ima li hopera????

Vintersorg:
Courtney:
die_happy:
cek da pogledam:
]
]
]
]
]
]
pa mislim da sam zensko...pa zbog toga hehe :))) Pozdrav!
Bice...sad su me bas ubedacili :cry:

E ovako.Mrzim * forume,to je nazesce * da se ljudima otme vreme sa neta.Pa * vas bog burzujski.Nisam se logovao ni na jedan forum,ovo je prvi,i ne bi se logovao da nije ovog smrdljivog Stoorbaka.Cek ko je reko' da su svi blackeri sataniste,da cujem bre?EEEEEE,znate bre ko je Vintersorg,znate bre za projekat Borknagar, ste culi nakad za Arcturus a?Oni nisu satanisti, a postoji jos mali milion blackera koje nemaju dodirnih tacaka sa antihriscanskim tekstovima.Zato, ocu da se ova tema ukine na ovom forumu.BUAHAHAHAHAHAHA

E Vintersogeeeeeeeeeeeee :PPp Cuo sam za sve te projekte i bandove, ali moram ti reci da si mnogo glup da bi imao takav nick! Nikako ne mogu da skapiram kako neko kao ti moze da ima takav nick!
Bre pa covek je genije, pogledaj samo kakave textove pishe, a ti taj nivo inteligencije ne bi mogo da dostiglesh cak i kad bi ziveo josh 300 godina!
p0z

Stoorbak:
Vintersorg:
Courtney:
die_happy:
cek da pogledam:
]
]
]
]
]
]

E ovako.Mrzim * forume,to je nazesce * da se ljudima otme vreme sa neta.Pa * vas bog burzujski.Nisam se logovao ni na jedan forum,ovo je prvi,i ne bi se logovao da nije ovog smrdljivog Stoorbaka.Cek ko je reko' da su svi blackeri sataniste,da cujem bre?EEEEEE,znate bre ko je Vintersorg,znate bre za projekat Borknagar, ste culi nakad za Arcturus a?Oni nisu satanisti, a postoji jos mali milion blackera koje nemaju dodirnih tacaka sa antihriscanskim tekstovima.Zato, ocu da se ova tema ukine na ovom forumu.BUAHAHAHAHAHAHA

E Vintersogeeeeeeeeeeeee :PPp Cuo sam za sve te projekte i bandove, ali moram ti reci da si mnogo glup da bi imao takav nick! Nikako ne mogu da skapiram kako neko kao ti moze da ima takav nick!
Bre pa covek je genije, pogledaj samo kakave textove pishe, a ti taj nivo inteligencije ne bi mogo da dostiglesh cak i kad bi ziveo josh 300 godina!
p0z

Uau,ovde neko nekog opasno vredja.Nema veze to je jos jedna slabija strana foruma(vredjanje izmedju ljudi.Nego cuveni STOORBAKU kad vec ocemo o nickovima,sta taj tvoj predstavlja i od koga si ga pokupio,a?A secam se i da sam te vidjao sa nickom THYRFING a nisi znao sta je to,buahahaha.Zajebi inteligenciju brate, ti si bio tolko tolko inteligentan da nisi znao sta je THYRFING.Aj PoZ

Courtney, i ja verujem u reinkarnaciju, ali se ne slazem sa sobom da zivot nema smisla sem ako se ne rodis jos 84576943 puta!
Pojedinacan zivot… ovaj zivot koji sad zivimo ima veoma smisla… to je, po men,i putovanje od vise decenija, na kome ucimo…to je poenta – ucenje… sta je sta, sta je vazno, na sta ne mora toliko da se obrati paznja…
Ne verujem u boga, a samim tim ni u raj, ni pakao…
OVDE, SAD stvaramo sami sebi raj, odnosno pakao.. ne zelim da cekam nikoga, ne zelim da CEKAM da bi mi se desile lepe stvari, za koje poooostojiiiii mogucnost da se dese, jer je tamo neko to pomenuo i onako... solidno opisao u jednoj knjizi, a onda su ljudi podelili tog jednog boga u veliki broj razlicitih religija i napravili plodno tle za zrtvovanje, ratove, razdvajanje… toliko je ljudi nestalo sa Zemlje samo zbog razlicitog naziva onoga u sta veruje.
Smesno mi je to… sta imam od toga, ne zivim zivot da bi mi bilo lepse kad umrem, nego da napravim sebi sto lepse dok sam ziva!! :)

To je moje misljenje, htela sam da odgovorim iako to nije postavljena tema.
Pozdrav :D

Vintersorg:
Stoorbak:
Vintersorg:
Courtney:
die_happy:
cek da pogledam:
]
]
]
]
]
]

p0z

Uau,ovde neko nekog opasno vredja.Nema veze to je jos jedna slabija strana foruma(vredjanje izmedju ljudi.Nego cuveni STOORBAKU kad vec ocemo o nickovima,sta taj tvoj predstavlja i od koga si ga pokupio,a?A secam se i da sam te vidjao sa nickom THYRFING a nisi znao sta je to,buahahaha.* inteligenciju brate, ti si bio tolko tolko inteligentan da nisi znao sta je THYRFING.Aj PoZ

Da bre, ja sam taj nisk uzeo tek kad sam saznao sve detalje vezane za Thyrfing! Elem, sada znam dosta o njima pa mi nishta ne fali!
Stoorbak potice iz Poljske! Ostao je nick iz vremena kada sam se lozio na poljske bandove kao na primer Behemoth ili na primer Vader! Aj p0z i tebi!

Nadya:
Courtney, i ja verujem u reinkarnaciju, ali se ne slazem sa sobom da zivot nema smisla sem ako se ne rodis jos 84576943 puta!
Pojedinacan zivot… ovaj zivot koji sad zivimo ima veoma smisla… to je, po men,i putovanje od vise decenija, na kome ucimo…to je poenta – ucenje… sta je sta, sta je vazno, na sta ne mora toliko da se obrati paznja…
Ne verujem u boga, a samim tim ni u raj, ni pakao…
OVDE, SAD stvaramo sami sebi raj, odnosno pakao.. ne zelim da cekam nikoga, ne zelim da CEKAM da bi mi se desile lepe stvari, za koje poooostojiiiii mogucnost da se dese, jer je tamo neko to pomenuo i onako... solidno opisao u jednoj knjizi, a onda su ljudi podelili tog jednog boga u veliki broj razlicitih religija i napravili plodno tle za zrtvovanje, ratove, razdvajanje… toliko je ljudi nestalo sa Zemlje samo zbog razlicitog naziva onoga u sta veruje.
Smesno mi je to… sta imam od toga, ne zivim zivot da bi mi bilo lepse kad umrem, nego da napravim sebi sto lepse dok sam ziva!! :)

To je moje misljenje, htela sam da odgovorim iako to nije postavljena tema.
Pozdrav :D
He OPET si shvatila sta sam htela da kazem!POzdrav i tebi! :D

Courtney:
die_happy:
Courtney:
yugoslav:
Courtney:

Pa da!!!
Jel prihvatas izvinjenje???!!?!?
DA NARAVNO!Ali moras i ti moje...izvini stvarno nisam htela da te nabijem na obrnuti krst... :oops:

smrc :cry: rasplakala sam se
:lol: Koji si ti lik!

DA,Stoorbaku kazes lozio si se na poljske bendove a?Ok,to je super i ja volim poljske bendove,mnogo.Nego mene zanima nesto drugo,mene zanima istorija o tvom nicku.Znas zeleo bi da znam sta je "Stoorbak"dal je to neki bog a?Neki bog iz istocnoevropske kulture a?Ja se izvinavam ako vam smeta sto rec "bog"kucam malim slovima,ali ne mogu ovek da drzim SHIFT.E Stoorbaku,oces da mi kazes sta predstavlja tvoj nick a?

Meni je on poooozer!
Kazu da im nije bitan imidz, vec smao muzika... jeeee, kako im ne verujem!!

Oni njegovi 'uzdasi' u pevanju su tako namesteni, i on je svestan sta postize time i zato to i radi.
Zaludjivanje tinejdzera, to je ono sto njihov bend radi... muzika im je tra la la...

Moram odmah da se ogradim... nikog ne vredjam, niti imam potrebu za tim, samo iznosim svoje misljenje i odgovaram na pitanje.
8)

Back