ima li vernih muskaraca?

Svašta. Samo se osvrni oko sebe, na bilo kom mestu, ugledaj tipa koga ne gledaju žene dok prolazi, govori, radi, ili šta već...Priđi mu, pitaj koliko je sati, odakle je, kakvo su vreme javili za danas...koji mu je broj telefona, da li bi mogao da ti pomogne da doneseš kese do stana, hoće li kafu...i, tvoj je. Zauvek.
Right ono što neke koči je samo preterana arogancija ili šo bi se reklo ''ulični'' napucanost:lol:

Stvarno.
Ali, ako hoćeš da ti bude veran tip koga sve žene okrznu pogledom dok šeta, radi ili govori, onda ti je sve uzalud. Možda budeš postigla neke kratkoročne rezultate, i to je sve.(Nije on kriv, to je zapisanu u njegovoj DNK-a. Ti biraš, pa ko šta voli - neka izvoli.

Jedna stvar je kad njega gledaju a druga stvar je da on gleda, meni ne bi smetalo da neko gleda lika sa kojim sam , ali bi mi smetalo da on gleda i da me vara, sto je i tema.

Jedna stvar je kad njega gledaju a druga stvar je da on gleda, meni ne bi smetalo da neko gleda lika sa kojim sam , ali bi mi smetalo da on gleda i da me vara, sto je i tema.

Gotovo svaka žena može imati gotovo svakog muškarca. Nismo pričali šta bi kome smetalo, rekla si da bi ti vernog muškarca, i rekao sam ti kako da ga uloviš. Savet je upotrebljiv, a ti radi kako ti je volja.

Gotovo svaka žena može imati gotovo svakog muškarca. Nismo pričali šta bi kome smetalo, rekla si da bi ti vernog muškarca, i rekao sam ti kako da ga uloviš. Savet je upotrebljiv, a ti radi kako ti je volja.

savet, da pitam lika koliko ima sati a pritom imam telefon u ruci, nosim kese sa pijace sa 22 godine ?? :dontunderstand: da pricam sa likom o vremenskoj prognozi, pa prvo pomislio da sam ludaja....

Skoro svaka zena moze imati svakog muskarca, pa zasto onda meni to ne ide od ruke :sad2:

savet, da pitam lika koliko ima sati a pritom imam telefon u ruci, nosim kese sa pijace sa 22 godine ?? :dontunderstand: da pricam sa likom o vremenskoj prognozi, pa prvo pomislio da sam ludaja....

Skoro svaka zena moze imati svakog muskarca, pa zasto onda meni to ne ide od ruke :sad2:

Hteo sam da kažem da i nije bitno šta ćeš pričati, da ti nije potrebna neka žvaka, i da je dovoljno da iniciraš komunikaciju.

Back