ima li hopera????

I love jazz dule:
Kao prvo dragomire51 nisi rekla gde od 12h-... i od kojih 12 malih ili velikih ili ako je to neko mesto koje se zove "od 12h-..." gde se to nalazi. Kao drugo iggy o kojoj prodavnici PGP-a prichash konkretno "gde". Kao trece dragomire51 ako si mushko izvini za ono gore " dragomire51 nisi rekla " a ako si zensko hm (pa da) shto se potpisujes dragomir51. U svakom sluchaju hvala i za ovo shto ste napisali. :)
nisam tranvestit ili tako nesto mrzelo me je da menjam nickname!!ja sam zensko...
imas ispred skc-a od 12-14,5,6,h ne znam tacno kad se zavrsava!! to ti je to!nadam se da zivis u bg-u i da znas gde je skc!greetings!!

Tya:
He, nemoj, zaboleli ga prstici.

eto, Tya, jos imas i razumevanja !!! mozda jos i covek postane na kraju od tebe :wink:

nego, d1, ma koliko imao volje za ovo, nemam dovoljno da bih ponavljao jedno isto dvaput. vrati se nazad i procitaj, iskljuci svoj mozak sa tehno napajanja i probaj normalno, zdravo-razumski da razmisljas pa bi trebalo da skontas ono sta pricam.

eh ..... ispranih li mozgova :wink:

Ovaj opet proziva.
Isprani mozgovi... možda, ali su dosta pozitivniji i smireniji nego taj tvoj koji ne sluša muziku da bi se opustio, već samo da traži nešto, upija, upija... i ... eto, PUKNE :!:
Nego, našao si pogrešno mesto za exploziyu!

Tya:
Ovaj opet proziva.
Isprani mozgovi... možda, ali su dosta pozitivniji i smireniji nego taj tvoj koji ne sluša muziku da bi se opustio, već samo da traži nešto, upija, upija... i ... eto, PUKNE :!:

keeper-u, tya je potpuno u pravu....
techno nema reci pa nema ni sta da ti usadi u glavu cega ces ti da se drzis ko pijan plota...
U svakom slucaju ljude koji slusaju, ili bar razumeju, tecnho mnogo vise cenim pri upoznavanju nego one koji ga napadaju bez bilo kakvih osnova...

Bas me zanima sta bi, recimo, Mozzart imao da kaze o muzici u koju se ti kunes....

d1:
Tya:
Ovaj opet proziva.

keeper-u, tya je potpuno u pravu....
techno nema reci pa nema ni sta da ti usadi u glavu cega ces ti da se drzis ko pijan plota...
U svakom slucaju ljude koji slusaju, ili bar razumeju, tecnho mnogo vise cenim pri upoznavanju nego one koji ga napadaju bez bilo kakvih osnova...

Bas me zanima sta bi, recimo, Mozzart imao da kaze o muzici u koju se ti kunes....

aha! evo, konacno su nasi kompjutercici poceli da iskazuju svoja misljenja. cool :wink:
da, uveren sam u to da su ti mozgovi pozitivni i smireni :) to sam video ... toliko su umrtvljeni i nikakvi. eto kolko vam je prozivke trebalo da pocnete da se raspravljate. ehe.
ja ne slusam muziku da bih se opustio, istina. kad ocu da se opustim, legnem na krevet, upalim tv, odem da se vozam, odem na basket il tako nesto. a kad ocu da nesto novo naucim, pronadjem, otvorim knjigu, pustim cd, ili nesto tipa toga. slusati muziku da bi se opustio je vredjanje muzike. niko normalan ne pravi muziku da bi nas umrtvio nego da bi nam nesto rekao. iz istog razloga se pisu knjige, snimaju filmovi, rade crtezi ili slike.
e, sad, dal cu ja da puknem od upijanja? hehehe. cisto sumnjam :wink:
e, sad, tehno nema reci jer je "glup" :) tj. nema sta da nam kaze. a od samog tebe zavisi dal ce ti se reci usaditi u glavu i dal ces ih se drzati ko pijan plota. ima takvih mnogo, istina je. ali ga ne trazi ovde, tacnije u meni 8) idi na forum "hip-hop ili metal" i tamo imas gomilu takvih.
ljudi koji razumeju tehno?
ehehehhehehh
kljucna rec je RAZUMETI.
ajde, ti razumes tehno, objasni mi posto Tya kaze da nece (a ne zna jer tu nema smisla i nema sta da se objasni, logika)
a sad, sta bi mozzart rekao za moju muziku, Pink Floyd npr?
nemam pojma. nemas ni ti. ali znam da bi Bah aplaudirao Pink Floydu jer je to slican tip. naravno, Bah je legenda i veci je i bolji muzicar od ljudi iz Pink Floyda, ali njihova muzika je srodna po pitanju grandioznosti, monumentalnosti i osecaju. i svako poredjenje osim ovog je glupavo.
uglavnom, mislim da bi svaki klasicni muzicar postovao Pink Floyd jer je to UMETNOST, harmonija, jedna velika prica, jedna lepa poruka, itd itd.
a pravo je pitanje sta bi mozzart radio na jednoj tehno-zurci .....
ja mislim da bi na mestu umro posto je bio covek sa prefinjenim osecajem za muziku, i kad bi cuo ono skrnavljenje svega, samo bi ljoknuo.
naravno, ako bi usao trezan. a ako bi uzeo koji "eksercic" djipao bi kao magarac, kao i svi unutra.
DUM DUM DUM DUM DUM DUM DUM TRRRRRRR DUM DUM DUM DUM DUM DUM DUM TRRRRRRR DUM DUM DUM DUM DUM DUM DUM TRRRRRRR DUM DUM DUM DUM DUM DUM DUM TRRRRRRR DUM DUM DUM DUM DUM DUM DUM TRRRRRRR DUM DUM DUM DUM DUM DUM DUM TRRRRRRR

bah, slusacu muziku koja mi mami osmeh na usne...
a techno to sigurno radi... (i to brez bilo kakvih dodatnih sredstava sto bi mozda mogao da pomislis)

sto se tice dela o tome kako se muzika pravi da bi nam neko nesto rekao... ma, vazi....

po onome sto si rekao, sva muzika koji je cist instrumental je glupa muzika jer nema reci... Postoji pravac muzike tzv Electro koji ima reci. i koja ima stihove iz kojih imas sta da naucis....

sto se tice "razumevanja" techno muzike...
Uzmi neki soundtrack, ili neku igru sa izuzetnom muzikom (pre svih arcanum, ali i morrowind, baldurs gate itd) pa pusti iskljucivo muziku i obrati paznju da li se kod tebe bude neke emocije... ako se bude, onda mozes da razumes da slican osecaj imamo (verovatno i) tya i ja kada slusamo techno muziku, ako ne, 'bi ga... nemamo vise o cemu da pricamo...

d1:
bah, slusacu muziku koja mi mami osmeh na usne...
a techno to sigurno radi... (i to brez bilo kakvih dodatnih sredstava sto bi mozda mogao da pomislis)

sto se tice dela o tome kako se muzika pravi da bi nam neko nesto rekao... ma, vazi....

po onome sto si rekao, sva muzika koji je cist instrumental je glupa muzika jer nema reci... Postoji pravac muzike tzv Electro koji ima reci. i koja ima stihove iz kojih imas sta da naucis....

sto se tice "razumevanja" techno muzike...
Uzmi neki soundtrack, ili neku igru sa izuzetnom muzikom (pre svih arcanum, ali i morrowind, baldurs gate itd) pa pusti iskljucivo muziku i obrati paznju da li se kod tebe bude neke emocije... ako se bude, onda mozes da razumes da slican osecaj imamo (verovatno i) tya i ja kada slusamo techno muziku, ako ne, 'bi ga... nemamo vise o cemu da pricamo...

ma OK, nek vam mami tehno osmeh na usne, smeskajte se samo i budite cool i opusteni. a zivot nek ide dalje :wink: samo se vi ne nervirajte i uzivajte.
a koji su to stihovi iz kojih bi mogao nesto da naucim, zanima me?
instrumental nije glupa muzika, ako je svirana ljudskom rukom. ne nosi poruku, ali nosi osecanje. kolko ja znam, kompjuterska muzika nema osecanja, zar ne? drugacije je kad svira Erik Klepton ili kad neki bubuljicavi haker nalozen na tehno ukuca neke semplove, ritmove i onda pusti, wooow, al je cool.
a kad Klepton ili Jang sviraju gitaru, cim okine nekoliko taktova odma ti je jasno dal je srecan, tuzan, veseo, skenjan, razocaran ...... i to nosi osecaj.
a sto se muzike iz igrica tice, zao mi je, ne dangubim na igricama, al to radi moj burazer i upoznat sam sa muzikom Morrowinda ..... sta da ti kazem. budi, naravno da budi, ali mlako. nesto iracionalno i besmisleno, konfuzno, prosto da se zapitas zasto je to tu ... ma nije to to. kompjuterska muzika. uporedi dugacki, desetominutni instrumental Pink Floyd-a iz "shine on your crazy diamonds" ili "echoes" sa tom sintetickom muzikom, i bice ti jasna razlika.
razlika je u ljudskom faktoru. ja slusam ljudsku muziku, izvodjenu ljudskom rukom, i to je znatna razlika od sinteticke fabrikovane muzike.
a razlika je velika kao izmedju dupeta i glave :wink:
ako ti volis da slusas nesto sto neko napravi preko tastature i semplera il kako se to vec zove, onda je to tvoj problem. a ja sam covek, a ne kompjuter.

u bre keeper-u, al si ti naporan meatball
sto bi rek'o moj prijatelj Bender B. Rodriguez>
you can kiss my shiny, metal @ss!!!

btw... Gledajuci tvoje ostale postove dosao sam do zakljucka da ti stalno trazis neki konflikt... dokazujes da si ti pametan a ceo svet glup... whatever... mozda sam i ja bio takav sa svojih 20 godina pa se nalozim na nesto...a sto se tice stihova, cisto da ne kazes da neznam zato sto ne govorim, slusaj malo Depeche Mode, New Order, Peter Gabriel... posto si ti ovde da dokazujes svoje stavove samome sebi, a ne da makar pokusas da tolerises tudje misljenje, sada cu preci u ignorisanje tvojih postova, bar na ovu temu...

gK 87:
Courtney:
gK 87:
Da li ima ovde Brakera? Ako ima koliko vec dugo brejqjesh? Shta mozesh da uradish?[/b]
Bila sam na takmicenju (samo gledala),znam nekako da dignem noge,ne znam kako se to zove...ali to ne praktikujem i time se bas i ne hvalim jer mi rap mnogo ide na ***** :x

Ja imam drugarice koje pop-uju mozda kad bi to probala??
Sta je pop-ovanje :?: :?: :?: :D

Meni je jako zao,ali kad slusam techno,ja cujem samo uc uc uc uc tuc tic tuc unc unc unc dum dum dum uc ucu c uc uc tc tc tct ct,ali znam da ima ljudi kojima je ta muzika ono sto su meni rock i metal,pa necu nista reci...na techno zurci bih umrla,ali drago mi je sto ima onih koji i to vole,jer bilo bi malo dosadno da smo svi isti,da svi slusamo istu muziku,isto se oblacimo,imamo iste poglede na svet...pa zar nije tako?

Izgleda da je našem drugaru Keeperu slomila srce neka mala rejverka. Izgleda da se liku ceo svet srušio, i sad je :D što je našao mesto gde će svu svoju ogorčenost života izbaciti iz sebe. Eto još jedne pozitivne stvari izuma zvanog FORUM. :lol:

Back