ima li hopera????

EMINEM JE JEDAN OBICAN GAY OBICNA KOBASICA KOJA FARBA
KOSU,SILOVATELJ MALOLETNICA,NAJGORI REPER I BUDE LI MI PIPNUO KEVU IMA DA MU PISAM NA GROB.I KO JE ZA TO NEKA MI SE PRIDRUZI.POZDRAV ZA SLIP KNOT IZ KOTEZA.

Keeper:
daj, sta ti je, ne sme se covek ni nasaliti .....
e, da je kortni ovde ona bi me branila ...
nego, evo, ajd zezaj i ti mene pa da budemo kvit.
vici "KEEPER JE PESHKO KEEPER JE PESHKO KEEPER JE PESHKO KEEPER JE PESHKO ....... VOLI DA SLUSHA KARLEUSHU ...."
:lol:
Da cujem,ko mi dira Keepera? :D Idem na H&H pustli su meeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!

Da li si iz mog kraja ili ne(Kotez) jer ima jedan isto koga zovu Shagy.Javi se ako jesi :?
smackbum.gif
smoke.gif

blind guardian:
ova klasicna rasprava izmedju hip-hopera i metalaca je preterano losa i totalno suluda,jer svako ima pravo na svoj izbor muzike, ali nema pravo da vredja nesto sto ne slusa
ja, mogu da kazem da volim metal, ali ne i da mrzim sve ostale,iako ne volim da slusam. Uostalom sta bih ja bila kada bih mrzela sve ostale ljude kojih je mnogo mnogo vise.
Bitno je napraviti granicu izmedju pojmova mrzeti i ne slusati(ne voleti)

Ocu tvoj nick :( :( OOOOOOOOOOOCU TVOJ NICK

Courtney:
Keeper:
vici "KEEPER JE PESHKO KEEPER JE PESHKO KEEPER JE PESHKO KEEPER JE PESHKO ....... VOLI DA SLUSHA KARLEUSHU ...."
Da cujem,ko mi dira Keepera? :D Idem na H&H pustli su meeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!

tebe moraju prvo da puste? ajao .... :?
mene keva samo pita kad nemam nameru da se vratim :wink:
a kad se vratim kaze da smrdim na ..... "nesto":lol:
mada ja iskreno s tim nemam veze, sta ja mogu sto me urnisu od smrada ovi oko mene :lol:

Courtney:
Keeper:

tebe moraju prvo da puste? ajao .... :?
mene keva samo pita kad nemam nameru da se vratim :wink:
a kad se vratim kaze da smrdim na ..... "nesto":lol:
mada ja iskreno s tim nemam veze, sta ja mogu sto me urnisu od smrada ovi oko mene :lol:

Anonymous:
Veoma su popularni i van Balkana.
U Slovackoj su trazeniji cak od Madonne, Jenifer Lopez... najpopularniji u ovoj zemlji.
A polako osvajaju i ostale dijelove Evrope i svijeta.
Njihova pjesma "Deja vu" je 2001 bila najslusanija na svim top-listama u Aziji,
jedna japanska grupa je otkupila muziku od njih i napravila pjesmu pod imenom Jonetsu koja je u Aziji bila hit godine.
Cak je u Austiju,Svedsku itd bila veoma popularna
pjesma "Sexy body"
Al sa najnovijim albumom ce Colonia napraviti veliki boom u Evropi
Sto jes jes

Anonymous:
Anonymous:
U Slovackoj su trazeniji cak od Madonne, Jenifer Lopez... najpopularniji u ovoj zemlji.
jedna japanska grupa je otkupila muziku od njih i napravila pjesmu pod imenom Jonetsu koja je u Aziji bila hit godine.
pjesma "Sexy body"
Sto jes jes

..... najbolji je SPS 8)

sunrise:
Keeper:
Anonymous:
pjesma "Sexy body"

......... a Karleusha na MTV-ju :lol: :lol: :lol:

zaboravio si da napishesh CECA NA SAN REMU.. hahahaha.. :lol: :lol: :lol:

zaboravio sam ja mnogo toga da napisem od takvih i slicnih odvala.
njih nikad dosta, kolonija, ceca i karleusha imas koliko oces 8)

Keeper:
Jeanny:
mortishaaa:
Jeanny:
Kazu da je bila stravicna sutka...
s obzirom da je konc odrzan unutra,a ne u basti.. :roll: pa i nije mogla da bude neka.. i nije bila :!:

Zanimljivo :?
Ortak mi je to rekao...a na komentar da je dobro sto nisam dosla rekao je da za devojke nije bila frka, one su bile na bezbednom...tako da...ne verujem bas da je bio toliko pijan da je "iskonstruisao" sve u glavi...

ehm !!! :?
koliko sam shvatio pricate o tome koliko je bio dobar koncert, a muziku niko dosad nije spomenuo, samo neke sutke. e pa ako je sutka bitna .... pa mislim.
ma pazite, sve te sto se sutkaju oterao bih ih sa svake svirke, zivota mi. koliko puta su mi samo pokvarili ugodjaj. mislim, skacem u mestu, djuskam, slusam muziku, samo se zalece budala i gurne te na drugog pa ti na treceg, mislim, ne razumem foru. :twisted:
Sto?Ja OBOZAVAM sutke!Znaci onaj divni osecaj kad samo ides levo-desno od jednog decka do drugog (nemojte pogresno da me shvatite,u sutkama ima vise decaka :lol: )kao da letis!Mmmmm,to je po meni nesto najlepse sto moze da se desi na koncertu.

mortishaaa:
Courtney:
blind guardian:
Da li je tog konfuznog 13 septembra bila svirka u KST-u ili ne, jer je kisa padala ceo dan, a na fon se niko nije javlao?
Cula sam da su je pomerili za 27-i da li je to tacno ili ne...vec nedelju dana slusam ljude, i svako kaze drugacije. da li neko zna tacan podatak.
Bilo,bilo,al nisam ja!Ma,bio je moj decko,kaze da je bilo DO JAJA,grrrrrrr :x Mene mama nije pustila :D
KO TE TO SLAGAOO????????? boze me sacuvaj ako je tad bilo do jaja!!!!!! starsno.. bilo je 5x boljih njihovih koncerata.. Sto znaci da je konc. odrzan
Oooooo,vidis da si ti popila onoliko koliko je moj dragi popio i tebi bi bilo DO JAJA! :lol:

Back