ima li hopera????

Ja imam:

1. Alice in chains:

- Facelift (1990)
- Dirt (1992)
- Sap (1992)
- Jar of files (1994)
- Alice in chains (1995)
- MTV unplugged (1996)

2. Audioslave

3. Creed (2 albuma, ne znam kako se zovu... videcu pa cu reci)

4. Tool

- Aenema
- Lateralus
- Opiate

5. Stone temple pilots

- Core (1992)
- Gate eight (1994)
- Purple (1994)
- 1996 Tiny Music...Songs From The Vatican Gift Shop
- 1999 No 4

6. Temple Of The Dog

7. Jerry Cantrel

8. Soundgarden

- Badmotorfinger
- Down On The Upside
- Fopp EP
- Louder Then Love
- Screaming Life EP
- Superunknown
- Ultramega OK

I to je otprilike to....

TaYna:
Koja je po vama najbolja MADONNINA pesma svih vremena? :D
h
ttp://it.geocities.com/madonnadiva_yu/
Nasla si pravu osobu!Ja sam Madonin ogromni fan 5 god(imam skoro 15)!Obozavam Hanky panky,Express yourself i Like a prayer(Ko jos ne voli tu pesmu,svako ko je cuje je zavoli),mada je najkvalitetnija Secret,a volim i Erotica,Bad girl,Deeper and deeper i Human nature! :D

mortishaaa:
. . .:
mortishaaa:
. . .:
Flame:
. . .:
Flame:
. . .:
mortishaaa:
Flame:
evo 'ocu ja!'ocu ja! e "..." pa mogao bi stvarno da budes samnom u spotu :wink:
e ozbiljno hocu :) al samo zato sto si rekao/la da ljudima nekom ljudima nije novac sve u zivotu :wink:
evo flame ajmo nas dve (8 posto ... nije tu (8
Trebaju mu momak i devojka a ne devojka i devojka, tako da otpada jedna od vas :P

ma ko kaze...moze malo da prilagodi svoje ideje.. 8)
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Zar i takvih ima na vom forumu???
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

a kakvih to :roll: ..ne ne pojma ja nemam o cemu ti pric...pises
Nazalost nastranih. . .
zar za mene i flame da tako mislis :shocked: svasta.. (8
Pa pazi ovako. Cicko rekoa da mu trebadu devojka i momak za spot i javim se ja i onda se javi Flame pa i ti i onda krene prica da budete vas dve. . . A u spotu se radi o ljubavnoj prici. . .
ponavljam vec citirano :p (8 sto kaze flaame moze malo da se prilagodi (8
C c c c. . . I posle kad vas nazy-sti sacekaju pa unakaze. . . Bice prilagodjavanja :P

:? Bio bih zahvalan svima koji bi mi ostavili
neki link za ove tekstove
A moze i da mi posalje na mail ako ih neko ima :D
Mogu mu uzvratiti tekstovima Pink Floyda sa
tablaturama,ili nesto drugo.
Hvala............................ 8)

{{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{: {{{{:
whatever (8

A ja drzim u posedstvu sledece :wink:

1. PEARL JAM

- TEN
- Vs
- VITALOGY
- PEARL JAM VERSUS THE WORLD
- NO CODE
- YIELD
- LIVE ON TWO LEGS
- NEW AND THE BEST '99
- SPIN THE PEARLY HITS
- BINAURAL
- 26 5 00 VELODROMO ANOETA, SAN SEBASTIAN, SPAIN (koncert)
- RIOT ACT
- 7/8/03 MADISON SQUARE GARDEN / BUZZCOCKS
- PEARL JAM LOVE BOAT CAPTAIN
- LOST DOGS
- STATE COLLEGE, PENNSYLVANIA MAY 3RD 2003
- MANSFIELD, MASSACHUSETTS JULY 11YH 2003

2. Alice in chains:

- Facelift (1990)
- Dirt (1992)
- Sap (1992)
- Jar of files (1994)
- Alice in chains (1995)
- MTV unplugged (1996)

3. Audioslave

4. Tool

- Aenima
- Lateralus
- Opiate
- Salival
- Undertow

5. Temple Of The Dog

6. Jerry Cantrel

7. Soundgarden

- Badmotorfinger
- Down On The Upside
- Fopp EP
- Louder Then Love
- Screaming Life EP
- Superunknown
- Ultramega OK

8. Chris Cornell

- Euphoria Morning

Ima jos, mrzi me da pisem :)) :wink:

Flame:
:?: :?: :?: sta je autor hteo da kaze...
pa veoma je lepo...a vise i korisno kad covek slusa vise muzickih pravaca...sama u sobi,a sto?
daj meni pricas o klasici u metalu :)

Pa mogla bih da pricham o metalu i klasici vecjini ljudi u ovom gradu jer sam u poslednjih 17 godina svog zivota vaspitana za rock i metal. Shto me ne chini metalkom... Naravno da ne. Ono shto ti je u srcu odredjuje shta si. Da moze biti da sam malo svestrana, pa ponekad odlutam i u klasiku, uostalom iz toga je metal i nastao (jednim delom i odredjeni pravci u metalu) ali SAMA U SOBI iz chistog razloga shto klasiku da bih je potpuno razumela i "uzivela se" (znam da ovo mozda zvuchi izuzetno glupo...ali tako je) u muziku, na primer Pergolezija moram da imam potpuni mir i tishinu, da budem na miru sa svojim mislima i da mogu da radim neshto kreativno recimo da crtam, a da znam da me niko necje prekidati tipa "E a shto ovo ovako? A shto si njegovu kosu ofarbala u svetlo plavu? Ja bih malo vishe narandzaste ovde..." itd. Ista stvar je i sa klasichnom muzikom. Ne zelim da me neko prekida dok slusham muziku, onda samo sklopim ochi na miru i slusham... Tako se stvara najbolji utisak. :roll:

E... ne spominjite mi BEER FEST! :lol: Pokisla sam ko mish... Ma kakvi bila sam mokra do gole koze, samo mi je kosa nekim chudom ostala suva, mozda zato shto smo imale jedan kishobran koji nam nije mnogo pomogao... Neka voodoo-ludu-devojka je pokushala mlataranjem bezveznim ruku da zaustavi kishu, pa sam se ja cepala poshto je bilo ochigledno da mala NEMA POJMA da utiche na elementale pogotovu... Pljusak je bio strashan a neki su se skinuli i pocheli da igraju skachu po blatu i barama - Veselo nema shta! Mora da im je pivo udarilo u glavu... Ma zapalenje plucja ZAGARANTOVANO! Ja sam se u tom trenutku upitala "Shta bi vashe majke rekle da vas sada vide?!" :lol: :lol: Ne znam kako mi je to palo na pamet... Elem posle smo uzele po Skopsko, nadale smo se Keltima ali ih nije bilo... Ortakinja je po meni isprolivala Skopsko al zato sam ja njoj punu chashu sve sa penom prosula u facu i po kosi... Fino... :lol: Posle smo sve tri bile VESELE :lol: :twisted: poshto smo skontale da nastupa necje biti odluchno smo po kishe krenule ka zelenjaku, uz put sam trojici momaka sluchajno iskopala ochi kishobranom jer smo se cepale dok smo hodale pa nismo videle kuda idemo... Starke su mi bile pune vode i natopljene pa kad sam doshla kucji morala sam da povadim PUNOGLAVCE i zlatne ribice iz njih! :lol: :lol:

Back