ima li hopera????

Koji je ***** ovim ljudima

aj brate ima hopera kolko oces samo se kriju u undergroundu brate a strani hiphop je jaci THATS the FAct!Sad ce da izadje Marchelolo pa ce sve da vas izduva.A Eminem je talentovan covek brate i dobre su mu rime na Marshall Methers Lp.Samo treba proterati one govna brate poput nellya ili 187.

A juice je vrh brate.

HIPHOPIUM DFEFACTo

Hip hop jeste glavni prevac i brate svi undergruond crnci su Ameri.Toga ovde nema,bar fizicki brate .

Bravo za BASSIVITY,i za Juica on je jak.

A svi fejkosi nek dopuze i popuse pozdrav PRAVIM ljudima . peace.

Anonymous:
Hip hop jeste glavni prevac i brate svi undergruond crnci su Ameri.Toga ovde nema,bar fizicki brate .

Bravo za BASSIVITY,i za Juica on je jak.

A svi fejkosi nek dopuze i popuse pozdrav PRAVIM ljudima . peace.
ovako..... juice je bio ql dok je bio u fool moon-u...sada mi se svidjaju samo neke njegove pesme tipa pobednik,navika,dozivotno mc
a shto se tiche underground hiphopa ...njega ima kod nas i to dosta....

Ovako mnogi ljudi me nerviraju kada kazu 'ne susaj taj bend, to je cista komercijala', 'oni su se prodali' itd.
A majke vam dajte mi jedan bend onda koji se nije prodao???
Svi bendovi krecu u posao jer vole muziku, ali naravno da vole i pare. I uglavnom nisu oni krivi za sve gluposti (kao npr. Metallica i drugi sa IGRACKAMA...), nego ih izdavacke kuce primoravaju na to.
Mislim cim neki bend postane veci optuze ga da je sellout...
Pa onda idite fino i slusajte bendove po kafanama, dok i oni ne postanu veliki i ne prodaju se.
Ja sam sasvim OK sa komercijalom, dok je MUZIKA dobra..
Ako je muzika losa ne zanima me ni da li su komercijala, da li su dusu prodali djavolu, ni da li su mlad bend koji svira po garazama...
I jos jedna stvar: Ja volim numetal. Ima dobrih stvari... Inace nisam fan heavy-metala, tj. ovaj noviji mi nekako lakse razumljiv :)
Sto ne znaci da cu reci da stariji metal ne valja, sasvim suprotno, ima stvari koje su vjecite.

Back