verybadboy
Zainteresovan član
- Poruka
- 116
e super grupa i ja ih volim
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Stoorbak:Evo ovako ja cu ti reci shta je po meni komercijalno i obrazlozicu ti sve to:
KOMERCIJALA:
Lipm Bizgit, papa pouc, Linkin park, System of a down [sve sem prvog albiuma koji mi se stvarno svidja], SlipKnot, Stuon Soir, Ill Nino, i sve ostalo shto spada u NU metal, dakle svi sem Mudvayne jer njih strashno postujem
NEKOMRCIJALA:
Blind Guardian, In Flames[dobro oni su se malo komercijalizovali na poslednja dva albuma] Suidakra, Dimmu Borgir, Behemoth, Borknagar, Lilitu, Vintersorg, Children of bodom, Battlelore, Immortal [pravi norveshki Old School black metal], Burzum, Beherit, Cannibal Corpse, Vomitory, Obituary, Dying Fetus, Ball Sagoth, Six feet under, Napalm death, Dark Funreal, Thyrfing, FinnTroll, Moonspell, Vader, Benediction, Entombed i sve ostalo shto spada u vode Extreme metala!!!
Komercijalni bandovi [gore navedeni] su komercijalno shto kaljaju metal i nazivaju se "metalcima" samo da bi uzeli kintu, pojavljuju se na MTV-u i sve ostalo!!!
I nekomercijalni bandovi se brzo rasprodaju samo shto ih niko ne naziva komercijalitima, evo na primer disk LILITU ne moze nigde da se nadje u celoj Srbiji jer se rasprodao, a njihova izdavacka kuca [inace iz Mexika] nema vishje diskova, a oni su tipicni Underground band, o njima ne mozesh nishta da nadjesh na Netu!
Ljudi mislite shta 'ocete, i da sam kreten i da sam satanista ali to su cinjenice)
aj p00z
Psiho:I za onaj komentar da o Lilitu nemoze nista da se nadje na netu:
http://rock-music.mainseek.com/63827/94/Lilitu.html
http://www.monstersworldofmetal.com/lilituint2002.htm
http://www.sonicdeath.co.uk/artist_page.asp?artistID=94
Ili jednostavno ovo
http://search.yahoo.com/bin/search?p=Lilitu+music&ei=UTF-8
Ne varajte se da sam ovo uradio iz dobrodusnosti, vec iz pakosti jer mi je trebalo tacno 20 sec da nadjem sve ovo i mnogo vise, samo da potvrdim da nista nije nemoguce ko sto neki tvrde, a Stoorbak?
Ja jednostavno obozavam da pokazem ljudima da su pogresili i da grese... To je moj zivotni cilj
Corey:Sta ste rekli za SlipKnoT.Ajde ti nadji negde cd sipknota u bg-u.Ako nadjes car si definitivno.Mozda ima da se nadje na 2-3 mesta i vise nigde.SlipKnoT je najjaci bend i uopste nije poznat i zato nemoj ti meni da su oni komercijale jer znam sve o njim a i uzgred oni se uopste ne pojavljuju na mtv-u svakih 5 sekundi ko ostali bendovi.
JaH_G|rL:Mislim da je muzika sama po sebi komercijalna... a u to koji izvodjaci jesu ili nisu,necu ni da ulazim. U principu svi jesu,neki manje neki vise.A koliko vidim i po ovom forumu,najpopularniji zanrovi su metal i hip hop,jadan reggae,soul,jazz...sve je to zapostavljeno ;(
killah:Mene boli k**** sto vi kazete da su se oni rasprodali, i boli me sto ih zovete komercijala, jer ja nisam lud da kupujem Papa Roach majice, ili Metalika majice, ali meni se svidja jako njhova musika npr. Linkin Park i Offspring, pa cak i Blink 182 (imaju preterane stihove). Fora je u tome sto ja slusam ono sto je meni dobro, a ako mi se svidjaju oni, slusacu ih. Zbog toga sam bas i prestao da se drmam svaki put kad mi neko kaze da slusa Gareth Gatesa (pe*** iz Engleske) ili narodnjake ili mozda ako mi muska osoba kaze kako obozava neki Boy Band (tada mi dodje ili da bezim od nje(ga) ili da ga mlatim daskom). Ovi gore nabrojani su malo teski za mene, a jedino sta ja trazim je malo adrenalina za koji mi je sasvim dovoljno jedan "Milion Miles Away" od Offspring-a.
ma oni su zakon!!! nema boljeg benda!!!RHCP_BABE:OBOZAVAM IH!POGOTOVO A.K.STA VI MISLITE O NJIMA I NJIHOVIM PESMAMA???
Respect to stoorbakStoorbak:JaH_G|rL:Mislim da je muzika sama po sebi komercijalna... a u to koji izvodjaci jesu ili nisu,necu ni da ulazim. U principu svi jesu,neki manje neki vise.A koliko vidim i po ovom forumu,najpopularniji zanrovi su metal i hip hop,jadan reggae,soul,jazz...sve je to zapostavljeno ;(
Naravno da je zapostavljen reggae kada nema ko o njemu da diskutuje!!! Ja na primer obozavam reggae iako sam pobornik Extreme metala. Obozavam Bob-a Marley-a i Lee Perija, Buju Bantona!!! Ma reggae muzika je definitivno namiroljubivija muzika na svetu i stvarno podrzavam tvoju tvrdnju da je zapostavljena
p0z