Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.214
urbani folk 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nemoj zakon jer zakon treba da se postuje i slusa a tako nije sa nirvanom,slusa je ko volivoodoo dol:Nirvana je zakon!
I ja ih slusam...![]()

Narodanjci jesu zakon, ali ne ti koje si navela.Alexandra9:Ma svi ste vi u jednoj veeeelikoj iluziji. Narodnjaci su zakon! Da nema Cece, Jece, Bece, Seke, Lenke and around~ around we go... poriknjavalo bi pola naseg stanovnistva![]()
Ti mene ne poznajes...Кулиража:Narodanjci jesu zakon, ali ne ti koje si navela.Alexandra9:Ma svi ste vi u jednoj veeeelikoj iluziji. Narodnjaci su zakon! Da nema Cece, Jece, Bece, Seke, Lenke and around~ around we go... poriknjavalo bi pola naseg stanovnistva![]()
Taj sljam je bruka nase estrade.
Konkretno od narodnjaka volim Zorana Kalezica, Nikolu Karovica, Slavka Perovica i jos nekoliko njih uz koje se uvek otkacim (steta sto ih vise niko nigde ne pusta)
Zatim volim i Rap/Hip-Hop, i to iskljucivo domaci, iako ima mnogo stranih dobrih grupa dok se sve nauci, prevede i skonta istorija da prodje.
Metal, rock, blues... jazz... sto da ne... vec mogu da zamislim obalu mora uz tu muziku... (: ... ma ne mogu sve da nabrajam...
) i jos mnogo drugih delatnosti. Kada malo bolje razmislis, pomocu ,tih' likova se brdo para nagomila, a i masa se zaglupljuje... :wink:
:shock:AAAAAAA!!!!!!!Mala budala:Eddie iz Pearl Jam-a...
A za ovo sto je ovaj lik nabrojao,mogu samo da kazem-DOBRA FORA!!!![]()
:shock:
ops:
ops: Nadya:AAAAAAA!!!!!!!Mala budala:Eddie iz Pearl Jam-a...
A za ovo sto je ovaj lik nabrojao,mogu samo da kazem-DOBRA FORA!!!![]()
:shock:
I ja bih stavila Eddija na prvo mesto, ali covek rece sa ovih prostora!
Tako da VASIL HADZIMANOV!!!!![]()
![]()
![]()
ops:
Nikola MIjic iz ALogije mi se ranije bas svidjao, zatim pevac iz Rare-a hehehehe ali, VASIL je ipak Vasil :shock:ops:
![]()
![]()
A stranih ima toliko da ne bih ni da pocnem da nabrajam!![]()
![]()
![]()
![]()
vericas:htela sam da vidim da li ovde ima onih koji bi da krenu autoputem,da krenu ali bez ikakvog pravca ali sa nekim ciljem.ja zelim da spavam pod nebom,da nemam sta da jedem ,da skacem po livadama i da mi je malo potrebno da budem srecna i da tu srecu stvarno osetim. hocu da me isteraju iz kuce,da idem sa mojim drustvom iz drzave u drzavu svirajuci gitaru.jer to je pravi zivot,da se boris za sebe a i druge koje volis,da vidis sve i postanes samo svoj i ulicin.
htela bih da imam tezi zivot,i nema veze ako umrem mlada ,ali prozivela bih zivot i bila bi ono sto sam htela. ima li nekog ko zeli takav zivot i ko hoce da krene u pravi zivot sa nama?
SUNSHINE
) Slazem se,totalno...Kurt Cobain:Rap nije muzka. On (rap) nema dushu. To moze svako. Samo neshto s**e u mikrofon. Ma reperi su truli kao i to shto stvaraju!
StarDust:Pa ljudi da li ste vi normalni??? COLA moze da drzi casove ovom prljavku Joksimovicu... ah fuj!!!
znam da sviramjagodica:vericas:htela sam da vidim da li ovde ima onih koji bi da krenu autoputem,da krenu ali bez ikakvog pravca ali sa nekim ciljem.ja zelim da spavam pod nebom,da nemam sta da jedem ,da skacem po livadama i da mi je malo potrebno da budem srecna i da tu srecu stvarno osetim. hocu da me isteraju iz kuce,da idem sa mojim drustvom iz drzave u drzavu svirajuci gitaru.jer to je pravi zivot,da se boris za sebe a i druge koje volis,da vidis sve i postanes samo svoj i ulicin.
htela bih da imam tezi zivot,i nema veze ako umrem mlada ,ali prozivela bih zivot i bila bi ono sto sam htela. ima li nekog ko zeli takav zivot i ko hoce da krene u pravi zivot sa nama?
SUNSHINE
ej pazi znam coveka koji je to radio sa drugarima..ali on je 61. godiste..i svirao je bubnjeve.. sada ima dugu kosu i u dushi je metalac)
samo u koje zemlje mislish da ides je l u makedoniju.
za ostale morash da vadis vizu..mislim sta te sprechava...ali nauci prvo da svirash
ne znam sta me sprecava,ne znam....znam da kad bih posla mogla bi da se vratim kad bi htela,mislim kad bi mi bilo tesko,ako ne bih uspela