Ortak2
Aktivan član
- Poruka
- 1.080
Čokolada i BMWA onda sam je vodio na kolače u Hayatt.
Kupio sam joj 6 torti, i što nije pojela nosila je deci kući.
(Jel to beše ona ... hmmm - razne sam tamo vodio mojim BMWom)
Muvaš nešto?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čokolada i BMWA onda sam je vodio na kolače u Hayatt.
Kupio sam joj 6 torti, i što nije pojela nosila je deci kući.
(Jel to beše ona ... hmmm - razne sam tamo vodio mojim BMWom)
Veliki postotak muskaraca se izjasnio da mastaju da ih crnac napastvuje i sta cemo sad?ovo je istina. više žena je ispitano o čemu maštaju i veliki postotak se izjasnio da maštaju da ih muškarac napastuje.
to je bilo prije ove inflacije sad je velika milka po zlato
sad si mi zgadila temu eto šta sadVeliki postotak muskaraca se izjasnio da mastaju da ih crnac napastvuje i sta cemo sad?
Čokolada i BMW
Muvaš nešto?![]()
Samo govorim istinu. Nemoj da setas izazovno obucen nocu po parku, nikad se ne zna, mozda pomisle da bas ti imas takvu mastusad si mi zgadila temu eto šta sad
da ostavis ruznog i debelog zarad drugog ruznog i debelog?I ja sam zagovornik te teorije.
Apsolutno ženska logika na deluda ostavis ruznog i debelog zarad drugog ruznog i debelog?![]()
sad si mi zgadila temu eto šta sad
da ostavis ruznog i debelog zarad drugog ruznog i debelog?![]()
eo ovaj crni da ne napastuje to daSamo govorim istinu. Nemoj da setas izazovno obucen nocu po parku, nikad se ne zna, mozda pomisle da bas ti imas takvu mastu
nemoj da kvariš temuNije ti palo na pamet da je to rekla iz zezancije ("nisam ja te sreće")..
Neću ni da spomenem atraktivno oblačenje kao poziv da bude silovana jer je tobože to pali...
U rangu zavidnih baba kad vide lepu mladu ženu Vidi fuxe, izaziva a posle joj đavo kriv![]()
Bukvalista...nemoj da kvariš temu
Jesam vam pričao kako sam smuvao najlepšu ženu Beograda ?
Meni nisiJesam vam pričao kako sam smuvao najlepšu ženu Beograda ?
on je svrsio jos tokom telefonskog razgovorakapelniče svrši kad su već počeo nema veze šta nije on topic
kapelniče svrši kad su već počeo nema veze šta nije on topic
sta sve muskarci imaju u svojoj fantaziji, mogu valjda i zene.Nisam htela da napišem reč "silovanje", jer se to odnosi na poremećene umove, ali da li ima istine da žene maštaju o tome?
Jedna prijateljica se obukla gore bela čipka, dole seksi minić, štikle, desetka stajling, zatvara se kafić i kaže joj treća: "Nećeš valjda peške kući, vidi kako si obučena, silovaće te neko!"
Ona se nasmejala: "Haha, eee...nisam ja te sreće".
Ona je čak tvrdila da se ne bi branila, ali ja ne verujem u to; prvo, ona verovatno zamišlja nekog lepog i zgodnog, a takvi ne siluju, ustvari, ja nisam ni shvatila šta tačno ona zamišlja, ali redovno ide noću oko 02-03h kroz park i po opasnim ulicama, obučena maksimalno provokativno, da ja ne znam više šta da mislim?