Dakle koji je po vama najbolji instrumental ikada snimljen?...naravno da je rec o rock i metal muzici
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JaH_G|rL:Dakle koji je po vama najbolji instrumental ikada snimljen?...naravno da je rec o rock i metal muzici![]()
sluzimo narodu:pa ne slazem se bas sa tobom. Mislim u pravu si ti jesu to sve sto si nabrojao velikani, cak i smatram da je rock lepsi pravac od tehna, a narocito od repa, ali ne treba osporavati i njihove kvalitete. Jesi li nekad pokusao pomocu nekog programa da napravis neku muziku?!?! Videces da i za to treba i tekakvog talenta. I oni su umetnici, ali koriste druge instrumente. Seti se samo kako su ljudi koji su svirali bluz osporavali i kuduli elektricnu gitaru...
A i razmisli da si time zanemario jedan Pink Floyd, posto se oni smatraju zacetnicima klasicnog tehna( ako izuzmemo Baha, koji je takodje na neki nacin koristio programiranu muziku...
Voli sta hoces, ali treba postovati sve(skoro sve).
Ostavi se malo Eminema..nisu svi toliko zaludjeni njim kao ti!Ovo nije uopste bila tema o njemu...x-files TORPA:Ma najboli su,dobro nisu kao eminem ali ipak ko moze da bude kao on?
JaH_G|rL:Svi kazu da je nas hop bedna imitacija stranog...da li je to istina..ili je obrnuto?
Pa smara bas zbog toga. Nije vise stvar u tome sta ko slusa. Ali sada bi mi bilo draze i da se otvori tema o klasicnoj muzici i da se diskutuje o Bach-u ili sto je neko naveo irsku muziku samo ne vise o hopu...JaH_G|rL:Pa jeste...ali kad je vec vecina za..taj zanr..ma sta ja znam...zatvorite ovu temu ako hocete ako ne.. onda odgovarajte!
die_happy85:Pa smara bas zbog toga. Nije vise stvar u tome sta ko slusa. Ali sada bi mi bilo draze i da se otvori tema o klasicnoj muzici i da se diskutuje o Bach-u ili sto je neko naveo irsku muziku samo ne vise o hopu...JaH_G|rL:Pa jeste...ali kad je vec vecina za..taj zanr..ma sta ja znam...zatvorite ovu temu ako hocete ako ne.. onda odgovarajte!
(nisi me dobro shavtio. Necu ja da diskutujem o Bachu!!! Koga interesuje on? Salim se naravnoStoorbak:die_happy85:Pa smara bas zbog toga. Nije vise stvar u tome sta ko slusa. Ali sada bi mi bilo draze i da se otvori tema o klasicnoj muzici i da se diskutuje o Bach-u ili sto je neko naveo irsku muziku samo ne vise o hopu...JaH_G|rL:Pa jeste...ali kad je vec vecina za..taj zanr..ma sta ja znam...zatvorite ovu temu ako hocete ako ne.. onda odgovarajte!
A ti bi da diskutujesh o Bach-u, pa otvori temu, mada mislim da nece niko o tome da diskutuje jer svi se loze na HOP i ostalo(
p0z
))) samo me smara hop...die_happy85:Stoorbak:die_happy85:Pa smara bas zbog toga. Nije vise stvar u tome sta ko slusa. Ali sada bi mi bilo draze i da se otvori tema o klasicnoj muzici i da se diskutuje o Bach-u ili sto je neko naveo irsku muziku samo ne vise o hopu...JaH_G|rL:Pa jeste...ali kad je vec vecina za..taj zanr..ma sta ja znam...zatvorite ovu temu ako hocete ako ne.. onda odgovarajte!
A ti bi da diskutujesh o Bach-u, pa otvori temu, mada mislim da nece niko o tome da diskutuje jer svi se loze na HOP i ostalo(
p0z
Pa smara i mene
nisi me dobro shavtio. Necu ja da diskutujem o Bachu!!! Koga interesuje on? Salim se naravno))) samo me smara hop...