mortishaaa
Iskusan
- Poruka
- 6.304
ok, evo necu vise ni jednu da zakljucam!Nadya:ja predlazem da mortisha zatvori sve tebe koje joj se licno ne svidjajucek! Pa, to je vec uradila!
![]()
:wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ok, evo necu vise ni jednu da zakljucam!Nadya:ja predlazem da mortisha zatvori sve tebe koje joj se licno ne svidjajucek! Pa, to je vec uradila!
![]()
mortishaaa:ako vam toliko znaci otvoritejagodica:ahahah postoji tema "koja je muzika u Lav pivo reklami" i "koja je muzika u Jelen reklami" ahahha: )))
moze onda tema
muzika u reklamama za pivo![]()
ali za takve stvari: ko peva neku pesmu, koja je ta i ta pesma, gde da nadjem reci i sl. sluzi tem -> ,reci pesama'
ali sta da vam radim![]()
mortishaaa:ok, evo necu vise ni jednu da zakljucam!Nadya:ja predlazem da mortisha zatvori sve tebe koje joj se licno ne svidjajucek! Pa, to je vec uradila!
![]()

infidel:mortishaaa:jao ubicu vassssvicente:mortishaaa ja ti predlazem da zakljucas ovu temu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(((: sta mi radite
![]()
evo oces ja da ih ubijem
al joooooj se steeeeeeeeeeeeekam![]()
8)mortishaaa:OK, evo vracam staru temu.. otkljucacu je.. radite sta hocete.. vise me ne zanima!

mortishaaa:ok, evo necu vise ni jednu da zakljucam!Nadya:ja predlazem da mortisha zatvori sve tebe koje joj se licno ne svidjajucek! Pa, to je vec uradila!
![]()
nema potrebe za vise (;infidel:mortishaaa:ako vam toliko znaci otvoritejagodica:ahahah postoji tema "koja je muzika u Lav pivo reklami" i "koja je muzika u Jelen reklami" ahahha: )))
moze onda tema
muzika u reklamama za pivo![]()
ali za takve stvari: ko peva neku pesmu, koja je ta i ta pesma, gde da nadjem reci i sl. sluzi tem -> ,reci pesama'
ali sta da vam radim![]()
samo tako
samo ostro
u je8o te
moram da stanem sa stekanjem, bilo je dosta
siguraninfidel:mortishaaa:ok, evo necu vise ni jednu da zakljucam!Nadya:ja predlazem da mortisha zatvori sve tebe koje joj se licno ne svidjajucek! Pa, to je vec uradila!
![]()
e sad cu ja da te napadam
sad si gotova
bolje bilo da te oni mrze![]()
![]()
![]()

sta? :shock: ja sam pogubljena, ne znam sta i gde vise pricamNadya:a kome to kazes?![]()
(8mortishaaa:siguraninfidel:mortishaaa:ok, evo necu vise ni jednu da zakljucam!Nadya:ja predlazem da mortisha zatvori sve tebe koje joj se licno ne svidjajucek! Pa, to je vec uradila!
![]()
sad si gotova
![]()
![]()
![]()
hehehhevicente:mortishaaa puca pod pritiskom.... cccc....
šakom o sto, bre....
ne daj da te isprovociraju...
ti si bre vlast....

ebiga kad nisi karakter (8vicente:mortishaaa puca pod pritiskom.... cccc....
šakom o sto, bre....
ti si bre vlast....
hehehe, izvini, on je o tebi pricaomortishaaa:ebiga kad nisi karakter (8vicente:mortishaaa puca pod pritiskom.... cccc....
šakom o sto, bre....
ti si bre vlast....

vicente:mortishaaa puca pod pritiskom.... cccc....
šakom o sto, bre....
ti si bre vlast....
da vidimo da li jeinfidel:mortishaaa:siguraninfidel:mortishaaa:ok, evo necu vise ni jednu da zakljucam!Nadya:ja predlazem da mortisha zatvori sve tebe koje joj se licno ne svidjajucek! Pa, to je vec uradila!
![]()
sad si gotova
![]()
![]()
![]()
stvarno ne mogu vise da ti se stekam
svi ostali ce da me zamrze
mada ti si vise od ostalih
e sad se stvarno bilo dosta![]()
![]()
![]()
(8Nadya:hehehe, izvini, on je o tebi pricaomortishaaa:ebiga kad nisi karakter (8vicente:mortishaaa puca pod pritiskom.... cccc....
šakom o sto, bre....
ti si bre vlast....![]()
![]()
stvarno :shock: nisam znalaNadya:hehehe, izvini, on je o tebi pricaomortishaaa:ebiga kad nisi karakter (8vicente:mortishaaa puca pod pritiskom.... cccc....
šakom o sto, bre....
ti si bre vlast....![]()
![]()

mortishaaa:stvarno :shock: nisam znala![]()

infidel:vicente:mortishaaa puca pod pritiskom.... cccc....
šakom o sto, bre....
ti si bre vlast....
ja sam prvi poceo da joj se stekam, bezi bre
ja sam prvi njanjanjanjanjanjanjanjanjanjanja
ja sam prvi, prvi, prvi
placi sad![]()
momci u red
ne brinite nista
(8Nadya:mortishaaa:stvarno :shock: nisam znala![]()
hehehhe, pa stani i razmisli sta onda to znaci! 8)![]()
znam sta sam rekla i sta rece (;Nadya:mortishaaa:stvarno :shock: nisam znala![]()
hehehhe, pa stani i razmisli sta onda to znaci! 8)![]()