Samsonight
Elita
- Poruka
- 15.916
Više je bilo razloga da pljujemo počivšeg Ozzija Ousobrn-a, ali narod je pokazao samo čistu ljubav!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Увек можемо да питамо @ružislav-aZnam Ružislava odavno, ali ne znam šta o meni misli. Ja o svakom sve najbolje!
Naravno, covek slusa ono sto mu u tom trenutku pashe. Ne treba biti rob stvari, pogotovo muzike.Šta slušamo? Slušamo šta nam odgovara.
Ako su mu/joj rekao.... mada to što si rekao možda nije realno stanje.
Znam Ružislava odavno, ali ne znam šta o meni misli. Ja o svakom sve najbolje!
Мало другачији Колдплеј у односу на почетке, а опет, имам утисак као да таквих песама данас има на претек. Репетитивни су, мада не могу рећи да се по томе издвајају.Kako se osećaš u odnosu na ovu npr. pesmu? Ljuto, glupo, odvratno, razočarano, u nadi, ratoborni, razjareni, "ne mogu to da podnesem"?
Please-DONT*EVER SAY no TO LIFE!
Ne.
S druge strane, ne dobijem osip od njih, kada slučajno zasviraju na radiju dok sam u autu, kao što dobijem od Severine, Rozge, Magazina ili nedajbože Plavog orkestra.
Jednostavno ih ne slušam.
Više je bilo razloga da pljujemo počivšeg Ozzija Ousobrn-a, ali narod je pokazao samo čistu ljubav!
Оснивач метал музике са групом Блек Сабат и песмом "Параноид". Е сад, чему толика фама око метал музике, посебно те ранеnisam nikad njega slušao i bacio sam uvo na nekoliko njegovih pesama i bio sam u fazonu '' ali zašto je on popularan ''
Нису били топ комерцијала. У то време је нагло почео реп да попуњава врхове топ листи, а од музике која вуче на рок, топ комерцијала су биле песме групе Марун Фајв.ova njihova pesma mi je ostala upečatljiva iz razloga što je tada tih godina komercijala koliko toliko imala neki kvalitet ( dobro ne sve pesme iz komercijale naravno )
Od svih tih ex-YU sastava, oni mi nekako najviše dižu tlak.Jugoslavko a što bre?
kad si pomenuo plavi orkestar a generalno tada su bile brdo tih grupa koje su se vodile kao rok ali ustvari su bile mešavina samo da bi pridobile širu publiku i da bi zaradile
Оснивач метал музике са групом Блек Сабат и песмом "Параноид". Е сад, чему толика фама око метал музике, посебно те ране![]()
Нису били топ комерцијала. У то време је нагло почео реп да попуњава врхове топ листи, а од музике која вуче на рок, топ комерцијала су биле песме групе Марун Фајв.
Марун Фајв - Дис лав
Колдплеј су били као нека алтернатива.
Сад наступа онај део где мењамо улоге. Ти браниша Озија, ја га нападам[ Блек Сабат - Параноид ]
dobro ova pesma je hitična ali ostale nisu čak i da je bio andergraund to mora da ima neku formu
slušao sam i rok i metal i gotik ali njegove pesme mi se ne svidjaju
Сад наступа онај део где мењамо улоге. Ти браниша Озија, ја га нападамХитчина или не, приметићеш да је песма поприлично монотона. У поређењу са њом, било која песма Марун Фајв звучи као ремек дело.
Марун Фајв - Хардер ту брит