mama mora (uuuuuuuups)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tya:Izgleda da je našem drugaru Keeperu slomila srce neka mala rejverka. Izgleda da se liku ceo svet srušio, i sad ješto je našao mesto gde će svu svoju ogorčenost života izbaciti iz sebe. Eto još jedne pozitivne stvari izuma zvanog FORUM.
![]()
Tya:Ma nije bitno. Bitno je da je lik prs'o i da mu je potrebno mesto ili osoba za izbacivanje negativnih čestica iz njegovog tužnog mozga.
Nisi ti ništa zakuvao, on se sam ubacio u lonac. Kuvao, kuvao, i ispario...d1:jeste da sam ja najvise zakuvao ovde, ali ajde da ostavimo keepera malo na miru... OK?
nekako mi je zao
Courtney:Sta je pop-ovanjegK 87:Courtney:Bila sam na takmicenju (samo gledala),znam nekako da dignem noge,ne znam kako se to zove...ali to ne praktikujem i time se bas i ne hvalim jer mi rap mnogo ide na ***** :xgK 87:Da li ima ovde Brakera? Ako ima koliko vec dugo brejqjesh? Shta mozesh da uradish?[/b]
Ja imam drugarice koje pop-uju mozda kad bi to probala??![]()
![]()
![]()
![]()
child in time:ja ne znam da radim zgrcku i raznosku...i ne mogu da istrcim 500m ispod 2.30sec.![]()
![]()