ima li hopera????

mortishaaa:
bleach:
mortishaaa:
bleach:
mortishaaa:
posle reci da nisi vesela devojcica :shock: i da se ne smejes puno :P
hihihihi... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a najgore sto se ja STVARNO ne smejem puno :wink:
ali... dodje to ponekad...
a i ti se zarazno smejes... :lol: 8)
za mene se zna da se stalno smejem :wink:
a ti sto se veselo smejes na svim veselim temama :P
... na nasem veselom forumu :lol:
naravno.. :wink: veselo rulez 8)
evo ja sada veselo kuckam na veseloj tastaturi da bi ostavila baaaas veseli post (mislim, ljudi, kako nije veseo post kad se rec "veselo" spominje hm... veselo mnogo puta :P ) da bi ga vi veselo videli na veselom forumu! :lol:
veselo :D

guitarrr_babe:
pogodak:
Treci svijet - DAB (originalno Haustor), mislim da je to jedna od najboljih obrada

A meni je to tako grozno zaseljaceno da ne mogu ni da slusam. Uopste, svi koji su obradjivali Haustor bolje da obradjuju zemlju.

Nightshift - Ordinary love (mnoooogo mi se vise svidja nego Sadeina verzija, mada znam silu ljudi koji se ne bi slozili sa mnom)

Tezgaroski duh u punom naponu

Novembar - O, O, O... (originalno Sarlo Akrobata), na CD-u Kao da je bilo nekad

U redu.

jednako dobri kao i originali:
Him - Wicked game (orig. Chris Isaac)
Eyesburn - Exodus

Ajsbrn dobri kao Bob Marli... :oops: :oops: :oops: :oops: prenecu ovo Nemanji, prijace mu da cuje, ali ce i sam reci da to sto si napisala nema veze s mozgom

Domaci bendovi u 99,99% slucajeva prave obrade koje su na ivici turbofolka. Izuzeci: Disciplina Kicme - obrade "Addicted to love" Roberta Palmera i "Zemlje svetlosti" Yu grupe, Darkwood Dub "Jagodnja polja zauvek" (The Beatles, "Strawberry Fields Forever", prvi album Darkvuda), Lira Vega "Venus" (obrada Four Tops).

Trenutno dosta slusam Placebo album "Bonus" (najbolji momenti "Where is my mind?" obrada Pixies, "Holocaust" obrada Big Star, i "Daddy Cool" obrada Boney M).
Pre toga slusao sam dosta poslednji album Johny Casha objavljen pred njegovu smrt, sa fenomenalnom obradom "Personal Jesus" od Depeche Moda, u kojoj mu gitaru svira Joei Frusciante iz Peppersa. Ali apsolutno najbolja obrada koju sam cuo u zivotu je Violent Femmes obrada pesme "Do you really want to hurt me" od Boy Georgea, gde je jednoj ljigici dato puno dostojanstvo - obicno se u takvim situacijama bendovi sprdaju ili bar pokazuju ironiju, a ovde je od govana ispala pita i to jos kakva.

Lambchop u nedelju 19.7. u Beogradu. Svako ko voli "drugaciju" muziku ne bi smeo sebi da dopusti luksuz da to propusti. To je bend iz Neshvila, Tenesi koji je kao sto znamo, Meka kantri muzike. Poveca grupa studijskih kantri rok muzicara, njih koliko je meni poznato 12-tak (broj varira) okupili su se jer su posmarani od sviranja kantri seljachije za pare, i poceli su da prave neverovatan spoj alternativnog kantrija, crnog soula, bluza i simfo-roka. Donekle slicno prvom albumu Becka, ali malo mirnijeg temperamenta, maksimalno kulerski, pri cemu je svaki takt zapanjujuce interesantan i inovativan. Lideri "nove muzike" na americkom kontinentu.
Ne propustiti!

bleach:
mortishaaa:
bleach:
mortishaaa:
bleach:
mortishaaa:
posle reci da nisi vesela devojcica :shock: i da se ne smejes puno :P
hihihihi... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a najgore sto se ja STVARNO ne smejem puno :wink:
ali... dodje to ponekad...
a i ti se zarazno smejes... :lol: 8)
za mene se zna da se stalno smejem :wink:
a ti sto se veselo smejes na svim veselim temama :P
... na nasem veselom forumu :lol:
naravno.. :wink: veselo rulez 8)
evo ja sada veselo kuckam na veseloj tastaturi da bi ostavila baaaas veseli post (mislim, ljudi, kako nije veseo post kad se rec "veselo" spominje hm... veselo mnogo puta :P ) da bi ga vi veselo videli na veselom forumu! :lol:
veselo :D
pa jos je veseliji jer ga ti kucas.. a i moj post je veseo, ali on je veseliji jer kucam na veseloj tastaturi koja nema neke vesele dugmice jer ih je jedna vesela ossoba uzela 8) :lol:

mortishaaa:
bleach:
mortishaaa:
Ernesto_Che:
gle....vesele devojke.... :shock: :D :D
nego sta 8) Hajde i ti :lol: zabavno je :wink:
Tishaaa, samo ti njih veselo okupljaj, pa cemo da se veselo veselimo.... :lol: :lol: :lol: :lol:
ma naravno da cemo veselo da se okupimo, a onda svi zajedno :lol: (fali nam stari clan veselja.. trebao bi danas da dodje :roll:)

:lol: aaa...mene veselo pozivate, da vam se veselo pridruzim, je li, vesele devojke? e pa blago meni veseloj, idem da veselo razmislim, u stvari veselije ne bih, nego idem da se VESELIM!!! :)

mortishaaa:
. . .:
mortishaaa:
. . .:
Pa i tesim se :cry: Za sve postoji prvi put :(
ajde bice bolje sutra :wink: legnes, zaspis, probudis se, pravac zubaru i posle si :arrow: :D
:wink:
Jos juce je poceo da me boli i onda sam rekao sestri i ona kao videce mi da me vodi kod zubara i nije videla :( Valjda ce sutra :D
i kkako je proslo? :D :wink: jeste otisli :D
Nismo jos. Sada ce tek da mi trazi zubara :( Ali mi je za utehu to sto me sada manje boli! :D

Back