kapelnik
Ističe se
- Poruka
- 2.435
ne radi se o debelom manijaku koji te juri nego o potezanju kose, malo spankinga, vezivanje ruku... i takoc..svasta jos nesto zanimljivo![]()
Mi debeli ne valjamo ?

A mršavi mogu da ih jure, mmmm .... Žene !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne radi se o debelom manijaku koji te juri nego o potezanju kose, malo spankinga, vezivanje ruku... i takoc..svasta jos nesto zanimljivo![]()
Meni jbte nije ružanali zamisli cuvenog kolinu da sretnes u mracnoj ulici i ovako upre prstom u tebe
![]()
Oni sto treba da dodju.Jesu li ovo Ganci?
jesmo,taman mozes da se druzis sa mojimai ja sam mator za tebe pa sta fali..super smo par![]()
ko je izbrisao valentina, možda bi se svidio damama ovde.
Ono o čemu maštaju u mraku.Šta je ovo?
Stigla sam da vidim.ko je izbrisao valentina, možda bi se svidio damama ovde.
Ajoj.Oni sto treba da dodju.
eto vidis, vec imam zeleno svetlo kod tasta i tastejesmo,taman mozes da se druzis sa mojima![]()
može bit da je neki ljubomorni malokurcaš izbrisoStigla sam da vidim.
Ljubomorna samima veći penis od mog klitorisa, nepravda!
![]()
Uh, mnogo je ovo. Ne znam, ne verujem. Možda.Ono o čemu maštaju u mraku.
ne,verovatno ste tromi i slabog srca,Mi debeli ne valjamo ?![]()
a ovi mrsaviji mogu da trze tempo.A mršavi mogu da ih jure, mmmm .... Žene !![]()
e vidi,svasta su oni preziveli sa mnometo vidis, vec imam zeleno svetlo kod tasta i taste![]()
Da ali kakvih zena?https://assets.vogue.com/photos/58a293023decdb1c740dcd52/master/w_2560,c_limit/00-holding-jeremy-meeks-philipp-plein-fall-2017-mugshot-model.jpg
inače robijaš a jako mnogo žena se izjasnilo da bi voljele završit sa njim u ćeliju. guglajte ako ne vjerujete!
mukice .. ja cu biti ona kap koja je prelila casue vidi,svasta su oni preziveli sa mnom![]()
ne,verovatno ste tromi i slabog srca,
a ovi mrsaviji mogu da trze tempo.
Bla bla bla.Poslednja koja mi je rekla (kad me videla):
"Šta ćeš mi takav debeo i ćelav, imam takvog jednog kući !"
je na kraju ostavila muža zbog mene !
Jer kad me je upoznala shvatila je gde joj je G tačka.
(u mozgu)
zene su poznate da istu glupost ponavjajuPoslednja koja mi je rekla (kad me videla):
(u mozgu)
Bla bla bla.
nezm neke šta bi voljele ući u ćeliju s nekim ko već robija 3g ostalo bi samo perje od njihDa ali kakvih zena?
I ja sam zagovornik te teorije.Poslednja koja mi je rekla (kad me videla):
(u mozgu)
to je bilo prije ove inflacije sad je velika milka po zlatoLukavo sam joj kupio belu Milku 300 grama.
Tako sam počeo da je osvajam.