infidel
Domaćin
- Poruka
- 3.051
moze Stone Temple Pilots?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sara_lee:POZDRAV SVIMA....
Imam jedno pitanjce![]()
Zna li netko od vas kada će Toni imati nastup u Beogradu i gde?
Sluša li neko njegovu muziku?
ĆAO!
Führer.:E da, zaboravih i zasto sam dosao ovde... zainteresovan sam za sve sto nemam! He, bas sam skroma'.![]()
Nasla si pravu osobu!Ja sam Madonin ogromni fan 5 god(imam skoro 15)!Obozavam Hanky panky,Express yourself i Like a prayer(Ko jos ne voli tu pesmu,svako ko je cuje je zavoli),mada je najkvalitetnija Secret,a volim i Erotica,Bad girl,Deeper and deeper i Human nature!TaYna:Koja je po vama najbolja MADONNINA pesma svih vremena?![]()
h
ttp://it.geocities.com/madonnadiva_yu/
C c c c. . . I posle kad vas nazy-sti sacekaju pa unakaze. . . Bice prilagodjavanjamortishaaa:ponavljam vec citirano. . .:Pa pazi ovako. Cicko rekoa da mu trebadu devojka i momak za spot i javim se ja i onda se javi Flame pa i ti i onda krene prica da budete vas dve. . . A u spotu se radi o ljubavnoj prici. . .mortishaaa:zar za mene i flame da tako mislis :shocked: svasta.. (8. . .:Nazalost nastranih. . .Flame:. . .::shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:Flame:. . .:Trebaju mu momak i devojka a ne devojka i devojka, tako da otpada jedna od vasmortishaaa:evo flame ajmo nas dve (8 posto ... nije tu (8Flame:evo 'ocu ja!'ocu ja! e "..." pa mogao bi stvarno da budes samnom u spotu :wink:
e ozbiljno hocual samo zato sto si rekao/la da ljudima nekom ljudima nije novac sve u zivotu :wink:
![]()
ma ko kaze...moze malo da prilagodi svoje ideje.. 8)
Zar i takvih ima na vom forumu???
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
a kakvih to..ne ne pojma ja nemam o cemu ti pric...pises
(8 sto kaze flaame moze malo da se prilagodi (8
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:Li'l' Bitch:Pa, ja sam radije za Kristinu jer devojka ima glas!A Britney nema ni g od Kristininog glasa!
Führer.:Ja imam:
5. Stone temple pilots
- Core (1992)
- Gate eight (1994)
- Purple (1994)
- 1996 Tiny Music...Songs From The Vatican Gift Shop
- 1999 No 4
wild_child:Pa nemam pojma......uslov je da imash nick Wild child![]()
Flame:![]()
![]()
sta je autor hteo da kaze...
pa veoma je lepo...a vise i korisno kad covek slusa vise muzickih pravaca...sama u sobi,a sto?
daj meni pricas o klasici u metalu![]()