ima li hopera????

mortishaaa:
. . .:
mortishaaa:
. . .:
mortishaaa:
. . .:
sad znas 8) a mnogostosta ti ne znas 8) (bez uvrede :wink:)
MA OK je :)
Covek se uci dok je ziv :)
upravo tako :wink: to je stav 8)
Dabome :D
napricasmo se mi :lol: :wink:
Pa da. . . Ako nista drugo bar nam nije bilo dosadno :)
Inace nasao sam sajt gde da kupim i kostaju 11$ ponaosob :D Sad ce seka da trosi pare na batu :twisted: :D

Ernesto_Che:
mortishaaa:
bleach:
mortishaaa:
Ernesto_Che:
gle....vesele devojke.... :shock: :D :D
nego sta 8) Hajde i ti :lol: zabavno je :wink:
Tishaaa, samo ti njih veselo okupljaj, pa cemo da se veselo veselimo.... :lol: :lol: :lol: :lol:
ma naravno da cemo veselo da se okupimo, a onda svi zajedno :lol: (fali nam stari clan veselja.. trebao bi danas da dodje :roll:)

:lol: aaa...mene veselo pozivate, da vam se veselo pridruzim, je li, vesele devojke? e pa blago meni veseloj, idem da veselo razmislim, u stvari veselije ne bih, nego idem da se VESELIM!!! :)
tako je! veselo je nas moto!!! :wink:

mortishaaa:
voodoo dol:
Ljudi zar ovo nije tema o Nirvani? :roll:
A ne "vesela" tema :?
ne brini ja sam tu da pazim na to.. tema o nirvani ima previse, uostalom ovo je tema otvorena samo da bi se ljudi dopisivali sa covekom koji slusa isto nirvanu... znaci tema je za lock.. ali nema ko da je lockuje :wink:
DON'T WORRY BE HAPPY :D :lol: :wink:
eeee to mi pishe na otirachu ispred kuce :lol:

mortishaaa:
. . .:
Pa da. . . Ako nista drugo bar nam nije bilo dosadno :)
Inace nasao sam sajt gde da kupim i kostaju 11$ ponaosob :D Sad ce seka da trosi pare na batu :twisted: :D
:wink:
nasao si sam.. mi ti nismo trebali :lol: jadna tvoja seka :lol: :lol: :lol:
Ma rekao mi neki lik na njihovom yahoo! fan site-u :lol:
A sto je jadna moja seka? :? Ima samo jednog batu pa valjda ce da mu ispunjava zelje, makar i takve bile :D Joj Coloniine CD-ove kupujem. . . Bruke moje. . . :oops:

wild_child:
Kao sto svi znamo mnoge pesme,hitovi dozivele su svoje obrade...
KOje su po vama obrade mozda cak i bolje od originala a koje su promasaji :P
Black Rose je lepo uradio "Radar Love" za one koji ne znaju to je prvi bend KD-a
Cradle Of Filth je jako fino uradio "Hallowed Be Thy Name"
Dimmu Borgir "Metal Heart"
Lost Popeleros "Da Ti Nisam Bila Dovoljna"
Trula Koalicija "Alkoholicarka", "Kao Pile Na Mom Panju", "Nosim Je, Ne Nosim Je"
KBO! "Forever PUNK", kao i druge Vujeine obrade, "(Ne) Menjajte Stanicu", i na nemackom Hladno Pivo "Fur Imer PUNK"
I jos mnoge kojih ne mogu da se setim

voodoo dol:
Ej cao... :D
Isla bih i ja,ali moram da okupim drustvo...
Ulaznica je 1000 dindzi,i ja sam tako cula. :wink:
Jel zna neko u koje vreme?
Jel ima u Subotici da se kupe karte,jel zna neko?I gde?To mi je blize nego Beograd. :wink:
Koncert pochinje valjda u 20h,ali osecam da ce kasniti...Da li neko zna da li P!NK dolazi sa kompletnom opremom kao na svakoj turneji?jer ako je tako...bice to zaista loodachki koncert,,.,

Mike girl:
voodoo dol:
Ej cao... :D
Isla bih i ja,ali moram da okupim drustvo...
Ulaznica je 1000 dindzi,i ja sam tako cula. :wink:
Jel zna neko u koje vreme?
Jel ima u Subotici da se kupe karte,jel zna neko?I gde?To mi je blize nego Beograd. :wink:
Koncert pochinje valjda u 20h,ali osecam da ce kasniti...Da li neko zna da li P!NK dolazi sa kompletnom opremom kao na svakoj turneji?jer ako je tako...bice to zaista loodachki koncert,,.,

da...produkciju i ozvučenje rade Amerikanci!!!!!!
i bas steta sto se tako lose prodaju karte...

Back