ima li hopera????

guitarrr_babe:
... a sta ja imam sa MTV boy-bendovima?

A sta ja imam sa MTV repom?? Kapiras poentu ti sudis celu tu granu muzike celu tu kulturu zbog onog sto vidis na MTVu i ostalim fensi TV kanalima, jer si cula samo taj sljam, isto tako bi bilo da i ja pljujem rock ili metal na osnovu jer sam cuo te MTV rock metal bendove koji se furaju da su kao metal ovo ono, a cisti su sljam i nule.. kapiras sad?? Nemoj da pljujes nesto, kad ne znas o cemu je rec ;)

joGooOOD:
uhh,ja ludim za METALOM!ono,power metal najvise...Nightwish(NAJBOLJI!!!)Blind Guardian(NAJBOLJI!!!)Sinergy,within temptation,children of boddom,cradle of field(filth),rammstein,linkin park,offspring,marlin manson...ljudi ozbiljna sam,potrazite samo 1 staru pesmu od nightwisha ili blinda i odusevice te se...poz. :wink:
LP i off je metal? uf uf uf(((((: :lol: sorry... sorry...
uglavnom je ok za ostalo... :wink: Poslusaj neke gothic grupe (Tristania, Therion... osim albuma sa pocetka njihove karijere koji se mogu svrstati u neki black... Lacuna Coil, Antigone, Anorexia Nervosa (ok, nisu ,cist' gothic)... lunjaj malo po ostalim ,podzanrovima' :wink: )...

Alexandra9:
Ti mene ne poznajes... :P
Pa vidis to sam znao i bez tvoje primedbe, zaista se ne secam da smo se negde upoaznali, osim na forumu:wink:
Alexandra9:
Ne volim da svoj muzicki ukus opisujem i ogranicavam muzickim zanrovima, ali za neke koji ozbiljno shvataju neke moje postove moracu da se posluzim time... :p Metal, rock, blues... jazz... sto da ne... vec mogu da zamislim obalu mora uz tu muziku... (: ... ma ne mogu sve da nabrajam...

anyway... zaista je tacno da bi pola ljudi ostalo bez posla. Sve komercijalno- zabavne televizije, novinari zuto-stampaci, fabrike svetlucajucih krpa koje nose na sebi (ne, to nije odeca), silikonska industrija ( :lol: ) i jos mnogo drugih delatnosti. Kada malo bolje razmislis, pomocu ,tih' likova se brdo para nagomila, a i masa se zaglupljuje... :wink:

To sto se tice zanrova potuno si u pravu, ali ja sam to klasifikovao na to iz kojeg zanra mi se svidja najveci broj izvodjaca, odnosno pesama i sta najduze slusam.
Recimo zanr koji najvise mrzim je rock (bilo koji rod istog), ali ima dosta dobrih pesama koje mi se svidjaju.

A sva ta komercijala u paketu sa City-jem i Grandom ucinila je to sto je ucninila sa narodnim masama u Srbiji.
Da covek udje u diskoteku, 7-8 puta cuje Cecu sa jednom istom pesmom koja ama bas nikakvo znacenje nema, niti reci niti muziku (ovo neki izvodjaci imaju zato sto kradu melodije), ali to se vrti na Pinku i to je sad u modi i svi seljaci to slusaju,a mnogi od njih znaju samo refren. Propast i nista drugo.
I tako je sad najbolji izvodjac Ceca, do skora je bio Seljko sa njegovim Lanetom, a cim izadje neki novi album odmah je najbolji i odmah je to muzika koja najbolje prija usima jadnih slusalaca.
Pa umesto da kazu slusam ovo ili ono najjednostavnije je reci slusam City i Grand.
Pa na trenutke mi sve to izgleda kao sekta koja diktira ljudima sta valja, a sta ne.

Mada kao sto rece da nema njih mnogi bi ostali bez posla (i zato slusajte CEcu :twisted: ).
Od cega bi se finansirao 'Svet' i 'Skandal' (Keba nema para da placi lecenje sina i to je skandal no1. u Srbiji)
Zatim Pink i BK,
Pa silni nasi kreatori koji ponosno predstavljaju svoja dela i svoju nadarenost. Pa i prosjaci su bolje obuceni nego silne pevacice koju popularnost stekose tako sto se negde slikaju gole ili sto pevaju u minicima koji se pre zavrsava nego sto pocinje.

I konacno nekad zaista volim UG, mada ne smatram da pevac treba da peva za DZ, sve producira i uradi SAM onoliko kol'ko zna (Ziveo SHCkabo) i svi da ga pljuju.

Кулиража:
Alexandra9:
Ti mene ne poznajes... :P
Pa vidis to sam znao i bez tvoje primedbe, zaista se ne secam da smo se negde upoaznali, osim na forumu:wink:
Pa kako drugacije da reagujem, ako neko ozbiljno shvati da slusam narodnjake? (: Zivot bi mi bio laksi da je tako... :p
Кулиража:
Alexandra9:
Ne volim da svoj muzicki ukus opisujem i ogranicavam muzickim zanrovima, ali za neke koji ozbiljno shvataju neke moje postove moracu da se posluzim time... :p Metal, rock, blues... jazz... sto da ne... vec mogu da zamislim obalu mora uz tu muziku... (: ... ma ne mogu sve da nabrajam...

anyway... zaista je tacno da bi pola ljudi ostalo bez posla. Sve komercijalno- zabavne televizije, novinari zuto-stampaci, fabrike svetlucajucih krpa koje nose na sebi (ne, to nije odeca), silikonska industrija ( :lol: ) i jos mnogo drugih delatnosti. Kada malo bolje razmislis, pomocu ,tih' likova se brdo para nagomila, a i masa se zaglupljuje... :wink:

To sto se tice zanrova potuno si u pravu, ali ja sam to klasifikovao na to iz kojeg zanra mi se svidja najveci broj izvodjaca, odnosno pesama i sta najduze slusam.
Recimo zanr koji najvise mrzim je rock (bilo koji rod istog), ali ima dosta dobrih pesama koje mi se svidjaju.
Da, ali je takodje tesko odrediti koje su granice medju svim tim podzanrovima. Granica zaista ne postoji, ali ljudi se neumorno trude da muziku prikazu na taj nacin.
Da bi predocila sav taj dzumbus nekima, copy- racu nesto...
Alternative/Indie-Rock
Industrial
Goth Rock
Lo-Fi
Grunge
Shoegaze
Britpop
Post-Rock/Experimental
Funk Metal
Indie Rock
Paisley Underground
Jangle Pop
Punk Revival
Post-Grunge
Third Wave Ska Revival
Neo-Psychedelia
Riot Grrrl
Space Rock
Adult Alternative Pop/Rock
Alternative Dance
Cocktail
Dream Pop
Punk-Pop
British Trad Rock
Industrial Dance
Madchester
Ska-Punk

Cowpunk
New Zealand Rock
Chamber Pop
Twee Pop
Emo
Slowcore
Ambient Pop
C-86
Indie Pop
Noise Pop
Math Rock
Queercore
Sadcore
Shibuya-Kei
Skatepunk
Garage Punk
Alternative Folk
Cathartic
Cynical/Sarcastic
Ironic
Aggressive
Energetic
Irreverent
Neo-Glam
Pop Underground
American Underground
Psychobilly

Art-Rock/Experimental
Prog-Rock/Art Rock
Experimental
Kraut Rock
Noise-Rock
Neo-Prog Experimental Rock
Canterbury Scene
Eerie
Cerebral
Detached
Complex

Dance
Dance-Pop
House
Disco
Urban
Hi-NRG
Acid Jazz
Euro-Dance
Club/Dance
Rave
Garage/House
Freestyle
Latin Dance
Teen Pop
Latin Freestyle
Energetic
Electronica

Folk/Country Rock
Country-Rock
Singer/Songwriter
Folk-Rock
British Folk-Rock
Laid-Back/Mellow
Autumnal

Hard Rock
Blues-Rock
Hard Rock
Southern Rock
Thrash Death
Metal/Black Metal
Glam Rock
Grindcore
Heavy Metal
Speed Metal
Hair Metal
Arena Rock
Alternative Metal
British Metal
Boogie Rock
Industrial Metal
Rap-Metal
Guitar Virtuoso
Progressive Metal
Neo-Classical Metal
Album Rock
Aussie Rock
Pop-Metal
Rap-Rock
New Wave of British Heavy Metal
Aggressive
Boisterous
Energetic
Detroit Rock
Glitter
Punk Metal
Stoner Metal
Scandinavian Metal
Goth Metal
Doom Metal
Symphonic Black Metal
Sludge Metal
Power Metal

Pop/Rock
Pop
Pop/Rock
Girl Group
Bubblegum
Teen Idol
Brill Building Pop
Comedy Rock
Soft-Rock
Baroque Pop
Tribute Albums
Sunshine Pop
AM Pop
Celebrity

Punk/New Wave
Synth Pop
Punk
Alternative Pop/Rock
Hardcore Punk
New Wave
Power Pop
Ska Revival
Mod Revival
Post-Punk
New Romantic
No Wave
Proto-Punk
Rockabilly Revival
Oi! Garage
Rock Revival
British Punk
Volatile
Cynical/Sarcastic
Detached
Aggressive
Fiery
New York Punk
L.A. Punk
American Punk
Straight-Edge
Anarchist Punk
Sophisti-Pop
College Rock

R&B/Soul
Soul
Funk
R&B
Urban
Latin Soul
Doo Wop
Motown
New Orleans R&B
Philly Soul
Blue-Eyed Soul
Beach
Country-Soul
Swamp Pop
Northern Soul Pop-Soul
Retro-Soul
Uptown Soul
Southern Soul
Deep Soul
Memphis Soul
Chicago Soul
Smooth Soul
Blaxploitation
Brown-Eyed Soul
Exuberant
Earthy
Neo-Soul
Psychedelic Soul

Rock & Roll/Roots
Rock & Roll
Tex-Mex
Instrumental Rock
Rockabilly
Roots Rock
Surf
Pub Rock
Hot Rod
Surf Revival
American Trad Rock
Jam Bands
Heartland Rock
Frat Rock
Hot Rod Revival
Retro-Rock
Exuberant
Energetic
Latin Rock
Bar Band

Soft-Rock
Singer/Songwriter
Adult Contemporary
Soft Rock
Amiable/Good-Natured
Laid-Back/Mellow

Psychedelic/Garage
Psychedelic
Garage Rock
Acid Rock
Psychedelic Pop
British Psychedelia
Druggy
Obscuro

To je naravno, samo deo. Ko hoce da se s time zeza, nek' izvoli :wink:
Muzika se oseca bicem, a ne spoznajom da znas kom zanru pripada... zbog toga to moje izbegavanje pakovanja po fiokama...

Кулиража:
A sva ta komercijala u paketu sa City-jem i Grandom ucinila je to sto je ucninila sa narodnim masama u Srbiji.
Da covek udje u diskoteku, 7-8 puta cuje Cecu sa jednom istom pesmom koja ama bas nikakvo znacenje nema, niti reci niti muziku (ovo neki izvodjaci imaju zato sto kradu melodije), ali to se vrti na Pinku i to je sad u modi i svi seljaci to slusaju,a mnogi od njih znaju samo refren. Propast i nista drugo.
I tako je sad najbolji izvodjac Ceca, do skora je bio Seljko sa njegovim Lanetom, a cim izadje neki novi album odmah je najbolji i odmah je to muzika koja najbolje prija usima jadnih slusalaca.
Pa umesto da kazu slusam ovo ili ono najjednostavnije je reci slusam City i Grand.
Pa na trenutke mi sve to izgleda kao sekta koja diktira ljudima sta valja, a sta ne.

Mada kao sto rece da nema njih mnogi bi ostali bez posla (i zato slusajte CEcu :twisted: ).
Od cega bi se finansirao 'Svet' i 'Skandal' (Keba nema para da placi lecenje sina i to je skandal no1. u Srbiji)
Zatim Pink i BK,
Pa silni nasi kreatori koji ponosno predstavljaju svoja dela i svoju nadarenost. Pa i prosjaci su bolje obuceni nego silne pevacice koju popularnost stekose tako sto se negde slikaju gole ili sto pevaju u minicima koji se pre zavrsava nego sto pocinje.
To je ono o cemu sam i pricala. Slazem se...

guitarrr_babe:
E, vidis, posto sam ja tako dugo razmisljala o tome kako bi bilo da se iznenada zaljubim i kidnapujem decka i da tako lutamo mesecima dok ga ne primoram da se ozeni mnome, stabilni misaoni hod doveo me je do nekoliko komplikacija od kojih ce se barem jedna dogoditi na putu i posle puta, a koje mogu da te maaaaaalo zeznu... Vecina se svodi na to da smo svi u dusi pomalo razmazena deca i da se ne bismo snasli u divljini. no, govorim u svoje ime.

1) panduri koji budno motre na sve za sta smatraju da mirise na ganju, ali mislim da ne bi bas bili toliko budni usred, recimo, vojvodjanske plodne ravnice. ali svakako bi te startovali trideset puta dok ne stignes do granice. mislim, nisu oni najveci problem, ali umeju da budu gadni. jos ako ti nadju malo alkohola za licnu upotrebu, svasta se desi.

2) roditelji kojima ces nesumnjivo da nedostajes, i koji ce ti, one way or another, nedostajati, barem da ti peru carape, jer smo svi navikli na ciste carape, pa odjednom ako ih ne peres dve nedelje, osetis da nesto trune, a ne znas sta je...

3) a onda, tu je i pranje kose... kakav divan, prijatan luksuz, biti u stanju da ne peres kosu a da se samom sebi ne gadis. to, doduse, ne uspevam da postignem, niti iskreno pokusavam, ali ako si na putu, u kom wc-u ces da peres kosu? i da se kupas? ili neces... blago onome ko moze da podnese samog/samu sebe kad je neokupan.

4) vozacke dozvole, ko ih ima, a ko ih nema, mora da ih nabavi, a onda, to je proces... i ako se posvadjas sa onim cija je dozvola i cija su kola, sto, naravno, nece da se dogodi, ali mora se biti spreman na svaku eventualnost... dakle, ko ce onda da vozi kuci?

5) bolestine. pojedes pokvareno meso, i provedes nedelju dana povracajuci u nekom jarku, i eto ti hppie uzitka... da ne govorimo o ostalim stomacnim i nestomacnim tegobama koje mogu da zadese na putu, kao npr. komarci

5) sta raditi sa sobom kad lutanje prodje? zakasnis u skolu/na posao/na fax nekih mesec dana, a onda jos pola godine ne mozes da se smiris, a da se lazemo da mozemo, kao i hipici, da zivimo bez fakulteta, posla i stalnog dotoka kapitala, nema smisla.

6) drustvo koje mora da pristane, pod svim uslovima, na sve sto donosi ovaj put, da se slozite oko muzike, troskova, spavanja, opijata, oblacenja, oko toga da li ili ne spavati sa drugom ili drugaricom (priznajmo, hipici su vise nego iko postavljali temelje prijateljstvima na seksualnim poznanstvima), oko snosenja odgovornosti, itd.

Sve bi, naravno, bilo drugacije kad bismo imali toliku kintu da barem svaki drugi dan spavamo u motelu, preferrably bez bubasvaba i sa wc-om koji radi, sto je ovde, recimo, redak prizor...

1. pa to ti je zivot,uhvati te murija,pa sta..
hipici idu sa jednog ma drugo mesto,nemaju neki pravac,odes u policiju,izadjes,i nastavis svoj put ,zivotaris
2.ti ces kad tad morati da se odvojis od roditelja,a i naravno da ce mnogo toga nedostajati ali moras da postanes samo svoj,i niciji vise
3.to je car tog zivota,barem meni,ides sa prljavom cupavom kosom,smrdis,briga te je,tako je to oduvek bilo.ako hoces da budes hipik moras i to da volis
4.pa isto kao i pod 1. uhvate te vratis se,a i hipici ne idu kolima,mozemo da se uhvatimo za neki kamion
5.bolestine,pa sta to je car
6.to lutanje se nikad ne zavrsava,jednostvano kad postanes svoj nadjes posao,mnogi muzicari su tako lutali npr.courtney love ,sta sve nije radila i gde je stigla,sve ide vremenom,ako uspes

prvo: slazem se da je stari cola mnogo bolji od novog, a sa joksimovicem necu ni da ga uporedjujem
drugo: mislim da nije zeljko bio drugi na evroviziji (koja inace nije nikakvo merilo, jer su sve pesme sem turske bile ocajne), vec bend kom sam zaboravio ime

vicente:
prvo: slazem se da je stari cola mnogo bolji od novog, a sa joksimovicem necu ni da ga uporedjujem
drugo: mislim da nije zeljko bio drugi na evroviziji (koja inace nije nikakvo merilo, jer su sve pesme sem turske bile ocajne), vec bend kom sam zaboravio ime

Nije vazno sta ja i ti mislimo o EVROVIZIJI, u svakom slučaju kompetentniji za odluku su oni nego mi! po meni je recimo pesma Evrovizije bila BELGISKA(ali ništa od toga)

vericas:
1. pa to ti je zivot,uhvati te murija,pa sta..
hipici idu sa jednog ma drugo mesto,nemaju neki pravac,odes u policiju,izadjes,i nastavis svoj put ,zivotaris
2.ti ces kad tad morati da se odvojis od roditelja,a i naravno da ce mnogo toga nedostajati ali moras da postanes samo svoj,i niciji vise
3.to je car tog zivota,barem meni,ides sa prljavom cupavom kosom,smrdis,briga te je,tako je to oduvek bilo.ako hoces da budes hipik moras i to da volis
4.pa isto kao i pod 1. uhvate te vratis se,a i hipici ne idu kolima,mozemo da se uhvatimo za neki kamion
5.bolestine,pa sta to je car
6.to lutanje se nikad ne zavrsava,jednostvano kad postanes svoj nadjes posao,mnogi muzicari su tako lutali npr.courtney love ,sta sve nije radila i gde je stigla,sve ide vremenom,ako uspes

1. Ako te uhvati murijja jednom i ako dobijes dosije u poiciji zivot ti vise nece biti lep kao pre, pogotovu ako planiras da ga zivis kao i ranije.
2. Da li planiras da kazes roditeljima da ides? Ako planiras onda OK ali ako ne planiras. . . Da li ti pada mozda napamet koliko ce se oni brinuti i sl.?
3. Lepo ti je da smrdis i da imas prljavu kosu??? :shock: :shock: PP da ce te taj trip proci prvi put kad naletis nanekog ko je prljavii i smrdljivii od tebe.
4. Ako si prljava i smrdljiva nijedan kamiondzija te nece poneti, veruj mi.
5. Da li si ikad bolovala od neke malo jace bolesti? Recimo zutice, koja u ovom slucaju neizbezno dolazi, upale pluca i sl.?
6. Ne zaboravi da je ona lutala u Americi a ne u Srbiji. U nasoj drzavi i nije bas lako naci posao tek trako, kao sto je recimo slucaj u SAD-u. Tako da ne moj bas suvise puno da se zaludjujes da bi lako nasla posao.

To sto ti pises je jako lepo i sve. Ali postoji jos gomila faktora koji uticu na to da to bas i nije izvodljivo tek tako. Diskutovali ste oko hrane, a ja vas sada pitam da li vam je palo napamet kako cete da dodjete do hrane? Pricate o kolima i dozvoli, a na sta ce da vam idu ta kola? Gde planirate da nadjete pare za gorivo? Ako vec zelite tako nesto da radite moj savet bi vam bio da sakupljate pare tokom godine i da onda kad dodje leto i lepo vreme zapalite tako pa se posle vratite nazad. Ali opet takav put nosi sa sobom gomilu stvari (sta ako vas neko pokrade, sta ako naletite na nazy-ste i sl.). . . Ja mislim da si ti suvise mala da bi uradila tako nesto i da bi ti mozda bilo bolje da sacekas da zavrsis srednju pa da onda probas tako nesto da uradis ali do tad. . . Bolje da ti to bude samo san :)

khm khm....
ok, lepo je to sto si ti "hipik u srcu" i drago mi je zbog tebe...
a zasto to sve ne uradis? ako zaista verujes u tu svoju slobodu, trebalo bi se osloboditi malogradjanskih stega... :?
a da zelis sebi tezak zivot, e to ja nazivam cisto klinackom(kako se ja usudjujem da izgovorim tu rec?! :shock: svasta cu jos doziveti od sebe :) )i nezrelom neodgovornoscu...podseca me ne one razmazene burzuje klince koji iz besa i dosade ubijaju kradu itd itd...muka mi je od toga...
nista licno, prijateljice, i ja pozelim nekad nesto slicno...
kepp the free spirit! :wink:

zelena rexona rula! :lol: :wink:

a, vericas, tako sada pricas, zato sto ne znas kako to ZAISTA izgleda... nije fazon da ti je kosa prljava hm, ajde recimo i nedelju, dve... nego, ti moras onda da pored svih troskova za zivot, a znaj da ih ima MNOGO (a usput nemas dolazak novca), moras i da putujes... da, kul je razmisljanje da ce neko da te poveze... i vazi, a sta ako nedelju dana ne mozes zivu dushu da nateras da sedne sa tobom u kola? onda si sama u nedodjiji, gladna, ubrzo se prehladis, jer ti oslabi organizam i ceo imunitet, jer se nezdravo hranis... i sta onda?
nemas kintu da zoves nikoga, sama si na svetu... i nema nikoga oko tebe da ti pomogne...
hm, nemoj ovo licno da shvatis, ali dosta devojaka iz tih "besparichnih" razloga krece sa prostitucijom... to je skroz ozbiljna tema... ne kazem da bi ti to uradila , niti nista slicno... samo, kazem da u odredjenim situacijama radis ono sto MORAS da bi PREZIVELA...
Nije sve to tako "lako"... u stilu, prezivecu... moras da znas kako bi prezivela...

Ne znam, iz bas tih razloga, sto uvek moram sve da imam isplanirano unapred i da uvek budes sigurna u svoju sigurnost (hahaha :shock: ) ne bih mogla da krenem bez cilja, jer je u mojoj prirodi da sve radim sa ciljem... a na putu do cilja ZIVIM... ali cilj je uvek prisutna posledica...

I tako :D :wink: 8)

Alexandra9:
Alternative/Indie-Rock --> Sonic Youth, Radiohead.
Industrial
Goth Rock
Lo-Fi
Grunge --> Alice in Chains, Pearl Jam.
Shoegaze
Britpop
Post-Rock/Experimental
Funk Metal
Indie Rock
Paisley Underground
Jangle Pop
Punk Revival
Post-Grunge
Third Wave Ska Revival
Neo-Psychedelia
Riot Grrrl
Space Rock
Adult Alternative Pop/Rock
Alternative Dance
Cocktail
Dream Pop
Punk-Pop
British Trad Rock
Industrial Dance
Madchester
Ska-Punk

Cowpunk
New Zealand Rock
Chamber Pop
Twee Pop
Emo
Slowcore
Ambient Pop
C-86
Indie Pop
Noise Pop
Math Rock
Queercore
Sadcore
Shibuya-Kei
Skatepunk
Garage Punk
Alternative Folk
Cathartic
Cynical/Sarcastic
Ironic
Aggressive
Energetic
Irreverent
Neo-Glam
Pop Underground
American Underground
Psychobilly

Art-Rock/Experimental
Prog-Rock/Art Rock
Experimental
Kraut Rock
Noise-Rock
Neo-Prog Experimental Rock
Canterbury Scene
Eerie
Cerebral
Detached
Complex

Dance
Dance-Pop
House
Disco
Urban
Hi-NRG
Acid Jazz
Euro-Dance
Club/Dance
Rave
Garage/House
Freestyle
Latin Dance
Teen Pop
Latin Freestyle
Energetic
Electronica

Folk/Country Rock
Country-Rock --> Johny Cash, Crosby, Stills, Nash & Young
Singer/Songwriter
Folk-Rock
British Folk-Rock
Laid-Back/Mellow
Autumnal

Hard Rock
Blues-Rock --> Jimmy Hendrix
Hard Rock
Southern Rock
Thrash Death
Metal/Black Metal
Glam Rock
Grindcore
Heavy Metal
Speed Metal
Hair Metal
Arena Rock
Alternative Metal
British Metal
Boogie Rock
Industrial Metal
Rap-Metal
Guitar Virtuoso
Progressive Metal
Neo-Classical Metal
Album Rock
Aussie Rock
Pop-Metal
Rap-Rock
New Wave of British Heavy Metal
Aggressive
Boisterous
Energetic
Detroit Rock
Glitter
Punk Metal
Stoner Metal
Scandinavian Metal
Goth Metal
Doom Metal
Symphonic Black Metal
Sludge Metal
Power Metal

Pop/Rock
Pop
Pop/Rock
Girl Group
Bubblegum
Teen Idol
Brill Building Pop
Comedy Rock
Soft-Rock
Baroque Pop
Tribute Albums
Sunshine Pop
AM Pop
Celebrity

Punk/New Wave
Synth Pop
Punk
Alternative Pop/Rock
Hardcore Punk
New Wave
Power Pop
Ska Revival
Mod Revival
Post-Punk
New Romantic
No Wave
Proto-Punk
Rockabilly Revival
Oi! Garage
Rock Revival
British Punk
Volatile
Cynical/Sarcastic
Detached
Aggressive
Fiery
New York Punk
L.A. Punk
American Punk
Straight-Edge
Anarchist Punk
Sophisti-Pop
College Rock

R&B/Soul
Soul
Funk
R&B
Urban
Latin Soul
Doo Wop
Motown
New Orleans R&B
Philly Soul
Blue-Eyed Soul
Beach
Country-Soul
Swamp Pop
Northern Soul Pop-Soul
Retro-Soul
Uptown Soul
Southern Soul
Deep Soul
Memphis Soul
Chicago Soul
Smooth Soul
Blaxploitation
Brown-Eyed Soul
Exuberant
Earthy
Neo-Soul
Psychedelic Soul

Rock & Roll/Roots
Rock & Roll ---> Deep Purple, Led Zeppelin, Whitesnake, ..................
Tex-Mex
Instrumental Rock
Rockabilly
Roots Rock
Surf
Pub Rock
Hot Rod
Surf Revival
American Trad Rock
Jam Bands
Heartland Rock
Frat Rock
Hot Rod Revival
Retro-Rock
Exuberant
Energetic
Latin Rock
Bar Band

Soft-Rock
Singer/Songwriter
Adult Contemporary
Soft Rock
Amiable/Good-Natured
Laid-Back/Mellow

Psychedelic/Garage
Psychedelic Rock --> PINK FLOYD !
Garage Rock
Acid Rock
Psychedelic Pop
British Psychedelia
Druggy
Obscuro

e, to sigurno valja u ovom paprikashu .... :lol:

Stvarno ne mogu da verujem...
Mislio sam da ce odmah da se vidi da su svi Coline pristalice, a ono se jos dovodi u pitanje kvalitet njegovih pesama...
Ok, slazem se ja da je ovaj zadnji album mogao bolje da izvede, ali Joksimovicev je svaki album kao Carolija. Kao prvo, slava se meri tako sto ces nekoga da pitas nakon 2 ili 3 godine ko peva tu pesmu, kako se ona zove i kako ide... Za Colica bi svako znao odgovor, a za Joksimovica, pa hmmm...
P.S
Jos cete reci da je Koktel band bolji od Dugmeta...

Back