ima li hopera????

Incognito:
Ministry - Twelve inch singles

Pesma se (logicno) zove (Everyday is) Halloween

Poz.
HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA
Mnooooooooooooogo si mi pomogao hvala ti punooooooooooooo!

E!
Jedno pitanjce... Ovako volim da slusam Guns n` Roses, Queen, itd. od starog roka... Sta jos ima od starog roka sto je na foru Gunsa - malo lakse za gutanje i to, a da nije limunada? I da - da li je Placebo glam-rock ili metal? ( ???? ) I da li je neko bio na njihovom koncertu ili ima ikakvu ideju za intervjue i to kad ih ima na TVu?
Dankisha unapred
Ultima

Zna li neko gde mogu da se nabave jazz ploche. Ja sam relativno skoro pocheo da se interesujem za jazz i do sad sam ga slushao samo u mp3 formatu. Dodushe imam neki jazz (srpski!!!) na nekoj staroj plochi al' nije to to.

Ultima:
E!
Jedno pitanjce... Ovako volim da slusam Guns n` Roses, Queen, itd. od starog roka... Sta jos ima od starog roka sto je na foru Gunsa - malo lakse za gutanje i to, a da nije limunada? I da - da li je Placebo glam-rock ili metal? ( ???? ) I da li je neko bio na njihovom koncertu ili ima ikakvu ideju za intervjue i to kad ih ima na TVu?
Dankisha unapred
Ultima
Imas temu Placebo i moje prepricavanje tamo...idi na neku od prethodnih strana...

Tya:
Ni jedno, ni drugo.
No, primetila sam da se vi uopšte ne volite? Glavna bitka mišljenja, što se muzike tiče, vodi se između hip-hop-a i metala... Zašto?

zato sto metal i hip-hop uzimaju najvise pripadnika tinejdzerske populacije, a zna se kako klinci vole da se loze i da se svadjaju. to se lepo vidi iz prethodnih komentara, niko nije dao validno objasnjenje "zasto ne ovo a zasto ono", sve se uglavnom svodilo na "metal je **** hip hop je glupost" ........
zatim, to su potpuno ideoloski suprotne grupacije pa je razumljivo sto se ne podnose itd itd
ako mene pitate, i metal i hip-hop su mi bezveze, osim nekoliko retkih casnih izuzetaka

Cula sam za jednu po meni malo nepouzdanu informaciju.
Da li je tacno da Tarja Turunen (glavni vocal Nightwisha,kao sto vec svi znaju)glumi u filmu "Peti Element" plavu lagunu?
Da li se secate one scene kada ona peva na onom brodu?E pa, jel to ona ili ne?

rodjen prirodnim tokom stvari (kao shto neko vec pomenu)primio se i kod nas ali ne kao vid trans-spiritualnog osecanja bega od urbano-haotichne svakodnevnice mesta gde je rodjen(Detroit) vec kao pokret ili vec shta koji je dizelashima ispasao trenerke (a "chare" ostavio)i sa brdima eksera u stomacima i izbezumljenih pogleda bacio ih ispred stage-a da "voze""zakucavaju"...
...kapiram da je sushtina techna ponavljanje(repeat of the beat)...dobada mi se sav taj electro wave (ne samo techno) i u zadnje vreme je i kod nas bilo dosta dobrih happeninga...i velikih imena

Back