Nadya
Ističe se
- Poruka
- 2.157
infidel:mislim da sam ja nesao bend, javicu vam sutra detaljnije :wink: :wink:
good luck
HEJ! Aj ga podelimo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
infidel:mislim da sam ja nesao bend, javicu vam sutra detaljnije :wink: :wink:
good luck
Nadya:infidel:mislim da sam ja nesao bend, javicu vam sutra detaljnije :wink: :wink:
good luck
HEJ! Aj ga podelimoja nemam a hocu! :?
8)
JAO DIVNO!!!!!!!! ((;infidel:mislim da sam ja nesao bend, javicu vam sutra detaljnije :wink: :wink:
good luck
Nadya:pa trazim bend heheheh, zar je toliko komplikovano? :wink:
:shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: noooooooooooooooooooooo (8. . .:C c c c. . . I posle kad vas nazy-sti sacekaju pa unakaze. . . Bice prilagodjavanja![]()
Pa razmisli o ovome pojavite se vi na TV-u i ono dve devojke u ljubavnoj prici i sta ce vam se desiti kad izadjete na ulicu i naletite na njih? Zato nema prilagodjavanja!mortishaaa::shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: noooooooooooooooooooooo (8. . .:C c c c. . . I posle kad vas nazy-sti sacekaju pa unakaze. . . Bice prilagodjavanja![]()
Moze, ako imas one starije albume...infidel:moze Stone Temple Pilots?
Nadya:wild_child:Pa nemam pojma......uslov je da imash nick Wild child![]()
ma nemoj
![]()
Ernesto_Che:tisha a kako trpis sve ove teme o madoni,a?
:wink:
vicente:Ernesto_Che:tisha a kako trpis sve ove teme o madoni,a?
Заиста..
. . .:Pa razmisli o ovome pojavite se vi na TV-u i ono dve devojke u ljubavnoj prici i sta ce vam se desiti kad izadjete na ulicu i naletite na njih? Zato nema prilagodjavanja!![]()
infidel:vicente:Ernesto_Che:tisha a kako trpis sve ove teme o madoni,a?
Заиста..
rekla je da ce to da uradi malo kasnije
mora sve da procita
nije to tako lak posao
i pustite je da radi
Ja jesam ali oni nisu.Nadya:. . .:Pa razmisli o ovome pojavite se vi na TV-u i ono dve devojke u ljubavnoj prici i sta ce vam se desiti kad izadjete na ulicu i naletite na njih? Zato nema prilagodjavanja!![]()
sta ce da im se desi??nisi cuo za glumce i scenario? :?
Isti slucaj.Ernesto_Che:meni se svidjaju ali ih bas ne mogu uvek slusati...