Слушате ли ви Колдплеј?

?

• Баш слушам

• Не слушам

• Ако ми се нешто допадне да а нисам фан

• Не занимају ме они

• Одмарам уз те песме и дају ми наду у живот

• Нешто седмо написаћу шта

• По некад пробуде вољу за животом

• Чух за њих тек скоро

• Певач је баш богат

• Желим себи тај ниво финансијског успеха

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Šta slušamo? Slušamo šta nam odgovara.
Ako su mu/joj rekao.... mada to što si rekao možda nije realno stanje.
Znam Ružislava odavno, ali ne znam šta o meni misli. Ja o svakom sve najbolje!
Naravno, covek slusa ono sto mu u tom trenutku pashe. Ne treba biti rob stvari, pogotovo muzike.

Za ilustraciju, pre par meseci sam se zazeleo nasih tamburasa, nekako me uhvatila nostalgija za nekim vremenima i nekim dozivljajima. Nasnimim neke mp3 sa interMeta i prebacim na audio uredjaj u automobil te pocnem da pustam. Narocito me ubo moj bivsi komsija Kanic sa "Ima jedan kucerak u Sremu", vece pre toga smo supruga i ja pustili po koji litar suza uz tu stvar i casu vina, te ga pustim u kolima. Otvoren prozor, glas koji peva o Sremu i tamburice u pozadini, stanem na semaforu, pored mene neki truck, nosi covek u prtljazniku kante sa farbom (verovatno je moler), njegova oba prozora otvorena... i prodere se on "Gde si Sremaaac!". Na 12 hiljada kilometara vazdusne linije od Srema. Ybg.

Kako se osećaš u odnosu na ovu npr. pesmu? Ljuto, glupo, odvratno, razočarano, u nadi, ratoborni, razjareni, "ne mogu to da podnesem"?
Мало другачији Колдплеј у односу на почетке, а опет, имам утисак као да таквих песама данас има на претек. Репетитивни су, мада не могу рећи да се по томе издвајају.

Please-DONT*EVER SAY no TO LIFE!
1753911448196.png

Ne.
S druge strane, ne dobijem osip od njih, kada slučajno zasviraju na radiju dok sam u autu, kao što dobijem od Severine, Rozge, Magazina ili nedajbože Plavog orkestra.
Jednostavno ih ne slušam.

Jugoslavko a što bre? 🤣

kad si pomenuo plavi orkestar a generalno tada su bile brdo tih grupa koje su se vodile kao rok ali ustvari su bile mešavina samo da bi pridobile širu publiku i da bi zaradile

nisam nikad njega slušao i bacio sam uvo na nekoliko njegovih pesama i bio sam u fazonu '' ali zašto je on popularan ''
Оснивач метал музике са групом Блек Сабат и песмом "Параноид". Е сад, чему толика фама око метал музике, посебно те ране :kez:

ova njihova pesma mi je ostala upečatljiva iz razloga što je tada tih godina komercijala koliko toliko imala neki kvalitet ( dobro ne sve pesme iz komercijale naravno )
Нису били топ комерцијала. У то време је нагло почео реп да попуњава врхове топ листи, а од музике која вуче на рок, топ комерцијала су биле песме групе Марун Фајв.

Марун Фајв - Дис лав

Колдплеј су били као нека алтернатива.

Оснивач метал музике са групом Блек Сабат и песмом "Параноид". Е сад, чему толика фама око метал музике, посебно те ране :kez:

dobro ova pesma je hitična ali ostale nisu čak i da je bio andergraund to mora da ima neku formu

slušao sam i rok i metal i gotik ali njegove pesme mi se ne svidjaju

Нису били топ комерцијала. У то време је нагло почео реп да попуњава врхове топ листи, а од музике која вуче на рок, топ комерцијала су биле песме групе Марун Фајв.

Марун Фајв - Дис лав

Колдплеј су били као нека алтернатива.

realno marun fajf su bili gotivica

[ Блек Сабат - Параноид ]

dobro ova pesma je hitična ali ostale nisu čak i da je bio andergraund to mora da ima neku formu

slušao sam i rok i metal i gotik ali njegove pesme mi se ne svidjaju
Сад наступа онај део где мењамо улоге. Ти браниша Озија, ја га нападам :cool: Хитчина или не, приметићеш да је песма поприлично монотона. У поређењу са њом, било која песма Марун Фајв звучи као ремек дело.

Марун Фајв - Хардер ту брит

Сад наступа онај део где мењамо улоге. Ти браниша Озија, ја га нападам :cool: Хитчина или не, приметићеш да је песма поприлично монотона. У поређењу са њом, било која песма Марун Фајв звучи као ремек дело.

Марун Фајв - Хардер ту брит

svaka pesma je bolja od bleksabatovih :mrgreen:

Back