ima li hopera????

Ok zadnji album nije nesto,nekako je prespor a i Funk nedostaje.Ne bih se slozila da su uzivo truli,ja ustvari tvrdim da su im zive svirke jedna od jacih strana.Treba im malo da se zagreju ali kad krenu,posebno Anthony & flea

e aj ti se sad preterano lozis. stvarno? ma da, mozda i jeste. to je smisljeno za naivne male budale.
"krenule drgacijim putem nego britni"... sta je bre?
one samo imaju malo vise maste. a sto se toce glasovnih sposobnosti, nisu lose, ali znam gomilu ljudi koji imaju vece od njih

defender:
Mamu li vam * pedrsku, majku vam vasu nepismenu debilnu idiotsku, ****** jrdni seljacki, drkadjije proklete, * nepismene.........
PUSITE MI *, KOMERCIJALO, SPONZORI I SPONZORUSE<>

NAJLEPSE ZELJE OD DEFENDER-a
Name: Misa
Last Name: Andonovic

....e lepo je to al ajd sad dechko pali odavde....

JaH_G|rL:
Da se malo udaljimo od tema hopa i rapa,pitanje je... da li slusate jazz ili blues?
Po meni je jazz najbolji zanr muzike,totalno te opusti ;)
Na primer,mogla si da beknes nesto o jazz-u,a ne samo"...najbolji zanr muzike ...totalno te opusti".
Bolje da nisi rekla nista,jer je ocigledno da se i u ovo razumes kao i u rastafarijanizam.

Nikako ne mogu da skontam kako neko moze da slusa te lezbace.Ako hocete objasnjenje zasto pogledajte moj prethodni topic.

You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Sh*t you call a heart...

Evo napravio sam neki sajt ali to je bilo cisto iz dosade pa nemojte zamjeriti sto nije bas vrh!Ali polako napravicemo bolji ima se kad dug je zivot!!!
Ja cito da ispostujem ideju o sajtu a kome se ne svidja ako mu je utjeha ne svidja se ni mene.I jos nesto koristio sam besplatan hosting.
PS.adresa je:http://red-zmaja.dzaba.com

Back