ima li hopera????

NIRVANA je "s.r.a.n.j.e".... Muzika za budale i narkomena... Ne znam kako tako nesto mozet da slusate... Vi ne znate sta je prava muzika... Koliko su vam samo nato-fasisti isprali mozak... Bopocnite da slusate pravu muziku, uklkucite TV i okrenite Pink...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. Ceca rocks !!!!!!!!!!!!!! :lol:

aha ok. vidim da se razumes u materiju, skidam kapu, samo nisi uspeo da me ubedis u suprotno. i dalje mislim da je eyesburn sasvim fino odradio stvar: korenita promena zanra, produkcija sasvim zadovoljavajuca, primerena bendu na nekakvom pocetku karijere, fin zvuk, odradjeno onoliko precizno koliko dozvoljava HC.

Eyesburn -Exodus (dokaz da vishe njih zna verziju eyesburn-a nego original je kada je masa na bob marley danu u DOB-u ubacivala rechi iz obrade u original ,pa da ne bude posle kako je obrada promashaj)
Dog House-Here comes the rain
Six Pack-Karma Chameleon
Johnny Nash-Stir it up

Monty Alexander - Stir it up - Music of Bob Marley
Sjajan album dobrog umetnika. U pitanju je jazz pianista, pesme su Marley-eve i odlicno su interpretirane. Klavir je u funkciji glasa...
Vrhunsko delo na ivici izmedju jazz i reggae-a, u stvari tesko je naci definiciju za tako nesto... Jednom reci - umetnost.

. . .:
mortishaaa:
. . .:
Pa da. . . Ako nista drugo bar nam nije bilo dosadno :)
Inace nasao sam sajt gde da kupim i kostaju 11$ ponaosob :D Sad ce seka da trosi pare na batu :twisted: :D
:wink:
nasao si sam.. mi ti nismo trebali :lol: jadna tvoja seka :lol: :lol: :lol:
Ma rekao mi neki lik na njihovom yahoo! fan site-u :lol:
A sto je jadna moja seka? :? Ima samo jednog batu pa valjda ce da mu ispunjava zelje, makar i takve bile :D Joj Coloniine CD-ove kupujem. . . Bruke moje. . . :oops:
znaci nasao si nekoga :lol: :wink:
Uh.. a jel ti njoj ispunjavas zelje :P hihi.. bruke, ali mi smo navikli :wink:

Sad kad pomenu, secam se da sam cula nesto slicno, pre vise od pola godine je neko pustio, na jednoj lokalnoj TV, jazz disk na marlijevu temu, kao pozadinu za oglase. kad sam okrenula TV da pitam koji je to disk, rekli su da znaju samo za jedan CD sa grckom muzikom koji se stalno pusta kao pozadina za oglase...

mortishaaa:
. . .:
mortishaaa:
. . .:
Pa da. . . Ako nista drugo bar nam nije bilo dosadno :)
Inace nasao sam sajt gde da kupim i kostaju 11$ ponaosob :D Sad ce seka da trosi pare na batu :twisted: :D
nasao si sam.. mi ti nismo trebali :lol: jadna tvoja seka :lol: :lol: :lol:
Ma rekao mi neki lik na njihovom yahoo! fan site-u :lol:
A sto je jadna moja seka? :? Ima samo jednog batu pa valjda ce da mu ispunjava zelje, makar i takve bile :D Joj Coloniine CD-ove kupujem. . . Bruke moje. . . :oops:
znaci nasao si nekoga :lol: :wink:
Uh.. a jel ti njoj ispunjavas zelje :P hihi.. bruke, ali mi smo navikli :wink:
Dabome da joj ispunjavam! Redovno joj dolazim u goste na dva meseca :lol: :D

Mike girl:
mortishaaa:
voodoo dol:
Ljudi zar ovo nije tema o Nirvani? :roll:
A ne "vesela" tema :?
ne brini ja sam tu da pazim na to.. tema o nirvani ima previse, uostalom ovo je tema otvorena samo da bi se ljudi dopisivali sa covekom koji slusa isto nirvanu... znaci tema je za lock.. ali nema ko da je lockuje :wink:
DON'T WORRY BE HAPPY :D :lol: :wink:
eeee to mi pishe na otirachu ispred kuce :lol:

mortishaaa:
ctpax:
NIRVANA je "s.r.a.n.j.e".... Muzika za budale i narkomena... Ne znam kako tako nesto mozet da slusate... Vi ne znate sta je prava muzika... Koliko su vam samo nato-fasisti isprali mozak... Bopocnite da slusate pravu muziku, uklkucite TV i okrenite Pink...

moj covek :wink:
c c c c c c ... :roll: :? :?
shame on you... :? :?
zar tako zaboravi Stoju? :shock:
pala si pod uticaj protivnika... :cry:

8)

bleach:
mortishaaa:
ctpax:

moj covek :wink:
c c c c c c ... :roll: :? :?
shame on you... :? :?
zar tako zaboravi Stoju? :shock:
pala si pod uticaj protivnika... :cry:

8)
ma ne 8) NIKADA
STOYA FOREVER!!!!!!!
kazem moj covek jer podrzava i ostalo :wink:
Ipak STOYA ZAKON!!! :D :wink: