ima li hopera????

:lol: :lol: :lol: Niko nikoga apsolutno nije zaskakao... neki su pikili pored drveta ali to je vecj druga pricha! Uz svako bogovetno drvo po jedan "korisnik" usluga majke prirode... E gde bi se taj silan svet olakshao da nije bilo toliko drvecja?! Nije im palo napamet da odu do nekog od brojnih WC-a koji su bili postavljeni odmah pored... :lol: :lol: :lol: :oops:

Gothic Girl Mortisha:
:lol: :lol: :lol: Niko nikoga apsolutno nije zaskakao...
pa zato sto ja nisam hteo da pokazem svoje bicepse, tricepse i sve moje silne 'cepse' :)

Gothic Girl Mortisha:
neki su pikili pored drveta ali to je vecj druga pricha! Uz svako bogovetno drvo po jedan "korisnik" usluga majke prirode... E gde bi se taj silan svet olakshao da nije bilo toliko drvecja?! Nije im palo napamet da odu do nekog od brojnih WC-a koji su bili postavljeni odmah pored... :lol: :lol: :lol: :oops:
pa nisu hteli u wc da bi ih ti gledala kako pike, a i da bi usput uchinili uslugu majci Prirodi i zalili malo koje drvce :D

Nadya:
Keeper:
ja sam svoju majcu zadrzao na mestu, ne bi bilo lepo da sve poskachu na mene ...... 8)

fin covek, odmah sam ja videla... 8)

pa bash da sam bio fin ....... i nisam ....... uprljao sam svoje lepe bele kratke pantalone sedeci na zemlji, i bacio sam jednu praznu plastichnu flashu :oops: a plastiku, kao sto znate, priroda ne moze da reciklira ..... sto sam nevaljao :oops:

Keeper:
Gothic Girl Mortisha:
:lol: :lol: :lol: Niko nikoga apsolutno nije zaskakao...
pa zato sto ja nisam hteo da pokazem svoje bicepse, tricepse i sve moje silne 'cepse' :)

Gothic Girl Mortisha:
neki su pikili pored drveta ali to je vecj druga pricha! Uz svako bogovetno drvo po jedan "korisnik" usluga majke prirode... E gde bi se taj silan svet olakshao da nije bilo toliko drvecja?! Nije im palo napamet da odu do nekog od brojnih WC-a koji su bili postavljeni odmah pored... :lol: :lol: :lol: :oops:
pa nisu hteli u wc da bi ih ti gledala kako pike, a i da bi usput uchinili uslugu majci Prirodi i zalili malo koje drvce :D

Ma da Keeperu... kada bih videla te tvoje silne 'cepse' i shta ti ja znam... DIGURNO bih te zaskochila! :lol: :lol: I to znash kako... :twisted: Rekoh ja da se lozim na dugu kosu! A shto se tiche pishanja uz drvecje...to je vecj druga pricha, Skopsko je odradilo svoje pa pred sobom nisam videla ni belu machku a kamoli misha... :lol: :lol: :lol: Samo glupu nocj i glupu kishu koja me je glupo kvasila josh vishe.
Znash kako kaze ona pesmica
"Pojurila machka misha, chak chak chak,
A dal ga je uhvatila to ni sama nije znala,
To ni sama nije znala,
JER JE BIO MRAK...
(U originalnoj verziji pesme stoji JER JE PILA SKOPSKO, ali su to morali da cenzurishu zbog dece, da ne ispadne posle da dechija pesmica promovishe pivo :wink: :lol: )

Gothic Girl Mortisha:
Ma da Keeperu... kada bih videla te tvoje silne 'cepse' i shta ti ja znam... DIGURNO bih te zaskochila! :lol: :lol: I to znash kako... :twisted:
ne bi stigla, draga moja, nikako ne bi stigla do mene u tom sluchaju :wink: :P

Gothic Girl Mortisha:
Skopsko je odradilo svoje pa pred sobom nisam videla ni belu machku a kamoli misha... :lol: :lol: :lol:
kolko si popila? jedno i po? :lol:

Back