Ima li istine u onome da žene maštaju o tome da ih zgrabi neki neznanac?

zene za sex vezuju emocije uglavnom uvek,pre bih rekla da nas pali pomisao filmskog grubog seksa sa nekim koga volimo nego da nas juri debeli manijak po ulici.
ne radi se o debelom manijaku koji te juri nego o potezanju kose, malo spankinga, vezivanje ruku... i takoc..svasta jos nesto zanimljivo :D

zene za sex vezuju emocije uglavnom uvek,pre bih rekla da nas pali pomisao filmskog grubog seksa sa nekim koga volimo nego da nas juri debeli manijak po ulici.
anđelija poštujem :ok:
ali većina mašta ipak ovo drugo, i ne, ne vjerujem da ih u mašti ganja i nabija na kolac neki debeli manijak nego neki fudbalerski građen vulgaris :ok:

@tema
Mislim da tu kod vecine nije silovanje uzrok, vec osecaj gubljenja kontrole i prepustanja odgovornosti za seksualni ishod drugome. Sad koliko ih masta o necemu takvom i koliko zaista to prizeljkuje je ogromna razlika.

Svi imamo razno raznu mastu.
A ti zlato moje pitas nesto sto je na xxx naprednom nivou seksualnosti, ove kokosi ovde ti se i dalje izjasnjavaju dal da da van braka il ne ako je crn visok plave oci ono nesto.
Sve u svemu i da masta sve ok.

"Jao pa nemoj ... pazi molim te ... ne u mene ...
Eto to ja volem,
Ja to mrzim, a nisam razmišljala o tome da li muškarac to voli.
Da objasnim zašto mrzim- zato što ga moljakanjem stavljam u poziciju moćnijeg, ili drugim rečima sebe stavljam u inferioran položaj.

Na posletku, to mi se sve toliko smučilo da godinama unazad nemam seks uopšte jer je počelo da liči na onu scenu "Ko to tamo peva" kad Neda kaže "Nisam došla ovde da se bijem"
:lol:
Eto zašto su žene inferiorne, stalno "joj" i "molim te" i "pazi" i "nemoj ovo, boli" itd.

Da objasnim zašto mrzim- zato što ga moljakanjem stavljam u poziciju moćnijeg, ili drugim rečima sebe stavljam u inferioran položaj.

Na posletku, to mi se sve toliko smučilo da godinama unazad nemam seks uopšte jer je počelo da liči na onu scenu "Ko to tamo peva" kad Neda kaže "Nisam došla ovde da se bijem"
Eto zašto su žene inferiorne, stalno "joj" i "molim te" i "pazi" i "nemoj ovo, boli" itd.
Kod mene je obrnutno,samo sto u tom slucaju partner mora da bude bas dominantan :mrgreen:

Draga, sve je drugačije kad je ljubav u pitanju.
To se slažem sa tobom - ne treba nikakava mašta, ni reči ...

Ali u životu sam samo jednom imao takvu ženu, koju volim ...

A mogućnosti su mnoge.
Tako da sam pristajao na fiskulturu ...

ali zamisli cuvenog kolinu da sretnes u mracnoj ulici i ovako upre prstom u tebe :rotf:

the-italian-referee-pierluigi-collina-gestures-01-july-2004-at-dragao-stadium-in-porto-during.jpg

Back