Gothic Girl Mortisha
Zainteresovan član
- Poruka
- 110
Lalalalalalala.... E da videla sam puno tak'ih bez majici... Hahahaha.... vidi se ko je to nama ishao u teretanu! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam tu u Beogradu sutra i prekosutra. Ako hoces ostavi cu ti broj mobilnog na pp, da se dogovorimo. Vazi?Nadya:Führer.:Ja imam:
5. Stone temple pilots
- Core (1992)
- Gate eight (1994)
- Purple (1994)
- 1996 Tiny Music...Songs From The Vatican Gift Shop
- 1999 No 4
e, sve imam sem ovoga, pa sam zainteresovana![]()
Imam ja sve, samo neznam moraces da mi platis kartu do Sietla, da ti donesem.ctpax:Moze, ako imas one starije albume...infidel:moze Stone Temple Pilots?
Btw. ima li iko L7?
ne brinite (8 pa ne mogu tek tako da pozakljucavam.. treba da kopiram i sl. ma malo kasnije.. ne brinite (8Ernesto_Che:infidel:vicente:Ernesto_Che:tisha a kako trpis sve ove teme o madoni,a?
:wink:
Заиста..
rekla je da ce to da uradi malo kasnije
mora sve da procita
nije to tako lak posao
i pustite je da radi
joj joj joj, al se neko brine... :wink:
ja sam samo rekla, a sem toga sta ima da cita--nek brise bre! :wink:
pustam je ja, ko je drzi?
Nadya:
mortishaaa:just -> (8
Führer.:Ja sam tu u Beogradu sutra i prekosutra. Ako hoces ostavi cu ti broj mobilnog na pp, da se dogovorimo. Vazi?
sta je bilo. . .:mortishaaa:just -> (8![]()
infidel:vicente:Ernesto_Che:tisha a kako trpis sve ove teme o madoni,a?
:wink:
Заиста..
rekla je da ce to da uradi malo kasnije
mora sve da procita
nije to tako lak posao
i pustite je da radi
Nista, samo radim vezbe za ocimortishaaa:sta je bilo. . .:mortishaaa:just -> (8![]()
(8
Gothic Girl Mortisha:Recji cju samo: HA-HA-Ha-Ha <----stopostotna fikcija ma da, da kako da ne!
![]()
dec kul (8. . .:Nista, samo radim vezbe za ocimortishaaa:sta je bilo. . .:mortishaaa:just -> (8![]()
(8
![]()
??? Gde sam sta, 28.???Nadya:Führer.:Ja sam tu u Beogradu sutra i prekosutra. Ako hoces ostavi cu ti broj mobilnog na pp, da se dogovorimo. Vazi?
a gde si 28.? 8)
Ja, jamortishaaa:dec kul (8. . .:Nista, samo radim vezbe za ocimortishaaa:sta je bilo. . .:mortishaaa:just -> (8![]()
(8
![]()
![]()
Gothic Girl Mortisha:Lalalalalalala.... E da videla sam puno tak'ih bez majici... Hahahaha.... vidi se ko je to nama ishao u teretanu!![]()