,ona ih i ne zanima,zato i nalaze atraktivniju,zanosniju,vracaju se zbog toplog rucka,opeglane garderobe,sredjene kuce......vracaju se zbog sebe,ne zbog nje.......:sad2:

Ima vernih zena,nije nemoguce........:manikir:

Ha,pogresno tumaceno musko ponasanje.Ne vracaju se oni zeni svojoj zbog nje,ona ih i ne zanima,zato i nalaze atraktivniju,zanosniju,vracaju se zbog toplog rucka,opeglane garderobe,sredjene kuce......vracaju se zbog sebe,ne zbog nje.......:sad2:

Ima vernih zena,nije nemoguce........:manikir:

a komocija, pa sta ces lepse kad zadjes u godine....pa kad se jos smoris od zestokog sexa sa ebaljkom i dodjes u topli dom a topla gibanica na stolu....ma milina od zivota :D.....

a komocija, pa sta ces lepse kad zadjes u godine....pa kad se jos smoris od zestokog sexa sa ebaljkom i dodjes u topli dom a topla gibanica na stolu....ma milina od zivota :D.....

Tacno,al onda to nazovimo tako vec jednom.......vraca se na komoditet......a digresija,tesko da kad se zadje u godine,da se ima zestok sex bas.......osrednji ajd,cak i da je stimulacija vrhunska.......osim medikamentne stimulacije,za koju postoje kontraindikacije,pa onda ne moze.......znaci,bolje kuci na gibanicu,a sex da bude lepo secanje......:p

Tacno,al onda to nazovimo tako vec jednom.......vraca se na komoditet......a digresija,tesko da kad se zadje u godine,da se ima zestok sex bas.......osrednji ajd,cak i da je stimulacija vrhunska.......osim medikamentne stimulacije,za koju postoje kontraindikacije,pa onda ne moze.......znaci,bolje kuci na gibanicu,a sex da bude lepo secanje......:p

zesoko je vrlo subjektivna definicija kad je rec o sexu, narocito kad se zadje u godine :D

Back