ima li hopera????

ctpax:
NIRVANA je "s.r.a.n.j.e".... Muzika za budale i narkomena... Ne znam kako tako nesto mozet da slusate... Vi ne znate sta je prava muzika... Koliko su vam samo nato-fasisti isprali mozak... Bopocnite da slusate pravu muziku, uklkucite TV i okrenite Pink...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. Ceca rocks !!!!!!!!!!!!!! :lol:

Ko kaze da Nirvanu slusaju samo narkomani?!Za mene je sve sa Pinka SRANJE!Sva domaca muzika... :!: Pre bih rekla da ti neznas sta je dobra muzika.Stoja...FUJ!!!

mortishaaa:
. . .:
mortishaaa:
. . .:
Dabome da joj ispunjavam! Redovno joj dolazim u goste na dva meseca :lol: :D
eh da ja imam takvog batu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

:lol: :lol: :P 8) :wink: 8)

Evo ako hoces ja cu ti biti takav bata :D Samo moras da zivis u nekoj stranjskoj zemlji :D
znaci moram da se selim :shock:
OK :wink: bato :D
Pa kad tako hoces :D
E ne moj sada da se preselis u Republiku Srpsku, tamo vec imam rodbunu :D Preseli se negdi drugde :)

mortishaaa:
bleach:
hm...
mom raspolozenu sada odgovara pesma The Tale That Wasn't Right od Halloween-a 8)

... Here I stand all alone, have my mind turned to stone, have my heart filled out with ice, to avoid its breaking twice...
sta sve necu saznati.. :shock: nisam znala ni da ti ovo slusas :roll: :shock: dobar izbor.. ali zasto :? :cry:
pa slusam balade :wink: 8)
izbor je fantastican po meni :P cesto sam u tom raspolozenju... da mi ta pesma odgovara 8) nocu, posebno 8)
ne znam zasto... tako bliska...

da ne bude da brbljam nepovezano :oops: :roll:

odgovor na temu - The Tale That Wasn't Right 8)

sweet_A:
ja više volim Skale od Budve...ali ona Goca Tržan mi je bila tako smešna to je čudo :D Tu kao nešto ona uzima mikrofon, zahvaljuje se publici :?: :!: Izgleda da je mislila da će svi biti oduševljeni njome...A kada su je prikazivali na video bimu, koji se đavo krstila? Baš je nekulturna
da li mi neko moze napisati tekst te pjesme? :lol: :wink: mislim,"haljina".

E drushtvo imam jednu dobru informaciju o koncertu,ali loshu za fanove P!NK.
Dobro sam informisana o ozvuchenju i scenografiji ovako...
Ozvucvhenje komplet stize iz Novog Sada,mali deo scenografije donose oni sa turneje,ali ostatak je produkcija Srbija i mogucnost...To sve P!NK ide u korist...kako ne bi otishao veliki troshak.Zato je karta i jeftina 1000 din.Kostimografija same pevachice je SH klase,sumnjam da ce se presvlachiti.
Tako da ja ne kupujem kartu...A i jasno mi je zashto sporo idu...
Veruj te mi ovo je tachno.Ko ide na koncert uverice se i sam.
Obaveshtena sam od Ganeta pecikoze,mnogo bendova i samog caleta...koji je muzichar :roll:

Mike girl:
Ozvucvhenje komplet stize iz Novog Sada,mali deo scenografije donose oni sa turneje,ali ostatak je produkcija Srbija i mogucnost...To sve P!NK ide u korist...kako ne bi otishao veliki troshak.Zato je karta i jeftina 1000 din.Kostimografija same pevachice je SH klase,sumnjam da ce se presvlachiti.
Obaveshtena sam od Ganeta pecikoze,mnogo bendova i samog caleta...koji je muzichar :roll:

Da rezimiramo, zbog toga sto su ti Gane i cale rekli da je Pink bezveze, ti odustajes od stavova iz prethodna 3 posta na ovom topicu ('bice to zaista loodachki koncert,,.,'), ne ides na koncert i jos obeshrabljujes ostale... Za hiljadu dinara po osobi naravno da nece da cima svoje ozvucenje, a to sto se nece presvlaciti... Mnogo veliki minus... Nisam ja Pink fan, ali koliko ja znam ovo je stvarno prvi put da jedna aktuelna mainstream zvezda dodje u Beograd. Ikad. Bili su Iron Maiden i Deep Purple u vreme kad su bili aktuelni, ali tesko da su oni bili mainstream. I bilo bi jako dobro za sve nas da ovaj koncert uspe, da se Srbija i Beograd konacno nadju na mapi. Sto vise koncerata ovde to ce vise izvodjaca cuti da ovo nije Kina ili Banglades i da ovde moze da se svira normalno, pred normalnim ljudima... I onda ce i Pink biti blam da svira na losem ozvucenju i bice joj glupo da ne pokaze svu garderobu... Samo onda ce od organizatora traziti i vise para. A onda ce organizator traziti i vise para od posetilaca. Do tad, uzivajte za 1000 dindzi... :wink:

Groucho Marx:
Mike girl:

Da rezimiramo, zbog toga sto su ti Gane i cale rekli da je Pink bezveze, ti odustajes od stavova iz prethodna 3 posta na ovom topicu ('bice to zaista loodachki koncert,,.,'), ne ides na koncert i jos obeshrabljujes ostale... Za hiljadu dinara po osobi naravno da nece da cima svoje ozvucenje, a to sto se nece presvlaciti... Mnogo veliki minus... Nisam ja Pink fan, ali koliko ja znam ovo je stvarno prvi put da jedna aktuelna mainstream zvezda dodje u Beograd. Ikad. Bili su Iron Maiden i Deep Purple u vreme kad su bili aktuelni, ali tesko da su oni bili mainstream. I bilo bi jako dobro za sve nas da ovaj koncert uspe, da se Srbija i Beograd konacno nadju na mapi. Sto vise koncerata ovde to ce vise izvodjaca cuti da ovo nije Kina ili Banglades i da ovde moze da se svira normalno, pred normalnim ljudima... I onda ce i Pink biti blam da svira na losem ozvucenju i bice joj glupo da ne pokaze svu garderobu... Samo onda ce od organizatora traziti i vise para. A onda ce organizator traziti i vise para od posetilaca. Do tad, uzivajte za 1000 dindzi... :wink:
Ama bwe nemam ja nishta protiv da idem...I strawa je shto dolazi,stojim iza toga da treba otici na takav koncert.I ja sam zelela da idem i radovala se...ali znam da ce biti ovako.I da kupim kartu i budem u nekom poslednjem redu gde se nishta nece videti i chuti,neka hvala.samo samz elela da upozorim one,koji mnogo ochekuju.Da ne bude posle pljuvanja i razocharenja. 8)

Pa, sto bi tu bilo razocarenja?

Kako smo se nadali, dobro smo se udali.

Sigurno niko ovde nije ni sanjao da ce Pink doci ovde u ovu zabit, gde niko nije cuo za nju i gde ce da drzi koncert pred 50 ljudi, kad moze da napuni stadion u bilo kom gradu na ovoj planeti.

Back