ima li hopera????

I love jazz dule:
Zna li neko gde mogu da se nabave jazz ploche. Ja sam relativno skoro pocheo da se interesujem za jazz i do sad sam ga slushao samo u mp3 formatu. Dodushe imam neki jazz (srpski!!!) na nekoj staroj plochi al' nije to to.
sva zavisi gde zivis, ako zivis u bg-u, onda idi svakke nedelje od12h-...ima ogromna rasprodaja(tu sam ja bas kupila plocu za 50 kin.queen-a(album jazz)ali svakako ces ti naci nesto i od jazz-a!!

Keeper:
dragomir51:
Anonymous:
DA,DA,NJEGA JE HITLER OBOZAVAO.
ej, pazi, hitler je to njegovo delo totalno pogresno shvatio uostalom jehovini svedoci se rukovode biblijom pa ...onda zakljucite sami!!! :P :P :P :P :P :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ma svet je pun puno pogresno protumachenih stvari, da je to uzas. to je svuda, i dan danas.
imas ljudi koji prave * a vade se na bibliju i to gomilu njih
bas tako!!!
danas me je bas startovala neka bakuta iz jehovinih svedoka!! :shock: :shock: :shock: :shock:

hehehehhe
a mene su pre neki dan u Novom Sadu startovali Ameri iz Denvera, neki hodochasnici, ali neka sekta najgrdja ...... nesto Crkva Svetog Spasa, il tako nesto ... a sektu maskiraju skolom engleskog :?
i kao dali mi adresu ovo ono da dodjem
MA DAAAAAAAAAAAA :lol:

dragomir51:
Keeper:
hehehehhe
a mene su pre neki dan u Novom Sadu startovali Ameri iz Denvera, neki hodochasnici, ali neka sekta najgrdja ...... nesto Crkva Svetog Spasa, il tako nesto ... a sektu maskiraju skolom engleskog :?
i kao dali mi adresu ovo ono da dodjem
MA DAAAAAAAAAAAA :lol:
as if!! to sve treba buuuuuurnn

ma sta da gore .... :lol: oni to i sami hoce 8)
bili bi srecni da ih neko spali pa da umru kao muchenici
treba ih zatvoriti u manastir i ispirati im mozgove :lol: :lol: :lol:
JUPIIIII

damaskin:
rodjen prirodnim tokom stvari (kao shto neko vec pomenu)primio se i kod nas ali ne kao vid trans-spiritualnog osecanja bega od urbano-haotichne svakodnevnice mesta gde je rodjen(Detroit) vec kao pokret ili vec shta koji je dizelashima ispasao trenerke (a "chare" ostavio)i sa brdima eksera u stomacima i izbezumljenih pogleda bacio ih ispred stage-a da "voze""zakucavaju"...
...kapiram da je sushtina techna ponavljanje(repeat of the beat)...dobada mi se sav taj electro wave (ne samo techno) i u zadnje vreme je i kod nas bilo dosta dobrih happeninga...i velikih imena

nazalost, ovo je istinito - techno se primio i kod nas i to jos kao pokret, izazvao sve ove festivale na koje su dolazili "preko 100 najboljih DJ umetnika", i koji su privlachili gomilu zatucane mase suzenih zenica koja je imala utisak da je deo necheg "modernog" i "cool" .....
I kakvi su to "dobri happeninzi" i "velika imena"? po tome, svako moze biti "veliko ime" i "DJ umetnik", dovoljan mu je samo comp sa 2000 ritmova, semplova il kako se to vec zove, i onda samo mucka, brlja, nabacuje nesto sto nema veze s vezom. ti DJ-ejevi, sva ta "velika imena", to je gomila mozgoperacha nista boljih od onih sa Pinka i MTV-ja, gomila propalih muzicara (poput Moby-ja) koji brljaju sve sto stignu i onda to prodaju kao "umetnost".
a ovdashnja marva se lozi na sve to, to je moderno, to je sa zapada, uh, al je dobro.
a tehno nije nista drugo do jedna primitivna muzika koja budi neke iskonske instinkte nepoznate i zaboravljene od strane coveka koji je napredovao i evoulirao.
ne vidim razliku izmedju muzike africkih plemena i tehna, ..... dodju afrikanci, mlate besomucno u bubnjeve a vrach skace ko magarac i "pada u trans".
besomucno ponavljanje, budjenje zivotinjskih instinkta ..... eto sta je tehno.
"muzika" bez melodije, smisla i poruke.
bolest modernog doba, bolest modernog urbanog i pogubljenog choveka koji spas trazi u kolektivnom padanju u trans.
tuga i opomena.

Keeper ako ti se nesvidja ni jedno ni drugo sta ces ti ovde. :? Ako kazesh da ti se nesvidja ni jedno ni drugo to najverovatnije znachi da nisi nikad ni slushao\la :x ni jedno ni drugo samo se pravish pametan\na. Najvise mrzim "NESTRUCHNE STRUCHNJAKE". :evil:

Furer:
Keeper ako ti se nesvidja ni jedno ni drugo sta ces ti ovde. :? Ako kazesh da ti se nesvidja ni jedno ni drugo to najverovatnije znachi da nisi nikad ni slushao\la :x ni jedno ni drugo samo se pravish pametan\na. Najvise mrzim "NESTRUCHNE STRUCHNJAKE". :evil:

sta cu ja ovde?
evo da zezam malo paljevine i pozere :wink:
a ako ti se nesto ne svidja, ne znaci da to nikad nisi slusao. posto mi se ni jedno ni drugo ne svidja, znaci da sam probao da cujem, ali posto ni jedno ni drugo nije za slusanje, ne svidja mi se.
8) 8) 8)

Kao prvo dragomire51 nisi rekla gde od 12h-... i od kojih 12 malih ili velikih ili ako je to neko mesto koje se zove "od 12h-..." gde se to nalazi. Kao drugo iggy o kojoj prodavnici PGP-a prichash konkretno "gde". Kao trece dragomire51 ako si mushko izvini za ono gore " dragomire51 nisi rekla " a ako si zensko hm (pa da) shto se potpisujes dragomir51. U svakom sluchaju hvala i za ovo shto ste napisali. :)

Keeper:
Furer:

sta cu ja ovde?
evo da zezam malo paljevine i pozere :wink:
a ako ti se nesto ne svidja, ne znaci da to nikad nisi slusao. posto mi se ni jedno ni drugo ne svidja, znaci da sam probao da cujem, ali posto ni jedno ni drugo nije za slusanje, ne svidja mi se.
8) 8) 8)
Keeper,pa Maideni su metal!!! :(

"Muzika" bez melodije, smisla i poruke...,
Pazi, svako je doživljava drugačije. Za tebe je možda tako, ne sumnjam u to. Ne verujem da bih mogla da je slušam da ne vidim nikakav smisao svega toga.
I to "primitivna muzika"? :shock: Da li je moguće da neko ko to sluša (ako sluša) može ceo taj trip shvatiti kao primitivizam :shock:

Back