ima li hopera????

Ljudi, da li neko slusa Deep Forest. Ako da sta mislite o njihovoj muzici. Samo nemojte da mi kazete "sekta" zato sto to necu da procitam. Meni njihova muzika stvarno znaci, sto sa stvralacke strane sto sa emotivne, sta vi mislite o njima

ova klasicna rasprava izmedju hip-hopera i metalaca je preterano losa i totalno suluda,jer svako ima pravo na svoj izbor muzike, ali nema pravo da vredja nesto sto ne slusa
ja, mogu da kazem da volim metal, ali ne i da mrzim sve ostale,iako ne volim da slusam. Uostalom sta bih ja bila kada bih mrzela sve ostale ljude kojih je mnogo mnogo vise.
Bitno je napraviti granicu izmedju pojmova mrzeti i ne slusati(ne voleti)

Da li je tog konfuznog 13 septembra bila svirka u KST-u ili ne, jer je kisa padala ceo dan, a na fon se niko nije javlao?
Cula sam da su je pomerili za 27-i da li je to tacno ili ne...vec nedelju dana slusam ljude, i svako kaze drugacije. da li neko zna tacan podatak.

blind guardian:
ova klasicna rasprava izmedju hip-hopera i metalaca je preterano losa i totalno suluda,jer svako ima pravo na svoj izbor muzike, ali nema pravo da vredja nesto sto ne slusa
ja, mogu da kazem da volim metal, ali ne i da mrzim sve ostale,iako ne volim da slusam. Uostalom sta bih ja bila kada bih mrzela sve ostale ljude kojih je mnogo mnogo vise.
Bitno je napraviti granicu izmedju pojmova mrzeti i ne slusati(ne voleti)

al' smo liberalni :wink:

blind guardian:
Da li je tog konfuznog 13 septembra bila svirka u KST-u ili ne, jer je kisa padala ceo dan, a na fon se niko nije javlao?
Cula sam da su je pomerili za 27-i da li je to tacno ili ne...vec nedelju dana slusam ljude, i svako kaze drugacije. da li neko zna tacan podatak.
Bilo,bilo,al nisam ja!Ma,bio je moj decko,kaze da je bilo DO JAJA,grrrrrrr :x Mene mama nije pustila :D

Courtney:
blind guardian:
Bilo,bilo,al nisam ja!Ma,bio je moj decko,kaze da je bilo DO JAJA,grrrrrrr :x Mene mama nije pustila :D
KO TE TO SLAGAOO????????? boze me sacuvaj ako je tad bilo do jaja!!!!!! starsno.. bilo je 5x boljih njihovih koncerata.. Sto znaci da je konc. odrzan

Jeanny:
mortishaaa:
Jeanny:
Kazu da je bila stravicna sutka...
s obzirom da je konc odrzan unutra,a ne u basti.. :roll: pa i nije mogla da bude neka.. i nije bila :!:

Zanimljivo :?
Ortak mi je to rekao...a na komentar da je dobro sto nisam dosla rekao je da za devojke nije bila frka, one su bile na bezbednom...tako da...ne verujem bas da je bio toliko pijan da je "iskonstruisao" sve u glavi...

ehm !!! :?
koliko sam shvatio pricate o tome koliko je bio dobar koncert, a muziku niko dosad nije spomenuo, samo neke sutke. e pa ako je sutka bitna .... pa mislim.
ma pazite, sve te sto se sutkaju oterao bih ih sa svake svirke, zivota mi. koliko puta su mi samo pokvarili ugodjaj. mislim, skacem u mestu, djuskam, slusam muziku, samo se zalece budala i gurne te na drugog pa ti na treceg, mislim, ne razumem foru. :twisted:

pa.. :roll: koncert i nije bio nesto.. posto su svi vise pevali od njega.. :roll: znaci covek opusteno dao mikrofon publici, pa ono ko hoce nek' peva!! :evil: :oops: pa skoro da je bilo tako,ako je otpevao 3 pesme dajem glavu.. :D
a za sutku.. pa ja nisam rekla da su devojke stradale.. nego sam mislila da sutka i nije bila neka,a ni narocito velika.. :roll:
POZ

cuo sam tri pesme, skinuo sam ih sa neta, ma skroz su tipicne. nisu nicim novim iznenadili, ali su nam priustili jos jedno klasicno mejdenovsko przenje :lol:
ima tu i tamo nekih nekarakteristicnih sitnica, u "Dance of death" npr ..... neke cudne melodije, zvuce nekako ... folklorno ... kao za ples :lol:

to je samo moj utisak o tri pesme, ne uzimajte nista zdravo za gotovo !!!

mortishaaa:
ja sam ga preslusala.. album je uradjen uobicajno Maiden-ski.. ali posto nakon 1 slusanja dobar album ne moze da se proceni, ni oceni.. Svoje detaljnije utiske dacu kroz par dana.
POZ

e, u medjuvremenu sam ga svukao sa soulseeka :twisted:
preslusao sam ga par puta...nije los ali nije nista spetz.
druga stvar, rainmaker, mi najbolje zvuci za sad...thanx for info anyway...pozdrav

Back