Hmm mmm zalicu te pivomkad te vidim eto kako
Ma znam za to.....celo vreme sve vreme blah blah
Hvala na komplimentu za kosicu mnogo se ponosim njom
A bash je i meni zao ,isla bih ja sa vama al dobro bice jos svirki.Btw moju
suknju je lako primetiti( TO JE NARANDZASTA)
E ovako sledi detaljan izvestaj sa Beer festa 21.8 2004
Dogovorile se tri ludace Milana.Mima I Lana(ta sam ja) da idu u Bg na beer fest.Medjutim htele smo da odemo onako na ceo dan pa smo odlucile da zapicimo vozom u 9.18.I sad ok ,Milana I ja dosle na vreme(by the way zgrada smo do zgrade) I cekamo Mimu…..cekamo…cekamo….9.15 zovem ja nju a ona me posalje u pm preko fona jer sam je probudila.Trebalo je 5 min da se ona seti zasto je trtebala biti budna u citiram’vreme kad svi normalni spavaju’.No presla sam preko toga.Dogovorimo se da nas dve odemo tim a ona ce doci onim u 13.30.Inace I jedan ortak je trebao da nam se pridruzi uvece.I sad lepo mi se spakovale u voz….a Milanina mama se uvek plasi da ce joj dete biti gladno tako da joj je napakovala pun ranac te smo mi celim putem zdrale te smo odmah po silasku sa voza trazile wc…….Eh sad da ne davim dalje mi smo se super provodile….osim sto je Bg strrasno skup te smo pukle para ne verujesh……posebno na one narukvice,prstenje I ostale dzidza bidze u Mihajlovoj………ko najvece provincijalke…nikad pijacu nisu videle hhaha.
Onda ogladnele I posto ja necu u Mek sele smo negde na pocetku Mihajlove na
neke sendviche.Platile 50 din a dobile neki prcmoljak sendvica videlo nije.Ccc.I pazi sad....otisle mi do bima da gledamo odbojku i oko 15.30 zove me Mima na
mob i place ,cmizdri....ja se prepala,Kazem: Mima bre sta ti je.A ona ludara usla u krivi VOZ.Umesto za Bgd otisla
u Pozegu!!!!!I kondukter je isterao iz voza u nekoj selendri Koceljevi.....znaci horor....srecoom usla je oko 19/30 na neki voz za Ns posto za Bg nije imala nista
Nastavak sledi u sledecem broju zone sumraka :?