ima li hopera????

svi odmah kad kazes nirvana misle droga...
mi iznesemo napolje muziku u slusamo na plazi nirvanu ovi odmah kazu evo narkomani dolazi murija ,tera nas......seljaci..... :x :x :x
nirvana je za mene stvarno najveci spokoj koji mogu da dozivim,citala sam biografije i biografije i niko ih ne znam ,ni ja,niti ce iko znati kakva je kurt bio osoba i dejv i krist....svi koji su pokusali odustali su.....pa daj mail!!!!!!!

Ko su, po vasem cenjenom ukusu i misljenju, najzgodniji muzicari, pa recimo sa ovih prostora?

TOP 5...

Kod mene je situacija ovakva:

1. Djule (Van Gogh)
2. Vasil Hadzimanov
3. ZMO (Negative)
4. Marko (Peti element)
5. Gru

dajte svoje predloge i sta mislie o ovome???

.......Mala Maja,Marijana,Seki,Brzi i Dajana.....i naravno Dzej.......hehehehe.
Rekao sam jos na pocetku da volim Trance,to me bas onako opusti a po neki put kad bas ocu da se opustim slusam gregorijansku muziku. 8)

Alexandra9:
Ma svi ste vi u jednoj veeeelikoj iluziji. Narodnjaci su zakon! Da nema Cece, Jece, Bece, Seke, Lenke and around~ around we go... poriknjavalo bi pola naseg stanovnistva :p
Narodanjci jesu zakon, ali ne ti koje si navela.
Taj sljam je bruka nase estrade.
Konkretno od narodnjaka volim Zorana Kalezica, Nikolu Karovica, Slavka Perovica i jos nekoliko njih uz koje se uvek otkacim (steta sto ih vise niko nigde ne pusta)
Zatim volim i Rap/Hip-Hop, i to iskljucivo domaci, iako ima mnogo stranih dobrih grupa dok se sve nauci, prevede i skonta istorija da prodje.

Кулиража:
Alexandra9:
Ma svi ste vi u jednoj veeeelikoj iluziji. Narodnjaci su zakon! Da nema Cece, Jece, Bece, Seke, Lenke and around~ around we go... poriknjavalo bi pola naseg stanovnistva :p
Narodanjci jesu zakon, ali ne ti koje si navela.
Taj sljam je bruka nase estrade.
Konkretno od narodnjaka volim Zorana Kalezica, Nikolu Karovica, Slavka Perovica i jos nekoliko njih uz koje se uvek otkacim (steta sto ih vise niko nigde ne pusta)
Zatim volim i Rap/Hip-Hop, i to iskljucivo domaci, iako ima mnogo stranih dobrih grupa dok se sve nauci, prevede i skonta istorija da prodje.
Ti mene ne poznajes... :P
Ne volim da svoj muzicki ukus opisujem i ogranicavam muzickim zanrovima, ali za neke koji ozbiljno shvataju neke moje postove moracu da se posluzim time... :p Metal, rock, blues... jazz... sto da ne... vec mogu da zamislim obalu mora uz tu muziku... (: ... ma ne mogu sve da nabrajam...

anyway... zaista je tacno da bi pola ljudi ostalo bez posla. Sve komercijalno- zabavne televizije, novinari zuto-stampaci, fabrike svetlucajucih krpa koje nose na sebi (ne, to nije odeca), silikonska industrija ( :lol: ) i jos mnogo drugih delatnosti. Kada malo bolje razmislis, pomocu ,tih' likova se brdo para nagomila, a i masa se zaglupljuje... :wink:

Mala budala:
Eddie iz Pearl Jam-a...

A za ovo sto je ovaj lik nabrojao,mogu samo da kazem-DOBRA FORA!!! :lol: :lol: :shock:
AAAAAAA!!!!!!!
I ja bih stavila Eddija na prvo mesto, ali covek rece sa ovih prostora!
Tako da VASIL HADZIMANOV!!!! :D :D :D :oops:

Nikola MIjic iz ALogije mi se ranije bas svidjao, zatim pevac iz Rare-a hehehehe ali, VASIL je ipak Vasil :shock: :oops: :D :D

A stranih ima toliko da ne bih ni da pocnem da nabrajam! :roll: :D :D :D

Nadya:
Mala budala:
Eddie iz Pearl Jam-a...

A za ovo sto je ovaj lik nabrojao,mogu samo da kazem-DOBRA FORA!!! :lol: :lol: :shock:
AAAAAAA!!!!!!!
I ja bih stavila Eddija na prvo mesto, ali covek rece sa ovih prostora!
Tako da VASIL HADZIMANOV!!!! :D :D :D :oops:

Nikola MIjic iz ALogije mi se ranije bas svidjao, zatim pevac iz Rare-a hehehehe ali, VASIL je ipak Vasil :shock: :oops: :D :D

A stranih ima toliko da ne bih ni da pocnem da nabrajam! :roll: :D :D :D

Vidi stvarno...
Pa, ne znam... Maybe, DZEJ!!!

DZEJ JE ZAKON!!! DZEJ, JA TE VOLIM!!!
A tek Mile Kitic,pa Danijel Djokic...
Mmmmmmmmm Paradise!!!!

htela sam da vidim da li ovde ima onih koji bi da krenu autoputem,da krenu ali bez ikakvog pravca ali sa nekim ciljem.ja zelim da spavam pod nebom,da nemam sta da jedem ,da skacem po livadama i da mi je malo potrebno da budem srecna i da tu srecu stvarno osetim. hocu da me isteraju iz kuce,da idem sa mojim drustvom iz drzave u drzavu svirajuci gitaru.jer to je pravi zivot,da se boris za sebe a i druge koje volis,da vidis sve i postanes samo svoj i ulicin.
htela bih da imam tezi zivot,i nema veze ako umrem mlada ,ali prozivela bih zivot i bila bi ono sto sam htela. ima li nekog ko zeli takav zivot i ko hoce da krene u pravi zivot sa nama?

SUNSHINE

Ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha!!!Kakav fantastican vic,moracu da ga ispricam svima koje znam.Znas mala imas dobar smisao za humor.Doduse,razumem te ja,dosao je pubertet,hormoni zajebavaju,da poludis!Sada si ti najpametnija,imas visoke ideale,zeljna provoda i zezanja.Bio sam i ja takav,mozda jos gori.Jedan dan mrzim ceo svet,drugi dan volim sve ljude na svetu,stvari koje su mi bile vazne juce odjednom nisu vise...Imaju THE OFFSPRING jednu dobru pesmu o tome.Zove se DAMN' I CHANGED AGAIN.Poslusaj je ako zelis.Uzivaj u svom mladom dobu,budi sto ludja(imas moju punu podrsku),samo nemoj da radis nesto sto je lose za tebe(droga,prostitucija,,samoubistvo,sida,trudnoca),nadji nekog finog decka i uvek koristi zastitu(kondom je the best).Pozdravljam te.

malo nisi u pravu,mislim to je verovatno tako pocelo,tim pubertetom ,i ko ti je rekao ili kako si ti to shvatio da ja mislim da sam najpametnija???
inace hvala na podrsci,a tebi se kao zavrsio pubertet pa si se ti sad osvestio?ma ok.kad ne shvatas

vericas:
htela sam da vidim da li ovde ima onih koji bi da krenu autoputem,da krenu ali bez ikakvog pravca ali sa nekim ciljem.ja zelim da spavam pod nebom,da nemam sta da jedem ,da skacem po livadama i da mi je malo potrebno da budem srecna i da tu srecu stvarno osetim. hocu da me isteraju iz kuce,da idem sa mojim drustvom iz drzave u drzavu svirajuci gitaru.jer to je pravi zivot,da se boris za sebe a i druge koje volis,da vidis sve i postanes samo svoj i ulicin.
htela bih da imam tezi zivot,i nema veze ako umrem mlada ,ali prozivela bih zivot i bila bi ono sto sam htela. ima li nekog ko zeli takav zivot i ko hoce da krene u pravi zivot sa nama?

SUNSHINE

ej pazi znam coveka koji je to radio sa drugarima..ali on je 61. godiste..i svirao je bubnjeve.. sada ima dugu kosu i u dushi je metalac :))
samo u koje zemlje mislish da ides je l u makedoniju.
za ostale morash da vadis vizu..mislim sta te sprechava...ali nauci prvo da svirash

StarDust:
Pa ljudi da li ste vi normalni??? COLA moze da drzi casove ovom prljavku Joksimovicu... ah fuj!!!

Da verovatno je zato Zdravko sa svojim mega hitom "GORI VATRA" na Evroviziji bio predzadnji a Zeljko sa "Lanetom" drugi.Sad ko će kome da drži časove?

Ali sigurno je da su oboica OK. Stare Zdravkove pesme su odlične i Zeljko ima samo par koje bi mogle da se mere sa njima ali su zato dva poslednja Zdravkova albuma LOSA. Zeljko je trenutno bolji!

jagodica:
vericas:

SUNSHINE

ej pazi znam coveka koji je to radio sa drugarima..ali on je 61. godiste..i svirao je bubnjeve.. sada ima dugu kosu i u dushi je metalac :))
samo u koje zemlje mislish da ides je l u makedoniju.
za ostale morash da vadis vizu..mislim sta te sprechava...ali nauci prvo da svirash
znam da sviram :) ne znam sta me sprecava,ne znam....znam da kad bih posla mogla bi da se vratim kad bi htela,mislim kad bi mi bilo tesko,ako ne bih uspela
,pa u tome je stvar ,da ides po prirodi i da ides bez vize,mada je to sad malo nemoguce ali pre je moglo

Back