Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
Definicija vernosti? Cekam i dalje. Sve dozvoljeno sem jebbanja? Dozvoljeno i jebbanje ako nema emocija? Nije dozvoljeno ni flertovati??? Ajte, o cemu pricamo? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo ti zapamti šta sam ti rekao, pa ćeš za nekoliko godina doći na ovu temu, daćeš mi reputaciju, poslati virtuelni poljubac, i reći " Hvala ti, čiko!"s
Skoro svaka zena moze imati svakog muskarca, pa zasto onda meni to ne ide od ruke![]()
Pa svidjaju mi se ozenjeni , to stoji, ali ne bi sa njima bila .
Definicija vernosti? Cekam i dalje. Sve dozvoljeno sem jebbanja? Dozvoljeno i jebbanje ako nema emocija? Nije dozvoljeno ni flertovati??? Ajte, o cemu pricamo?![]()
Samo ti zapamti šta sam ti rekao, pa ćeš za nekoliko godina doći na ovu temu, daćeš mi reputaciju, poslati virtuelni poljubac, i reći " Hvala ti, čiko!"![]()
Izgleda da razni ljigavci koji lažu i mažu imaju neku prođu.haha znam to svaka kaze dok je neki namazanko ne navuce na pricu da se razvodi vec 5 god al ne moze zbog dece jel..i onda svaka dusica padne na tu zvaku..pos je kasno![]()
Pa meni kad se neko svidja ja se pogubim, i krenem da se tresem i pocnem da mucam, tako da ja zaposcnem komunikaciju nema sanse![]()
haha znam to svaka kaze dok je neki namazanko ne navuce na pricu da se razvodi vec 5 god al ne moze zbog dece jel..i onda svaka dusica padne na tu zvaku..pos je kasno![]()
vezbaj na onima koji ti se ne svidjaju![]()
Pa meni kad se neko svidja ja se pogubim, i krenem da se tresem i pocnem da mucam, tako da ja zaposcnem komunikaciju nema sanse![]()
ma meni mogu da pricaju sta hoce, ja dok ne vidim papir gde pise mene ne interesuju. A i ja trazim nekog ko nije ozenjen i nije u procesu razvoda![]()
Izgleda da razni ljigavci koji lažu i mažu imaju neku prođu.
i onda navucem bedu na vrat, ne volim kad me smaraju oni koji mi se ne svidjaju![]()
Izgleda da razni ljigavci koji lažu i mažu imaju neku prođu.
po meni je veran onaj ko ni ne flertuje, previse trazim ali sta cu kad sam nenormalno ljubomorna
zivi bili pa videli, ciko![]()
Takože sam ti rekao da nije bitno kakav ćeš utisak ostaviti, ne moraš biti odlučna, samouverena, sa stavom...to je bitno kad muškarac prilazi ženi, a ne u obrnutom.
Osim toga, rekla si da hoćeš vernog ali ne možeš od svakog koji ti se sviđa da napraviš vernog. Savet se odnosi na to kako da uloviš vernog.
A cekaj koi je to papir da je neko slobodan?ok ja ti kazem da prvo to ne mozes provaliti..posle kad padne sex i kad se primis kasno je..samo dobijes zavlacenje
pa sama biras bedu. jedna ti ne ginea vremenom ces nauciti, valjda i da smiris smarache
![]()
)))
gde?)))))))
Što volim kad postave pitanje a znaju i više nego onaj koga pitajugde?)))))))
Prvo trebam da ulovim nekog ko mi se svidja, a onda cu da razmisljam o vernosti, a ne da da budem sa nekim ko mi se ne svidja a za njega me bas briga da li je veran ili nije, moze da se nosi u 3
hoces da kazes da ce ozenjeni lik da krije da je ozenjen a onda posle nekog vremena cu da otkrijem to jel to mislis ?
pa mogla bi da krenem na neki kurs, da bi mogla da iskoristim svoje atribute, j=da ne budem smotana![]()
Znam za slucaj...lic vencan, ima dete sa zenom...ima svalerku...kupio joj stan (ima kesha, dzordzi)...i onda u isto vreme pravio dete i zeni i svalerki...
I prica svalerki godinama kako ce ostaviti zenu, blabla... Kako mogu takav zivot da vode, ja ne znam... ali dobro, kao sto rece Mooie...svako mora sam naci svoj put. Nema univerzalnog recepta.
![]()
Pa kako se uzme..ne mora da znaci da ces otkriti..on ce to sam kad mu dosadi i kad oseti da bi ga samo za sebe
A pritom je ženska preljuba užass za kamenovanje...Mislim da se tu muškarci i žene moraju izjednaćiti i raščistiti sa licemerjem.Znam za slucaj...lic vencan, ima dete sa zenom...ima svalerku...kupio joj stan (ima kesha, dzordzi)...i onda u isto vreme pravio dete i zeni i svalerki...
I prica svalerki godinama kako ce ostaviti zenu, blabla... Kako mogu takav zivot da vode, ja ne znam... ali dobro, kao sto rece Mooie...svako mora sam naci svoj put. Nema univerzalnog recepta.
![]()
Gde?pa kod ovih riba sto su 3-4-5e a ne bune se..mislim ovih 80ak %![]()
Što volim kad postave pitanje a znaju i više nego onaj koga pitaju![]()