Izvini, a o cemu ti pricas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
staroslovenskibla:Libar, Giboni - one devojcice lepo pevaju al nemam pojma na kom jeziku na kraju pesme. da li neko zna?
Gitare i te fore ja sam mislio da vas vise nemaTya:Izvini, a o cemu ti pricas?
Koga, čega - nema?fuunyboy:Gitare i te fore ja sam mislio da vas vise nemaTya:Izvini, a o cemu ti pricas?
odri:Sta mislite o Lepoj Breni![]()
odri:Sta mislite o Lepoj Breni![]()
Keeper:cuo sam tri pesme, skinuo sam ih sa neta, ma skroz su tipicne. nisu nicim novim iznenadili, ali su nam priustili jos jedno klasicno mejdenovsko przenje![]()
ima tu i tamo nekih nekarakteristicnih sitnica, u "Dance of death" npr ..... neke cudne melodije, zvuce nekako ... folklorno ... kao za ples![]()
to je samo moj utisak o tri pesme, ne uzimajte nista zdravo za gotovo !!!
mortishaaa:Keeper:cuo sam tri pesme, skinuo sam ih sa neta, ma skroz su tipicne. nisu nicim novim iznenadili, ali su nam priustili jos jedno klasicno mejdenovsko przenje![]()
ima tu i tamo nekih nekarakteristicnih sitnica, u "Dance of death" npr ..... neke cudne melodije, zvuce nekako ... folklorno ... kao za ples![]()
znas kako.. mnogi veliki bendovi kad su eksperimentisali sa promenama su sve *, veoma mali broj se na sledecem albumu vratio na stari put.. Znaci, ja volim MAIDEN-e ovakve kaki su, i makar izdali 10 istih albuma, i dalje cu ih voleti, dokle god ne promene svoj zvuk.. (sto, nadam se, nece uciniti) shvatili ste sta pricam.. sto se tice albuma, sto ga vise slusam sve mi je bolji.. ali jos nisam proucila pesme pojedinacno..
POZ
mortishaaa:ja ne verujem da niko sa citavog foruma, ne ide na ovaj festival.. Ljudi PA TO SE NE PROPUSTA, mozda vam se ne svidjaju mnogo bendovi, ali.. bice bolje, ipak ovo je tek 2x da se odrzava.. uostalom, za razliku od toga koliko koncerta se kod nas odrzava, i koji.. ovo je NESTO!! mislim ovo je pocetak (je sam li to vec rekla?) uglavnom, ne mogu da verujem da su samo njih 2 rekli da ce doci!!! i to je neka podrska ovoj vrsti muzike!!
![]()
Keeper:mortishaaa:ja ne verujem da niko sa citavog foruma, ne ide na ovaj festival.. Ljudi PA TO SE NE PROPUSTA, mozda vam se ne svidjaju mnogo bendovi, ali.. bice bolje, ipak ovo je tek 2x da se odrzava.. uostalom, za razliku od toga koliko koncerta se kod nas odrzava, i koji.. ovo je NESTO!! mislim ovo je pocetak (je sam li to vec rekla?) uglavnom, ne mogu da verujem da su samo njih 2 rekli da ce doci!!! i to je neka podrska ovoj vrsti muzike!!
![]()
ja dolazim samo kad dodje Pearl Jam![]()
![]()
![]()
mortishaaa:Keeper:mortishaaa:ja ne verujem da niko sa citavog foruma, ne ide na ovaj festival.. Ljudi PA TO SE NE PROPUSTA, mozda vam se ne svidjaju mnogo bendovi, ali.. bice bolje, ipak ovo je tek 2x da se odrzava.. uostalom, za razliku od toga koliko koncerta se kod nas odrzava, i koji.. ovo je NESTO!! mislim ovo je pocetak (je sam li to vec rekla?) uglavnom, ne mogu da verujem da su samo njih 2 rekli da ce doci!!! i to je neka podrska ovoj vrsti muzike!!
![]()
ja dolazim samo kad dodje Pearl Jam![]()
![]()
![]()
A pa evo, ja cu za tebe specijalno, nekako, da namestim da dodju!!![]()
![]()
Keeper:mortishaaa:Keeper:cuo sam tri pesme, skinuo sam ih sa neta, ma skroz su tipicne. nisu nicim novim iznenadili, ali su nam priustili jos jedno klasicno mejdenovsko przenje![]()
znas kako.. mnogi veliki bendovi kad su eksperimentisali sa promenama su sve *, veoma mali broj se na sledecem albumu vratio na stari put.. Znaci, ja volim MAIDEN-e ovakve kaki su, i makar izdali 10 istih albuma, i dalje cu ih voleti, dokle god ne promene svoj zvuk.. (sto, nadam se, nece uciniti) shvatili ste sta pricam.. sto se tice albuma, sto ga vise slusam sve mi je bolji.. ali jos nisam proucila pesme pojedinacno..
POZ
pa dobro, u redu ako ti volis mejdene ovakve, mislim, oni su takvi i ako ne umeju nesto drugo da izvuku onda i treba isto da bude ... ali mene to smara, svaki album isto. recimo, "the x factor" je bio poslednja dobra promena. vrlo snazan i mracan zvuk, i super teme ...
mislim, u pravu si da svi ti veliki bendovi ukenjaju kad pocnu da menjaju pravac, ali samo jedan od njih je mogao da se konstantno menja a da bude sve bolji i bolji - pink floyd :wink: