ima li hopera????

blackground:
Stoorbache, znamo da si moderator, al mojne da si tako netolerantan prema drugim muzickim zanrovima...

Ako traze ljudi, zasto da se ne prica o hopu?

P.S. Secas se one reklame sa kravicom?
TO JE TOLERANCIJA!
;-)

Ok to je tolerancija, al zar mora svaki napaljeni klinac da postavlja nove TOPIC-e o Eminemu!!! Pa daj covece tolerishite i vi nas malo!!!!!!!!

JaH_G|rL:
Da se malo udaljimo od tema hopa i rapa,pitanje je... da li slusate jazz ili blues?
Po meni je jazz najbolji zanr muzike,totalno te opusti ;)

Pa ne bih se slozio bash sa tobom, po meni muzika koja ume da [me] opusti jeste reggae ili pak melodic death, kao na primer In Flames, Beyond the embrase itd.....

Jazz je, u neku ruku, preteca rapa & hip hopa.<<<iskreno nisam znala za ovo...ali R&B se razvio od blues-a. Licno ne slusam ni jazz ni blues intenzivno ali mi je zao sto su oba pravca jako zapostavljena. Inace, blues mi je uvek bio nekako "melodicniji"...

Stoorbak:
Corey:
Sta ste rekli za SlipKnoT.Ajde ti nadji negde cd sipknota u bg-u.Ako nadjes car si definitivno.Mozda ima da se nadje na 2-3 mesta i vise nigde.SlipKnoT je najjaci bend i uopste nije poznat i zato nemoj ti meni da su oni komercijale jer znam sve o njim a i uzgred oni se uopste ne pojavljuju na mtv-u svakih 5 sekundi ko ostali bendovi.

Drago Corey Taylor, valjda se tako prezivash :PPP Buahahha dakle slushao sam i ja SlipKnot i tada sam razmishlao kao ti ali veruj mi da nije tacno!!! Koliko me secanje sluzi poslednju njihov album [IOWA]je izashao cini mi se 2000 ili 2001 pa naravno da se prodao posle dve-tri godine, mada shto se tice pesama i spotova moze se naci gde hocen na netu, naravno ako imash Kazza, ili iMesh johs bolje!!! Po meni su komercijalni prvenstveno zbog svog imidza, kada su vec poceli tako da se oblace zashto do kraja nisu ostali anonimusi vec je Corey skinuo masku u svom drugom projektu Stoun Soir!!!! NA MTV-u se ne vrte tako cesto, ali morsh priznati da se vrte!!!!
p0z
Mene na zanima da li je corey skinuo masku ili ne.koga god da sam pitao niko ne zna za njih jer se uopste ne vrte na tv-u.Ja znam svakog clana benda slipknot-a kako izgleda bez maske jer imaju slike koje su paparaci uspeli malo da ih uhvate bez maski.

Corey:
Stoorbak:
Corey:
Sta ste rekli za SlipKnoT.Ajde ti nadji negde cd sipknota u bg-u.Ako nadjes car si definitivno.Mozda ima da se nadje na 2-3 mesta i vise nigde.SlipKnoT je najjaci bend i uopste nije poznat i zato nemoj ti meni da su oni komercijale jer znam sve o njim a i uzgred oni se uopste ne pojavljuju na mtv-u svakih 5 sekundi ko ostali bendovi.

Drago Corey Taylor, valjda se tako prezivash :PPP Buahahha dakle slushao sam i ja SlipKnot i tada sam razmishlao kao ti ali veruj mi da nije tacno!!! Koliko me secanje sluzi poslednju njihov album [IOWA]je izashao cini mi se 2000 ili 2001 pa naravno da se prodao posle dve-tri godine, mada shto se tice pesama i spotova moze se naci gde hocen na netu, naravno ako imash Kazza, ili iMesh johs bolje!!! Po meni su komercijalni prvenstveno zbog svog imidza, kada su vec poceli tako da se oblace zashto do kraja nisu ostali anonimusi vec je Corey skinuo masku u svom drugom projektu Stoun Soir!!!! NA MTV-u se ne vrte tako cesto, ali morsh priznati da se vrte!!!!
p0z
Mene na zanima da li je corey skinuo masku ili ne.koga god da sam pitao niko ne zna za njih jer se uopste ne vrte na tv-u.Ja znam svakog clana benda slipknot-a kako izgleda bez maske jer imaju slike koje su paparaci uspeli malo da ih uhvate bez maski.

Evo hocu da dematnujem tu tvoju konstataciju, jer Corey-a i onog visokog gitaristu mozesh videti u dva spota Stoun Soir-a koji su se stalno vrteli na MTV-u a to su Bother i Get Inside!!!
p0z

Ma samo ****** i paljevine se pale na taj Nu metal shit.Takvi bendovi samo prate trend da bi dosli do love.Pevaju o bedi a zive u kucama od milion dolara!?
Del Arno Bend je stvarno nas najbolji reggae band!!!!

NE VIDIS EMOCIJE?!?!?!
Pa dobro, samo mi kazi sta mozes da igras uz Morisonovu muziku( jedino mozes da nekom razbijes glavu), a seti se kakvu gracioznost pokreta izvlaci dobar tehno ritam. Uporedi Morisonovog besnog coveka sa osobom koja plese poput vode ili vetra. Zar to nisu emocije?

sluzimo narodu:
NE VIDIS EMOCIJE?!?!?!
Pa dobro, samo mi kazi sta mozes da igras uz Morisonovu muziku( jedino mozes da nekom razbijes glavu), a seti se kakvu gracioznost pokreta izvlaci dobar tehno ritam. Uporedi Morisonovog besnog coveka sa osobom koja plese poput vode ili vetra. Zar to nisu emocije?

Ma daj, Morrison je pevao o svom zivotu o onome shto ga okuzuje, nem pojma shta ljudi vide u Tehno-u, jedino ako zgutaju extazy, neku plavu golubicu ili neshto slicno!!!!!!

Stoorbak:
sluzimo narodu:
NE VIDIS EMOCIJE?!?!?!

Ma daj, Morrison je pevao o svom zivotu o onome shto ga okuzuje, nem pojma shta ljudi vide u Tehno-u, jedino ako zgutaju extazy, neku plavu golubicu ili neshto slicno!!!!!!
Dovoljno receno..;)

Ja jos ne kontam sto se vi toliko nervirate oko komercijale?! Bunite se da su komercijalizovani, da su se prodali, a ne pitate se sto su takvi. Vecina MTV bendova je isto tako bila nepoznata, ali su u njima prepoznali potencijal i MTV ih je uzeo pod svoje krilo. Istina je da vecina ljudi slusa samo sto je na MTVu, ali to je njihov problem, i oni propustaju time sto ne slusaju malo druge muzike vec ono sto im je gurnuto pod nos. Svako ima taj izbor i on ga napravi sam, a vi ne morate da se nervirate zato sto ste izabrali da ne uzimate ono sta vam se gura nego ono sta vam se svidja...

PS: Imam jedno pitanje: Da SlipKnoT ili neki drugi Metal bend odjednom postanu popularni i da pocnu da ih pustaju na TV zato sto ih jako puno ljudi slusa, da li bi ih vi prestali da slusate jer su "komercijala"?

Psiho:
Ja jos ne kontam sto se vi toliko nervirate oko komercijale?! Bunite se da su komercijalizovani, da su se prodali, a ne pitate se sto su takvi. Vecina MTV bendova je isto tako bila nepoznata, ali su u njima prepoznali potencijal i MTV ih je uzeo pod svoje krilo. Istina je da vecina ljudi slusa samo sto je na MTVu, ali to je njihov problem, i oni propustaju time sto ne slusaju malo druge muzike vec ono sto im je gurnuto pod nos. Svako ima taj izbor i on ga napravi sam, a vi ne morate da se nervirate zato sto ste izabrali da ne uzimate ono sta vam se gura nego ono sta vam se svidja...

PS: Imam jedno pitanje: Da SlipKnoT ili neki drugi Metal bend odjednom postanu popularni i da pocnu da ih pustaju na TV zato sto ih jako puno ljudi slusa, da li bi ih vi prestali da slusate jer su "komercijala"?

Pa ja sam tako prestao da slusham SOAD!!! Jer, kad sam video da se svaki klinac nalozio i kupio po majcu dig'o sam ruke od toga :))))
Pa za tebe je i Blind Guardian verovatno nepoznat, a izdali su vishe od 10-ak albuma, pa shto ih onda MTV nije uzeo pod svoje a a a a?

Zato sto vecina publice danas ne voli pravi metal, za njih je pretesko... Je*i ga, ali to toje realnost. Da je metal odjednom postao jako popularan, mislis da ih ne bi pustali na MTV. Sta bi ti onda radio, prestao bi da slusas metal skroz jer ga sada svi vole, a tu nam se bunis sto ga niko ne slusa. Ja cenim sto ti mozes da vidis sta je MTV, i sto mozes sam da odlucis sta ti se svidja, ali mi je zao sto ne vidis da i neki ljudi slusaju taj tip muzike jer im se u stvari svidja. Ne nam da li si nekada cuo za MTV 2 ili kanal koji se zove Kerrang. Tu pustaju konstant metal i muziku koju vecina populacije tesko moze da svari. Cesto okrenem tamo jer ima i muzika koja se meni svidja, mada verujem da bi ti rekao da su vecina komercijalni bendovi. Ovde kod mene pravo da ti kazem, niko ne slusa ni Offspring, ni Linkin, ni Blink, za P.O.D su tek nedavno saznali jer su napravili spot za Matrix, a NIKO, ali bas NIKO koga ja znam ili koga sam dosad upoznao nije cuo za SlipKnoT ili Blind Guardian. A sto se Eminema tice, znam da te s*pak nervira i da svi pricaju previse o njemu, ali moras da priznas da ima per dobrih pesama (meni je dobra ova nova Singin for the moment).

JaH_G|rL:
Stoorbak:
sluzimo narodu:
NE VIDIS EMOCIJE?!?!?!

Dovoljno receno..;)

To ti je zato sto nisi bio u prilici da se susretnes sa pravom techno muzikom, doduse, Dj evi vrte ploce, i nazivaju se technom, ali, poslusaj malo Leftfield ili sastave slicnog techno pravca, pa, ces videti da i u technu (ako pod technom podrazumevas muziku nastalu iskljucivo elektronskim putem) postoji muzika koja itekeko moze da probudi emocije. Nije bitno da li zvuk nastaje dirigovano ili okidanjem, bitna je posledica tog zvuka.

Ето, уникатни је сасвим лепо одговорио место мене. А и ти раѕмисли,Морисон је певао песме о свом животу и оном што нас окружје- да је свирао инструментале, мање би га ценио!?!?!?

sluzimo narodu:
Ето, уникатни је сасвим лепо одговорио место мене. А и ти раѕмисли,Морисон је певао песме о свом животу и оном што нас окружје- да је свирао инструментале, мање би га ценио!?!?!?

Pazi od intrumentalista samo Vangelisa cenim, a mozda ga i ne bi cenio toliko, jer je covek bolje pisao pesme i pevao nego shto bi mozda svirao neki instrument, svako je obdaren za neshto, a ne samo za instrumente!!!!
p0z

Stoorbak:
sluzimo narodu:

Pazi od intrumentalista samo Vangelisa cenim, a mozda ga i ne bi cenio toliko, jer je covek bolje pisao pesme i pevao nego shto bi mozda svirao neki instrument, svako je obdaren za neshto, a ne samo za instrumente[mislim na Morrisona]!!!!
p0z

Podrzavate li novi zakon protiv piraterije i da li je bolje sto ima vise originala (stranih) ali po ceni minimum 15 eura?
U mojoj kolekciji (120-150 cd-ova) nalazi se 4 ili 5 originalnih.... I sad se postavlja pitanje jel` bolje kupiti 3-4 originala ili jedan cd-rw?!

blackground:
Podrzavate li novi zakon protiv piraterije i da li je bolje sto ima vise originala (stranih) ali po ceni minimum 15 eura?
U mojoj kolekciji (120-150 cd-ova) nalazi se 4 ili 5 originalnih.... I sad se postavlja pitanje jel` bolje kupiti 3-4 originala ili jedan cd-rw?!
Hmm...tesko pitanje..s jedne strane je bolje imati original,iako je skup,znas za sta si platio...ali opet sa druge strane to znaci smanjenje sopstvene kolekcije diskova....ne znam za sta bih se tacno odlucila..;(

Back