Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 99.217
Da sa nečim slatkim čovek može da se oseća sladak ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je Margarita ... neka pica ... mislio sam pizza ?![]()
Cccc.. Vas dvoje samo na hranu mislite, na tako obične, prizemne ljudske potrebe....![]()
![]()
Ima. Razmišljati da li smisao postoji.
Ili ne razmišljati uopšte.
Ma, postoji, zbog Margarite.![]()
Sećaš li se kiselog kupusa sa muškog šovinizma, kolika je frka ispala zbog par glavica kupusa i par litara vina. Sve je to trebalo da se gazi ... mislim udvoje...![]()
Cccc.. Vas dvoje samo na hranu mislite, na tako obične, prizemne ljudske potrebe....![]()
![]()
Најпре ћу да се сложим са Сократом: "Непреиспитан живот није вредан живљења."
Дакле, ово што ми овде преиспитујемо живот и његов смисао -- има смисла!
Мој лични ментални склоп наводи ме да се сложим са оним (многоброним) мудрацима који кажу да је смисао свеколиког живота у универзуму -- повећање свести. Неки кажу да се свемир самоосвешћује кроз свесна бића.
Алхемичарски постулат гласи: "Да би направио много злата, треба да за почетак имаш мало злата".
Те тако сви ми на рођењу добијемо мало злата (свести) са задатком (смислом) да га увећамо што више можемо док смо овде.
Знам да има оних који се неће сложити са мном, али чак и они ће морати да се сложе да је овај став сам по себи конзистентан и кохерентан. Увећање свести је једини циљ за који се без самопротивречења може рећи да је коначан.
Најпре ћу да се сложим са Сократом: "Непреиспитан живот није вредан живљења."
Дакле, ово што ми овде преиспитујемо живот и његов смисао -- има смисла!
Мој лични ментални склоп наводи ме да се сложим са оним (многоброним) мудрацима који кажу да је смисао свеколиког живота у универзуму -- повећање свести. Неки кажу да се свемир самоосвешћује кроз свесна бића.
Алхемичарски постулат гласи: "Да би направио много злата, треба да за почетак имаш мало злата".
Те тако сви ми на рођењу добијемо мало злата (свести) са задатком (смислом) да га увећамо што више можемо док смо овде.
Знам да има оних који се неће сложити са мном, али чак и они ће морати да се сложе да је овај став сам по себи конзистентан и кохерентан. Увећање свести је једини циљ за који се без самопротивречења може рећи да је коначан.
Ala si ti degradator... !Jedna degradacija teme, ali mozda i nije....
Ima li smisla prdnuti , a ne usrati se?
A ima li smisla usrati se, a ne prdnuti?
A sve itekako ima veze sa zdravljem i zivotom...
A vidis opet nisu sve kombinacije pokrivene......
Zivot i zdravlje je opet ispalo vece i od ove dve dileme....