infidel
Domaćin
- Poruka
- 3.051
moze Stone Temple Pilots?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sara_lee:POZDRAV SVIMA....
Imam jedno pitanjce![]()
Zna li netko od vas kada će Toni imati nastup u Beogradu i gde?
Sluša li neko njegovu muziku?
ĆAO!
Führer.:E da, zaboravih i zasto sam dosao ovde... zainteresovan sam za sve sto nemam! He, bas sam skroma'.![]()
Nasla si pravu osobu!Ja sam Madonin ogromni fan 5 god(imam skoro 15)!Obozavam Hanky panky,Express yourself i Like a prayer(Ko jos ne voli tu pesmu,svako ko je cuje je zavoli),mada je najkvalitetnija Secret,a volim i Erotica,Bad girl,Deeper and deeper i Human nature!TaYna:Koja je po vama najbolja MADONNINA pesma svih vremena?![]()
h
ttp://it.geocities.com/madonnadiva_yu/
ops:C c c c. . . I posle kad vas nazy-sti sacekaju pa unakaze. . . Bice prilagodjavanjamortishaaa:ponavljam vec citirano. . .:Pa pazi ovako. Cicko rekoa da mu trebadu devojka i momak za spot i javim se ja i onda se javi Flame pa i ti i onda krene prica da budete vas dve. . . A u spotu se radi o ljubavnoj prici. . .mortishaaa:zar za mene i flame da tako mislis :shocked: svasta.. (8. . .:Nazalost nastranih. . .Flame:. . .::shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:Flame:. . .:Trebaju mu momak i devojka a ne devojka i devojka, tako da otpada jedna od vasmortishaaa:evo flame ajmo nas dve (8 posto ... nije tu (8Flame:evo 'ocu ja!'ocu ja! e "..." pa mogao bi stvarno da budes samnom u spotu :wink:
e ozbiljno hocual samo zato sto si rekao/la da ljudima nekom ljudima nije novac sve u zivotu :wink:
![]()
ma ko kaze...moze malo da prilagodi svoje ideje.. 8)
Zar i takvih ima na vom forumu???
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
a kakvih to..ne ne pojma ja nemam o cemu ti pric...pises
(8 sto kaze flaame moze malo da se prilagodi (8

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:Li'l' Bitch:Pa, ja sam radije za Kristinu jer devojka ima glas!A Britney nema ni g od Kristininog glasa!
Führer.:Ja imam:
5. Stone temple pilots
- Core (1992)
- Gate eight (1994)
- Purple (1994)
- 1996 Tiny Music...Songs From The Vatican Gift Shop
- 1999 No 4
wild_child:Pa nemam pojma......uslov je da imash nick Wild child![]()

) :wink:Flame:![]()
![]()
sta je autor hteo da kaze...
pa veoma je lepo...a vise i korisno kad covek slusa vise muzickih pravaca...sama u sobi,a sto?
daj meni pricas o klasici u metalu![]()
Pokisla sam ko mish... Ma kakvi bila sam mokra do gole koze, samo mi je kosa nekim chudom ostala suva, mozda zato shto smo imale jedan kishobran koji nam nije mnogo pomogao... Neka voodoo-ludu-devojka je pokushala mlataranjem bezveznim ruku da zaustavi kishu, pa sam se ja cepala poshto je bilo ochigledno da mala NEMA POJMA da utiche na elementale pogotovu... Pljusak je bio strashan a neki su se skinuli i pocheli da igraju skachu po blatu i barama - Veselo nema shta! Mora da im je pivo udarilo u glavu... Ma zapalenje plucja ZAGARANTOVANO! Ja sam se u tom trenutku upitala "Shta bi vashe majke rekle da vas sada vide?!"
Ne znam kako mi je to palo na pamet... Elem posle smo uzele po Skopsko, nadale smo se Keltima ali ih nije bilo... Ortakinja je po meni isprolivala Skopsko al zato sam ja njoj punu chashu sve sa penom prosula u facu i po kosi... Fino...
Posle smo sve tri bile VESELE