Dogovoricemo se.d1:jel mogu da dobijem parce...ops:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dogovoricemo se.d1:jel mogu da dobijem parce...ops:
Tya:ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops: tebe treba da bude sramota jer se pored svega ponovo oglasavas
![]()
Tya:Ima malo neceg istinitog u tome - npr. ti tvoji drugari, prsli, toga ima, naravno, ali zasto - klinci izvale fazon, a u tim godinama ne umeš da povučeš ručnu kočnicu, te svaki put im sve više i više raste tolerancija.... i PRS.... Ima takvih, i biće ih, to su oni koji dolaze tamo ne zbog muzike, već samo zbog gudre, i to je činjenica.
Tebi se to ne dopada, odvratno, fuj, bljak, nije bitno, bitno je ti ubediš ljude da je nebo crveno, onoga ko celog života veruje u plavo. Drago mi je što mnogo ljudi ne sluša i ne kapira sve to... Ne pada mi napamet da pljujem po tvojoj muzici, choveche, TO JE STVAR UKUSA. Srećice, idi do prvog zida koji vidiš i udaraj glavom u njega... videćeš kako ćeš se osećati lakše. Probaj...
d1:e, dobro. sada kad smo se slozili da nije sve sto izlazi iz kompa totalna glupost, ajd da nastavimo...
Kao sto je metal i sl. izaslo iz roka kao neka zesca verzija tako su i pomenuti pravci isplovili iz elektro zvuka...
Nekome se to svidja - a nekome ne
nekome je punk muzika - nekome ne
nekome je metal muzika - nekome ne
nekome je rok muzika - nekome ne
....
Ha,a ja se bas pitao sta je BIO rock.Steta sto ga vise nema.Znaci li to da nema ni muzike?Pa ne,naravno.I muzika je napredovala.Rok je prevazidjen,odavno.Pa ti,kada odrastes,shvatices to,a do tada zivi u proslosti i slusaj rock&roll.Keeper:rok je bio muzika, imao je svoj smisao, poruku, harmoniju. znaci bio je MUZIKA.
ma dosta mi je ... vidim da ne znas ono sto zelim da te pitam. evo, idem odavde, bar sam nesto novo naucio ako nista drugo a potvrdio sam ono staro.
pozdrav za d1 :wink:
nego, Tya, srecan ti 21. rodj. i zelim ti sto skoriji ulazak u pubertet, pa onda u adolescenciju, pa ko zna sta dalje :wink: ......
Iggy:Ha,a ja se bas pitao sta je BIO rock.Steta sto ga vise nema.Znaci li to da nema ni muzike?Pa ne,naravno.I muzika je napredovala.Rok je prevazidjen,odavno.Pa ti,kada odrastes,shvatices to,a do tada zivi u proslosti i slusaj rock&roll.Keeper:rok je bio muzika, imao je svoj smisao, poruku, harmoniju. znaci bio je MUZIKA.
ma dosta mi je ... vidim da ne znas ono sto zelim da te pitam. evo, idem odavde, bar sam nesto novo naucio ako nista drugo a potvrdio sam ono staro.
pozdrav za d1 :wink:
nego, Tya, srecan ti 21. rodj. i zelim ti sto skoriji ulazak u pubertet, pa onda u adolescenciju, pa ko zna sta dalje :wink: ......
Inace,da me ne shvatis pograsno,i ja sam odrastao na rocku i metalu i svirao u nekoliko bendova,ali sam naucio da slusam i drugu muziku....Cao!
Courtney saves the day againCourtney: