ima li hopera????

Kakva je ovo tema?

HIP-HOP NE ZASLUZUJE DA SE POREDI SA METALOM!!!

OVO JE UVREDA ZA METALCE! Sta je to hip-hop?
Hoce mi neko objasniti sta je to hip-hop jer sam ja glupa i ne znam? To je ono sto udaraju u serpe, nigde nema nijedan instrument, i tektovi ne znace bas nista?

Ovako.. da li zna neko sajt na kome mogu da nadjem ukratko nesto o pojedinim rock ili metal bendovima :?: Ako znate racite obavezno.. jer mi je preko potrebno ili jos bolje, ako znate da mi kazete po nesto o bendovima koji su nastupali na koncertu 202-ke.. Ja znam te bendove, ali ne znam kad su nastali i tacno koja su vrsta (bar ne o svim).. :roll: POMAGAJTE!!! Treba da pisem za skolse novine ( :roll: ) a posto tamo nema puno metalaca da me razumeju sta pisem, moram da detaljisem :evil:
PLEASE!!!!!!!!!!!!!

Pa bas ste okrutni :roll:
Ja glasam za metal, ne volim hiphop, ali opet dosta ljudi ga voli...o ukusima se ne raspravlja inace pocinju svadje...

Jedanput mi je neko definisao hiphop kao rap sa melodicnim refrenom...

mortishaaa:
Ovako.. da li zna neko sajt na kome mogu da nadjem ukratko nesto o pojedinim rock ili metal bendovima :?: Ako znate racite obavezno.. jer mi je preko potrebno ili jos bolje, ako znate da mi kazete po nesto o bendovima koji su nastupali na koncertu 202-ke.. Ja znam te bendove, ali ne znam kad su nastali i tacno koja su vrsta (bar ne o svim).. :roll: POMAGAJTE!!! Treba da pisem za skolse novine ( :roll: ) a posto tamo nema puno metalaca da me razumeju sta pisem, moram da detaljisem :evil:
PLEASE!!!!!!!!!!!!!
Evo ovako:imas www.yumetal.com i www.yumetal.net a kupi i novi Rockexpres,tu imas mnogo dobru reportazu o tom koncertu.Da,vidi i Metal expres.Ako ne nadjes,javi se na private pa cu da ti skeniram tu stranu i posaljem na mail.Moze?

Ecce homo je epilog Niceovog pisanja i nadam se,da si procitao sva predhodna dela,pa onda citao tu poslednju knjigu,koju je,i onako napisao u retkim trenutcima poslednjih kapi razuma.
Sto se njega (i u opste filozofije tice) nikada necemo znati da li su bili u pravu i ,bilo da im se priklonimo ili ih odbijemo,mozemo da pogresimo,mada smatram da je daleko bolje sve to prihvatati sa veeelikom rezervom.

Back