ima li hopera????

vicente:
prvi studijski album u poslednjih deset godina koji zelim da kupim, uopste....
muzika '90ih je ocajna.
poslednje kvaliteten album su izdali Guns N Roses 91, pa i Nirvana 94, dobro i Aerosmith i donekle RHCP, ovo ostalo je bedno
Jet je pravo osvezenje

Sad bash da su osvezenje ne bih rekla.Meni su The strokes ipak originalniji.A ta pesma...Are you gonaa be....tacnije njnen pocetak,onaj zarazni jump ritam je jednostavno uzet iz Iggijeve Lust for life....toliko o originalnosti......

hmmm... :?
kako mrzim kad se nazadovanje muzike vezuje za mlade generacije...******, pa okrenite se oko sebe, i vidite kolko matoraca slusa turbo folk, pa onda gledajte dal su se (samo) klinci uplasili "cvrsceg" zvuka...
molim vas nemojte mi pricati o klincima koji ne slusaju (hard) rock, a ovamo mi se zalite kako ima previse "decice" na rock koncertima... :x
razmislite malo pre nego sto pricate o necemu!

New-Wave na prvom mestu (muzika `80 i sa pocetka `90), zatim house, techno, psy, trance, electrica, ambiental, pop (samo odabranije stvari) itd...

uglavnom mogu da svarim sve osim narodnjaka koje ne mogu da smislim, i R`n B`-ija koji me tako smaraa...

toliko od mene... 8)

Slusam sve strano.Narodnjaci ne dolaze u obzir.Najvise mi se svidja pesma My band (D12).Ne volim rock.Volim pop.Moja omiljena pesma izvodjena u duetu je Not in love,koju pevaju Enrike i Kelis.Takodje mi se najvise svidja glas Christine.A sto se muskaraca tice definitivno glas Robija.

nirvava(1).jpg

bleach:
infidel:
Black_Swan:
NEEEEE bre lock!
NIRVANA.......to je nirvana stvarno...The man who sold the world....po meni pesma za sva vremena...za vecnost koliko je dobra... 8)

P.S. bleach,u zadnje vreme se bas lozim na nirvanu :wink: :wink:

nisi jedina
ja se ubijam sa Love buzz
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sto je dobra pesma
:wink:
ljudi moji, sve je to lepo... :wink: :P 8)
al' nijedna od te dve pesme nije bas njihova :roll:
slazem se ja... pesme su... i vise nego dobre, ali... :? 8)

Swan, i treba :wink: 8)
lepo je to... ja malo manje u poslednje vreme 8), ali NIRVANA je nirvana... :wink: 8)

ova pesma sto je ja imam je njihova, neka demo verzija i sl, mislim da nije ista kao ona sa albuma :wink:

a sto se tice The man who sold the world misim da je Bowie to bolje uradio :oops:

infidel:
ova pesma sto je ja imam je njihova, neka demo verzija i sl, mislim da nije ista kao ona sa albuma :wink:

a sto se tice The man who sold the world misim da je Bowie to bolje uradio :oops:
Love Buzz je pesma Shocking Blue, benda koji je Kris obozavao, pa su poceli sa obradom te pesme...
da, na BLEACHu ima ta pesma, njihova verzija, al' je u svakom slucaju nisu oni komponovali 8)
kao ni ovu drugu, koju si vec rekao cija je pesma 8)

Back